Bedste brugertipper i februar 2014 var The Darkhorse, med mickkruse som nr 2, men hvem var BetXperts bedste bloggere og forumbrugere? Stem om det...

Februars bedste brugertipper og vinder af gavekort på 1.000 kr blev The Darkhorse. Og nr 2 (gavekort på 300 kr) blev mickkruse.

Men vi mangler at få afgjort, hvem der skal modtage de øvrige præmier i vores Månedens Bruger-konkurrence: Hvem var bedste forumbruger i februar, og hvem var den bedste blogger?

Her skal vi bruge jer, kære brugere, som hård, men retfærdig jury.

To afstemninger er sat op på denne side: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-bruger

Gak ind, vurdér de nominerede (der er links til vedkommende blogs og forumindlæg) - og tryk så på knappen ud for den foretrukne kandidat. Afstemningerne løber til tirsdag d. 11. marts (cirka kl 16:00) - hvorefter vi uddeler præmier til vinderne. Husk: Kun een stemme per BetXpert-bruger.

Hvem var månedens bedste forumbruger?

Vi har nomineret 5 brugere, der hver især har bidraget flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum.

Hvem har fortjent titlen som den bedste forumbruger i februar og det tilhørende gavekort på 1.000 kr (nr 2 får et gavekort på 300 kr)?

Er det Bosse30? Eller er det Pingvin263? Eller Tytteboevs? Eller Tunitis? Eller The Darkhorse?

Tjek de nomineredes forumbidrag (hvis du klikker på et af ovenstående links, kommer du til vedkommendes brugerside der bl.a. indeholder en link-liste over de seneste forumindlæg).

Og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-forumbruger

Hvem var månedens bedste blogger?

Månedens bedste blogger får et gavekort til 1000 kr, nr 2 får et gavekort på 300 kr.

De tre nominerede bloggere (og deres blogs) for februar:

mbkle:

Optakt til Snowboarding ved Vinter-OL 2014

Pede:

Kunsten at følge en ekspert - streakhunter eller slavespiller?

The Darkhorse:

En spillerunde - uendeligt mange mulige slutstillinger

Alle blogs kan ses her: http://www.betxpert.com/blogs

Læs og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-blogger

Månedens bedste brugertipper

Den bedste brugertipper i februar og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr var The Darkhorse der scorede et overskud på 7,55 enheder på 14 tips.

Næstbedste brugertipper blev mickkruse der fik et overskud på 5,21 enheder på sine 9 tips.

Bemærk. at man kan sms-abonnere på brugertips. Det gør man (når man er logget ind på BetXpert) ved at klikke på SMS-logoet øverst på forsiden; klik derefter på "Mine abonnementer" og på "Brugertips, abonnementer - oversigt" og scroll dig frem til den eller de brugere du ønsker at føje til. Derefter modtager du en sms, når de udlægger nye tips.

Hvis du altså har sms-klip på din konto; det får du ved at klikke på "Køb flere SMS klip" på sms-siden og følge anvisningerne: http://betxpert.com/sms