Solide spil på NFL-draften fra Lasse Meineche var med til at sikre, at en historisk tynd måned landede på en tilbagebetalingsprocent på 117.

BetXpert har leveret de bedste tips til spilhungrende danskere siden 2003, og langt over 50.000 tips er sendt ud. Men ikke siden den spæde start har der været så få tips, som tilfældet var i april 2020.

Blot 23 tips blev det til i april, hvilket selvfølgelig udelukkende kan tilskrives Corona-pandemien. Vi skal helt tilbage til april 2004 for at finde et lavere antal, men der er dog lidt at glæde sig over, og det er tilbagebetalingen på de 23 tips.

Her må det samlede ekspertpanel sende en venlig tanke til NFL-guruen Lasse Meineche, der leverede fire tips til NFL-draften samt et enkelt fodbold-bet, som dog ikke gik hjem.

Henry Ruggs var et pletskud

Spillene på NFL-draften var for de flestes vedkommende højoddsere, blandt andet to til odds 15 samt et til odds 6. De to til odds 15 var desværre forbiere, men Henry Ruggs til odds 6 var et pletskud.

Spillet gik på, at Ruggs skulle vælges som første wide receiver, og Meineche så CeeDee Lamb og Jerry Jeudy som de største trusler til spillet. Meineche så Raiders og 49ers som perfekte steder for Ruggs, og den analyse ramte plet.

Da Jets, som 12. hold, skulle vælge, var det netop Ruggs, de hev ind. Broncos snuppede så Jeudu som nummer 15, mens Lamb røg til Cowboys som 17.-valg.

Forhåbentlig mere liv i maj

Stadig er der meget få sportsgrene aktive, men på eSports-siden har BetXpert oprustet med både eZo og Thomas Fjendbo, der løbende kommer med CS:GO-spil.

Alle steder er der spekulationer om, hvornår ligaer starter op, og meget tyder på, at den tyske liga bliver blandt de første, mens der også stadig er håb om dansk fodbold i løbet af maj.

Vi krydser fingre og er klar, når der åbnes op for ligaerne igen.