Det har været et yderst succesfuldt 2022 for BetXpert med klar fremgang på alle fronter. Særligt ekspertpanelet var absolut flyvende og sikrede det største overskud i BetXperts historie.

Hvis vi starter med at dykke ned i arkiverne, så lykkedes det tilbage i 2010 for ekspertpanelet at hente et samlet overskud på 218,87 units. Men i år overgik vi den bedrift efter et helt suverænt 2022, hvor vores træfsikre ekspertpanel smadrede alle rekorder og sikrede et overskud på +300 units.

Her er regnskabet for BetXpert i 2022

Vi kan godt lade champagnepropperne springe og kaste os direkte ud i at få smidt resultaterne for BetXpert-panelet på bordet. De følger herunder:

Ekspertpanelets resultater 2022

Balance: +303,12 units
Hitrate: 1.415 ramte af 2.900 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 110 procent

Vi har leveret solidt overskud over året, og ser vi isoleret på december, så lød overskuddet på +9,90 units for 245 spilforslag.
 
Det har været overvældende at følge eksperternes resultater, og jeg er stolt over den udvikling og fremskridt, der er sket i panelet i de seneste år. Det er nævnt flere gange, at regnskabet ikke er det vigtigste, men det er klart, at målet er at skabe overskud.

Det er en surrealistisk flot præstation af vores ekspertpanel og det overskud på +300 units overgår alle forventninger.

Jeg ser stadig 2021 som et vigtigt vendepunkt for BetXpert, og her blev der bygget et fundament, som forhåbentlig også sætter retningen i de kommende år. Det skal først og fremmest være sjovt at være ekspert i vores panel, og jeg vil fortsat arbejde for, at vi holder fast i den strategi.

Selvom der ikke er nogen garantier, og det går op og ned i betting, så ser jeg optimistisk på 2023, hvor vi igen skal have besejret bookmakerne!

Se alle de aktuelle spilforslag fra ekspertpanelet

Fantastiske tips til Giro d'Italia og Tour de France

Det er måske ikke helt fair at udvælge enkelte eksperter, men det er svært ikke at fremhæve vores skarpe cykelekspert Sredna. Med et særligt godt blik for de høje odds lykkedes det for Sredna at skabe et overskud på 143,55 units på 315 spilforslag i 2022. Det giver en fantastisk tilbagebetaling på 146%.

Også vores tennistipper filihankatten har leveret flotte resultater i år med imponerende 527 ekspertanalyser i år, hvilket skabte et plus på 65,12 units (tilbagebetaling på 112%). Og jeg er også begejstret for at vores Kong Vinter, Nicolai Kristensen, igen har leveret på et voldsomt højt niveau med +14,75 units og en tilbagebetalingsprocent på 110% i år.

VM 2022: Så fik Messi endelig lov til at løfte VM-pokalen

Det er klart, at VM 2022 kom til at dominere afslutningen på året her på BetXpert. Det bliver ikke større end en VM-slutrunde, og det er en krævende opgave at dække en begivenhed som VM i fodbold.

Vi har fået samlet et godt team og var forberedte på at skyde gang i slutrunden. Så da kampene blev fløjtet op i Qatar, havde vi sørget for, at der var masser af spilforslag, kampoptakter, artikler, konkurrencer, og vi fik også præsenteret bookmakernes mange gode VM bonus- og kampagnetilbud.

Det var imidlertid en noget underlig VM-slutrunde, der blev afviklet på en trist baggrund. Det satte i den grad en dæmper på fodboldfesten, og de skuffende resultater fra det danske landshold hjalp bestemt heller ikke på det. Så set med danske briller skal VM i Qatar hurtigst muligt gå i glemmebogen, men forhåbentlig kan den skandaleramte slutrunde være et vendepunkt; selvom det er svært for alvor at tro på det.

Vi fik en magisk VM-finale mellem Argentina og Frankrig, men kort efter slutfløjt blev vi igen hevet om på den mørke side af fodbolden, da FIFA-præsident Infantino dukkede op på præmiepodiet og sammen med emiren af Qatar iførte Messi en kappe. Imens var den franske præsident Macron klistret til Mbappé og et saltfjols rendte rundt på banen og hev fat i VM-pokalen og de argentinske spillere.

Foto: FRANCK FIFE / AFP

Hvad kan vi se frem til i 2023?

Vi står allerede stærkt med et stort udvalgt af skarpe spilforslag, gode artikler og fyldige optakter til de store sportsbegivenheder. Det skal vi fastholde og udbygge. Vi er langt fra i mål med at udvikle BetXpert. Der sker hele tiden fremskridt, og vi bevæger os klart i en positiv retning med masser af spændende muligheder for at lancere nye projekter og forbedringer.

Vi skal naturligvis forsøge at få dækket alle store sportsbegivenheder og turneringer. Vi er som altid på udkig efter nye eksperter til at træde ind i vores panel og holder også døren åben for at vores nuværende eksperter kan få frihed til at dele spiltips og oddsforslag på andre måder end de traditionelle analyser.

Der er også et ønske om at tilføje flere features, der forbedrer vores artikler, bookmakeranmeldelser, oversigter, bonus- og kampagnesider osv. Der er et stort stykke arbejde foran os på det område, og jeg ser personligt et stort potentiale i vores oddsbokse, der automatisk bliver opdateret, så vi hele tiden får præsenteret de aktuelle odds.

Der kan gøres en målrettet indsats for at sikre, at vi holder et højt niveau, og vores platform med især artikler og ekspertanalyser bliver så indbydende, brugervenlige og informative som muligt.

Det er også en vigtig og fornem opgave at passe godt på vores forum, så det fortsat både er hyggeligt og inspirerende at dele spilidéer og odds. Vores fællesskab skal have ekstra fokus i 2023, og det er primært mit ansvar at sørge for, at den bliver løftet. Også her er der plads til massive forbedringer. Jeg ser gerne flere tekniske tiltag, så det f.eks. bliver lettere at tilføje tweets eller andet indhold som kommentar i vores forum.

Vi samarbejder tæt med andre afdelinger i Raketech-koncernen, og mange af vores idéer og projekter er afhængige af den support, vi får fra vores IT-team, men også 'sales' og 'content' har indflydelse på, hvad der kan lade sig gøre og hvilke projekter, der kommer ud over rampen.

Og vigtigst af alt, så skal vi også huske at holde fast i, at lysten skal drive værket. Vi kan sagtens sætte gang i mange nye projekter, men vores team skal også synes, det er sjovt, ellers vil resultatet ikke blive godt. Så der skal findes balance i alle vores planer, og jeg glæder mig ekstremt meget til at præsentere de nye tiltag for jer i 2023.

Lad mig slutte af med at sige stor tak til alle for indsatsen i 2022; både brugere, eksperter og mine kollegaer i vores lille BetXpert-redaktion.
Jeg ønsker jer alle et godt nytår, og jeg håber, vi alle får et indbringende 2023.