18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

VM Cykling: U23 Linjeløb Herrer 2023

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Loch Lomond - Glasgow (168,4 km)

12. august kl. 10:30

Herrernes 23 linjeløb i VM cykling starter som nævnt ved Loch Lomond. Loch Lomond betyder Elmenes Sø og er den næststørste sø i Storbritannien efter Loch Ness - den har dog ikke noget uhyre.

Herfra skal U23-rytterne ud på 168,4 kilometer. Efter omkring 30 kilometer rammer de Crow Road. Den bliver med sine ti procent over 5,8 kilometer igen den første store test.

Efter 60 kilometer rammer U23-herrerne rundstrækningen i Glasgow. Som ved eliten er denne 14,1 kilometer lang med Montrose Street som nøglepunktet. Rundstrækningen skal forceres syv gange.

Odds på vinderen af herrernes U23-linjeløb 

Deltager Højeste odds Bookmaker
Thibau Nys 3,75
Francesco Busatto 8,00
Alec Segaert 13,00
Axel Laurence 17,00
Jan Christen 19,00
Stian Fredheim 21,00
Nicolo Buratti 21,00
Darren Rafferty 23,00
Anders Foldager 81,00
Gustav Wang 81,00

Odds er opdateret 10. august kl. 15.00

Det belgiske stortalent Thibau Nys er den helt store forhåndsfavorit til at løbe med U23'ernes regnbuetrøje. Nys er søn af de legendariske cross-rytter Sven Nys og er allerede på kontrakt hos Lidl - Trek.

Thibau er ligesom farmand også særdeles dygtig, når det kommer til cykelcross. Han er således U23-verdensmester i disciplinen. Nys er hurtig på stregen og naturligvis teknisk god. Derudover er han også ganske god opad, hvilket han eksempelvis viste i Ungarn Rundt, da han vandt feltets spurt på de hårde 4. etape.

Den største trussel mod ham kan meget vel vise sig at være italienske Francesco Busatto. Han kører i denne sæson for Wantys udviklingshold, men rykker næste år op på WorldTouren. Busatto har i år blandt andet vunder U23-rytternes Liège - Bastogne - Liège og er italiensk U23-mester i linjeløb.

Der er overordnet set lagt op til lidt af en magtkamp mellem Belgien og Italien. Belgierne har også sølvvinderen af U23'erne enkeltstart, Alec Segaert, som de kan spille ud, men Italien har Nicolo Buratti som deres andet kort.

Vi har også franskmændende med Alpecins Axel Laurence. Laurence fik sidste år sit store gennembrud, da han lavede en stribe store resultater - heriblandt en etapesejr i Cro Race foran Jonathan Milan.

Nordmændende bliver også interessante med hurtige Stian Fredheim og dette års vinder af Baby-Giroen Johannes Staune-Mittet.

Ser vi på danskerne, så er det umiddelbart Anders Foldager og Gustav Wang, som det drejer sig om. Foldager tog en flot etapesejr på sidste etape af føromtalte Baby-Giro. Han har gennem sæson gjort det så godt, at han har kørt sig til en WorldTour-kontrakt hos Jayco AlUla. Foldager er en stærk rytter, som skal forsøge at komme med i det rigtige hug inde på omgangene i Glasgow.

Der er også Gustav Wang, som kan revanchere den lidt skuffende indsats på enkeltstarten. For Wang handler det også om at ramme det rigtige moment. Danmark stiller desuden med Joshua Gudnitz, Carl-Frederik Bévort, Kasper Andersen og Rasmus Søjberg Pedersen.

Etapeprofil

Loch Lomond - Glasgow

Kommentarer

Feedback