18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

VM Fodbold for kvinder 2023: Odds på vinder

Opdateret
Anders MaiEkspert Anders Mai
Vis mere
Vis mindre

p>VM for kvinder 2023 i New Zealand og Australien startede den 20. juli og løber frem til søndag den 20. august, hvor finalen spilles på Stadium Australien i Sydney. Bolden er dog som bekendt rund, og i store mesterskaber vil der ofte komme et par overraskelser. Ved VM for kvinder 2023 kommer 32 nationer til at kæmpe om VM-titlen.  Hvem løber med titlen i år? Se odds på VM Fodbold for Kvinder i 2023.

Odds på VM Fodbold for Kvinder hos Bet365

Odds på VM i fodbold for kvinder

Hvem der vinder 2023 FIFA World Cup er svært at forudsige, men der er unægteligt nogle hold, der har en bedre chance end andre. Som regel er de store fodboldnationer altid favoritter. De største er ifølge betting sider England og Spanien.

Hvilket hold har den bedste chance for at vinde VM for kvinder?

England vinder VM-kvinder 2023

England har vist sig som en af de absolut bedste nationer i kvindefodbold. Man går ind i dette verdensmesterskab som de regerende europamestre. Ser man på oddsene, kunne der vente en drømmefinale mod USA. Ti sejre og nul indkasserede mål blev resultatet i VM-kvalifikationen. En helt fantastisk præstation, selvom modstanden ikke ligefrem var i topklasse.

England har spillet VM fem gange, og den bedste præstation er bronzen fra 2015. I sidste udgave blev det til en fjerdeplads til holdet.

England er i gruppe D VM-kvinder med Haiti, Danmark og Kina.

  • VM 1991: Ikke kvalificeret
  • VM 1995: Kvartfinale
  • VM 1999: Ikke kvalificeret
  • VM 2003: Ikke kvalificeret
  • VM 2007: Kvartfinale
  • VM 2011: Kvartfinale
  • VM 2015: Bronzemedalje
  • VM 2019: Fjerdeplads

Haiti, Danmark og Kina er modstanderne i gruppe D. Måske ikke den nemmeste gruppe, men klart en behagelig tur, der sandsynligvis forventes i slutspillet.

Truppen er fyldt med spillere fra WSL (Women's Super League), som nu har en tung status med de allerbedste spillere på verdensplan. Der er meget, der tyder på, at dette landshold kan nå hele vejen til finalen i Sydney og dermed få nationens bedste placering nogensinde fra et VM.

Spanien vinder VM-kvinder 2023

Spanien er nu en nation i den absolutte top inden for kvindefodbold. Den hjemlige liga tiltrækker de bedste spillere på verdensplan, og Barcelona har domineret i Spanien, men også i Europa de seneste år. Alexia Putellas og Aitana Bonmati er to spillere på dette landshold, som anses for at være de bedste i verden. Ser vi disse spillere samlet på midtbanen under mesterskabet, skal de betragtes som en klar udfordrer til at kunne gå hele vejen, men skader har været et problem for Putellas, hvis form er lidt uklar.

Det bliver landets tredje deltagelse i VM-sammenhæng og sådan er det gået før. Spanierne endte i VM-kvinder gruppe C, hvor de skal møde Costa Rica, Zambia og Japan. Holdet melder sig selvfølgelig som storfavoritter til at gå videre, men også vinde gruppen.

  • VM 2015: Ude i gruppespillet (20. plads)
  • VM 2019: ottendedelsfinale

Odds på at nå VM-finalen

Det er naturligvis også muligt at oddse på, hvem der ender i VM-finalen. På den måde kan man altså gardere sig lidt.

Topscorer-odds VM for kvinder

Ser vi på odds på VM-topscorer, så har vi  Hinata Miyazawa favoritter i front, når det kommer til favoritterne. Derefter følger Spaniens Jennifer Hermoso og Alba Redondo. 

Seneste ti vindere af fodbold-VM for kvinder

Listen over de seneste ti vindere af VM i fodbold ser således ud:

1991: USA
1995: Norge
1999: USA
2003:Tyskland 
2007: Tyskland
2011: Japan
2015: USA
2019: USA
2023: ?

Om Fodbold-VM for kvinder 2023

Den første udgave af fodbold-VM for kvinder blev spillet i Kina i 1991, hvor USA skrev historie som de første verdensmestre. Dengang var der kun 12 deltagende nationer. Der er altså sket en del siden da, og der er en del højdepunkter at se tilbage på. Et af de helt store øjeblikke var, da Japan ved VM i 2011 i Tyskland slog USA i en dramatisk finale. Det var en enorm begivenhed hjemme i Japan. Landet var stadig dybt berørt af det jordskælv som forårsagede flere tusinde menneskers død samt katastrofen ved atomkraftværket i Fukushima.

Denmark har inden dette års VM deltaget fire gange. Bedst gik det i 1991 og 1995, hvor man nåede kvartfinalerne. Sidste deltagelse var helt tilbage i 2007 i Kina, hvor han røg ud efter Gruppeespillet. Nu er Danmark endelig med, og det skal blive interessent at følge Lars Søndergaards tropper. 

I hvilke lande spilles fodbold-VM 2023?

Sommerens fodbold-VM spilles i Australien og Nya Zealand.

Hvornår spilles fodbold-VM 2023?

Fodbold-VM 2023 for kvinder spilles mellem 20. juli – 20. august 2023.

Gruppe A

Gruppe B

Gruppe C

Gruppe D

Gruppe E

Gruppe F

Gruppe G

Gruppe H

Kommentarer

Feedback