Anden episode af BettingPodcasten er nu tilgængelig, og episoden handler om, hvordan man finder værdi i et væddemål. Hvor præcis en chancevurdering kan man egentlig lave, og hvordan ved man, om man sidder med et godt spot?

For Benjamin Leander, der er pro-sportsbettor, handler det ikke om, hvorvidt en chancevurdering er sat helt ned til mindste procent-decimal. Om vurderingen for et væddemål er 65 procent eller 67 procent, er ikke det vigtige, fortæller han i anden episode af BettingPodcasten. Svaret tager udgangspunkt i et spørgmål stillet i kommentarsporet til sidste afsnit, hvor der blev efterspurgt input til denne episode. 

"Man kan hurtigt blive en slave af sin chancevurdering, og det er farligt, da den dækker over mange faktorer. Det, der fungerer for mig personligt, har været at stillle spørgsmålet, om jeg har en edge her, eller om jeg ikke har. Det handler mere om at finde et spot," fortæller Benjamin Leander i podcasten. 

Og hvordan du finder et godt spot, kan du høre mere om i podcasten, men når du har fundet det gode spot, så lyder anbefalingen fra Benjamin Leander, at man tænker forskellige kampscenarier igennem - gerne med en sparringspartner - og stiller spørgsmål til kampen.

Husk efteranalysen

Ifølge Benjamin Leander er det vigtigt, at man husker at efteranalysere sine væddemål. Men man skal være opmærksom på, at man ikke overanalyserer, overfortolker og bruger for meget tid på det. 

Til efteranalysen er en af de bedste indikaterer lukkeoddset sammenlignet med det odds, man selv har spillet til, forklarer Benjamin Leander i podcasten. 


"Det er ikke den fulde sandhed, for markedet kan jo været pæget af nogle tendenser, hvor der er meget skarpe holdninger til bestemte hold," siger han og anbefaler, at man har en sparringspartner. Både i udvælgelsen af spil, men også til efteranalysen. 

Hvis du endnu ikke har hørt første episode af BettingPodcasten, kan du høre den her

Byd endelig med feedback på andet afsnit eller ideer til fremtidige afsnit. Både Benjamin Leander (LeandinhoDK) og Tobias Storm (Saibot) vil være aktive i kommentarsporet til artiklen. 

Episoden kan downloades ved at klikke på pil-ned-knappen til højre i afspilleren. Funktionen virker ikke på mobilen, men der kan man downloade Soundcloud-appen og afspille podcasten derigennem.