Bedste brugertipper i marts 2014 var The Darkhorse, med Malou13 som nr 2, men hvem var BetXperts bedste bloggere og forumbrugere? Stem om det...

Marts' bedste brugertipper og vinder af gavekort på 1.000 kr blev The Darkhorse. Og nr 2 (gavekort på 300 kr) blev Malou13.

Men vi mangler at få afgjort, hvem der skal modtage de øvrige præmier i vores Månedens Bruger-konkurrence: Hvem var bedste forumbruger i marts, og hvem var den bedste blogger?

Her skal vi bruge jer, kære brugere, som hård, men retfærdig jury.

To afstemninger er sat op på denne side: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-bruger

Gak ind, vurdér de nominerede (der er links til vedkommende blogs og forumindlæg) - og tryk så på knappen ud for den foretrukne kandidat. Afstemningerne løber til tirsdag d. 14. april (cirka kl 23:00) - hvorefter vi uddeler præmier til vinderne. Husk: Kun een stemme per BetXpert-bruger.

Hvem var månedens bedste forumbruger?

Vi har nomineret 5 brugere, der hver især har bidraget flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum.

Hvem har fortjent titlen som den bedste forumbruger i marts og det tilhørende gavekort på 1.000 kr (nr 2 får et gavekort på 300 kr)?

Er det nortgreen? Eller er det MortenrRF? Eller skilled-Highroller? Eller Nussknacker? Eller The Darkhorse?

Tjek de nomineredes forumbidrag (hvis du klikker på et af ovenstående links, kommer du til vedkommendes brugerside der bl.a. indeholder en link-liste over de seneste forumindlæg).

Og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-forumbruger

Hvem var månedens bedste blogger?

Månedens bedste blogger får et gavekort til 1000 kr, nr 2 får et gavekort på 300 kr.

De fem nominerede bloggere (og deres blogs) for marts:

 
CDbjerg:

Optakt til det Danske Melodi Grand Prix 2014


Mike Larsen:

Pinligt, DIF

Mknudsen:

Hvem vinder NBA?

Nussknacker:

Uli Honess 3,6 år i fængsel

Kaffekande:

Den lille skattepige

Alle blogs kan ses her: http://www.betxpert.com/blogs

Læs og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-blogger

Månedens bedste brugertipper

Den bedste brugertipper i marts og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr var The Darkhorse der scorede et flot overskud på 19,94 enheder på 16 tips (håndbold og X Factor). Det er anden måned i træk - og fjerde gang på seks måneder - The Darkhorse snupper titlen.

Næstbedste brugertipper blev Malou13 der fik et overskud på 6,01 enheder på sine 20 håndboldtips. Malou13 er i øvrigt nu overgået til ekspertpanelet hvor han især skal komme med svenske håndboldtips.

Bemærk. at man kan sms-abonnere på brugertips. Det gør man (når man er logget ind på BetXpert) ved at klikke på SMS-logoet øverst på forsiden; klik derefter på "Mine abonnementer" og på "Brugertips, abonnementer - oversigt" og scroll dig frem til den eller de brugere du ønsker at føje til. Derefter modtager du en sms, når de udlægger nye tips.

Hvis du altså har sms-klip på din konto; det får du ved at klikke på "Køb flere SMS klip" på sms-siden og følge anvisningerne: http://betxpert.com/sms