Sponsoreret indhold fra Betsafe

Der var ikke mange, som regnede Atlanta Hawks blandt favoritterne inden denne NBA-sæson, men holdet har udviklet sig til årets helt store positive overraskelse. Atlantas imponerende præstationer på banen har fået Betsafe til at sænke holdets mesterskabsodds enormt.

Grundspillet i NBA har kun lige rundet halvvejen, men alligevel har Atlanta Hawks flere sejre, end de kunne præstere hele sidste sæson. Holdet har specielt overrasket med deres stærke kollektiv, og Betsafe har sænket klubbens mesterskabsodds kolossalt. Da sæsonen åbnede, gav bookmakeren pengene hele 71,00 gange igen, hvis Larry O'Brien-trofæet endte i Atlanta. I dag er selvsamme odds styrtdykket til blot 8,00 gange pengene.

"Hvert år byder NBA på nogle gedigne overraskelser, men vi havde alligevel ikke forestillet os, at Atlanta kunne præstere, som de har gjort i år. Pludselig er brikkerne faldet på plads, og holdet ligner en seriøs titeludfordrer. På et tidspunkt virkede de fuldstændig ustoppelige, men spørgsmålet er, om de har toppet for tidligt. NBA-holdene er som regel drevet af individualister, og det ville være en gigantisk overraskelse, hvis Hawks' kollektiv kan drive det helt til et mesterskab," siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe, og uddyber:

"Én ting er de positive overraskelser, men NBA's uforudsigelighed viser sig også i de store skuffelser. Det er Miami Heat og Indiana Pacers gode eksempler på i denne sæson. Begge hold var at finde blandt slutspillets sidste fire i den forgangne sæson, og i denne kæmper begge for bare at komme med i slutspillet."

Et mesterskab til Indiana Pacers kan i dag spilles til odds 200 hos Betsafe, og hvis trofæet ender hos Miami Heat i South Beach kan man hente skyhøje odds 150.

Udvalgte oddsændringer:

Atlanta Hawks: odds 8,00
Odds ved sæsonstart : odds 71,00

Miami Heat: odds 150,00
Odds ved sæsonstart: odds 4,50

Indiana Pacers: odds 200,00
Odds ved sæsonstart: odds 12,00

Oklahoma City Thunder: odds 15,00

Odds ved sæsonstart: odds 6,50

Golden State Warriors: odds 5,25
Odds ved sæsonstart: odds 26,00

Cleveland Cavaliers: odds 5,50
Odds ved sæsonstart: odds 26,00

Find spillet hos Betsafe under Basketball - NBA - NBA Sæsonspil

 Se, hvordan du streamer den kommende sæson af NBA.