Solide danske divisionstips samt sydamerikanske lækkerier trak BetXperts ekspertpanel i plus i en måned, der var præget af få spil grundet Corona-virussen.

BetXpert er kommet stærkt fra land i 2020, hvor ekspertpanelet har leveret en stor mængde tips, men samtidig har leveret et fint overskud. Marts måned fulgte op på takterne i regnskabet, men antallet af tips faldt drastisk.

Det har dog sin naturlige årsag, da Corona-virussen har lukket ned for stort set al sport, og dermed har det været meget begrænset hvad der har været af muligheder for spil. Panelet endte derfor på blot 105 spil i løbet af marts, et stort fald fra februars 252 tips.

Takterne med et fornuftigt plus fortsatte dog i marts, hvor panelet som helhed endte på 102 i tilbagebetalingsprocent, ikke mindst takket være to formstærke tippere.

Divisionsbold i fokus

Mads BS åbnede sæsonen i de danske divisioner på helt forrygende vis, da han havde læst opgør i både NordicBet* Ligaen og 2. division helt perfekt.  I alt fem divisionsspil nåede Mads BS i marts, og alle fem kunne der sættes grønne flueben ud for.

Bedst var Hillerød sejr i Vanløse, et spil Mads BS havde spottet til odds 3,20, men også HB Køges sejr over Vendyssel til odds 2,80 trak flot op. De fem spil fra Mads BS gav en tilbagebetalingsprocent på 236, og et plus på 6,78 units.

Pilantras sydamerikanske lækkerier

Frank Pilantra viste også storform i marts, hvor han nåede syv spil på sydamerikansk fodbold. De seks af disse sad lige i skabet, blandt andet spillet på over 2,5 mål i Guarani - Ponte Preta til flotte odds 2,70. Sammenlagt sluttede Pilantra marts med en tilbagebetaling på 170.

Værd at nævne er også tilbagevendte Asger Hess-Olesen, der inden nedlukningen af tennisen nåede syv tips, hvoraf fire gik hjem og sikrede en tilbagebetaling på 139.

Et håb om mere aktivitet

Lige nu er aktivitetsniveauet i BetXperts ekspertpanel på et minimum, men hele panelet sidder klar til sporten rundt i verden igen kommer i gang, så vi kan levere de bedste tips til BetXperts brugere igen.

Så fingrene herfra er krydsede for, at verden snart ligner sig selv igen, så vi kan komme tilbage og tjene penge hos bookmakerne.