18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : Yokohama Marinos - Albirex Niigata: (AH: -0,75) 1

Match center
22. juni 2011 kl. 12:30 - Fodbold, Japan - Japan J. League
Nissan Stadium
Opdateret
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 33-26-41%
Betvalue: 105,92%
Spilbar ned til odds: 2,24
Rigtig/forkert:
188bet Spil nu hos 188bet
Flere ting peger i retning af sejr til Yokohama Marinos i denne J-League-hjemmekamp mod Albirex Niigata. For det første ér det en fordel at være hjemme (Marinos vandt sidste sæson dette opgør 3-0), dernæst så er Marinos både på papiret og i praksis et stærkere hold end Albirex Niigata, og tertiært, så holder Marinos betydeligt bedre form end Albirex, som kun har hentet to point af sine seneste fem kampe.

Alt dette kan bookmakere, gamblere og andet godtfolk dog læse ved par blik på historik, stilling og seneste resultater (og det burde afspejles af odds på markedet). Men dertil kommer ét yderligere argument for indskud på Yokohama Marinos.

Hjemmeholdet har samtlige mand klar til kamp, mens Albirex Niigata er svækket af, at tre af holdets vigtigste spillere er væk til landskamps-tjeneste. Dertil kommer også et par skader i Albirex-lejren.

Spil-form: Man kan naturligvis tage det rene 1-tal (eller Marinos på Asian Handicap -0,5, ét og samme spil) på Yokohama Marinos til blot at vinde og ikke noget galt med det, men jeg har valgt at stramme skruen en smule ved at gå efter Yokohama Marinos på den lidt højere Asian Handicap-linie -0,75. Det betyder, at Marinos skal vinde med minimum to mål, før det fulde odds 2,02 kommer til udbetaling, men nok så væsentligt er der dog stadig gevinst også i tilfælde af en Marinos-sejr med ét mål. I så fald bliver odds dog reduceret til 1,51.

Mine procenter for 1X2:

1: 59 %

X: 24 %

2: 17 %

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 33 %

X: 26 %

2: 41 %

Japan, og hvorfor ikke?: Det ikke ligefrem vrimler med oplagte fodbold-spilleobjekter i denne sommertid, men at de store europæiske ligaer står stille, giver tid for research i lidt mere eksotiske rækker.

Lidt stats fra det personlige regnskab: Inden jeg begiver mig til selve kampen en lille record-betragtning fra mit personlige betting-regnskab. Jeg har de seneste halvanden sæson som noget nyt (nyt for mig, forstås) med forsigtighed kastet mig over den USA/Canada-baserede MLS samt den japanske J-League, og det har vist sig at være en god idé. Nu er der selvfølgelig ingen garanti for, at positiv statistik fortsætter, men jeg kan fortælle, at jeg ud af i alt 36 MLS-kampe har hittet en tilbagebetaling på 124 procent, mens tallene i J-League viser 108 procent for 18 kampe.

Teamnews vejer tungt: Langt hovedparten af disse væddemål er (i det mindste delvist) sat på basis af teamnews. Standarden i MLS og J-League er ikke dårlig, men det siger trods alt sig selv, at det rammer hårdere, har et hold flere vigtige spillere ude, end det ville gøre i europæiske storklubber, hvor bænken typisk er både kvalitativt og kvantitativt bedre besat.

Med lidt om min baggrund for spil på en japansk J-League-kamp overstået til selve kampen.

Marinos - "anden fjerde-del": Hjemmeholdet Yokohama Marinos er traditionelt et mandskab, som hører til i, hvad vi kan kalde ”anden fjerde-del” af den bedste japanske række. Sidste sæson sluttede Marinos som nummer syv-otte i den 18 hold store J-League, og i denne sæson er Marinos med 18 point for 11 kampe (statistik 5-3-3, 2-1-1 hjemme) placeret på femtepladsen.

Albirex - "tredje fjerde-del"... eller "fjerde" måske...?: Albirex Niigata havde en for dem god sidste sæson, hvor klubben hele tiden var på betryggende afstand af nedrykning og sluttede af med en positiv niende-plads.

De fleste eksperter udi japansk fodbold pegede dog på, at det nok var en over-præstation af Niigata-mandskabet, som denne sæson er spået til formentligt ikke at rykke ned, men dog at skulle leve en tilværelse tæt på bunden og ikke langt fra nedryknings-stregen.

Netop det lader til at holde stik. Tre hold rykker ud af J-League, og lige nu er Albirex Niigata fjerde-sidst med 11 point for 11 kampe (statistik 2-5-4 med 1-3-2 på udebane).

To kampe om ugen et halvt år i træk: J-League er undervejs i et meget langt tætpakket program med to kampe om ugen, hviket vil fortsætte hen til midten af efteråret. Årsagen er, at J-League kom meget sent i gang i år pga. den store japanske katastrofe tidligere på foråret.

Det tærer på spillerne, især hos de mindre hold, hvor bænken ikke er helt så bred, og har et mindre hold folk ude (som Niigata har her), koster det ofte også lidt ekstra i forhold til normalt.

Form - Marinos: Tager vi et kig på de to holds form, så er Yokohama Marinos en smule op og ned.  

For en måned siden vandt Yokohama Marinos 4-0 hjemme over Ventforet Kofu, og derefter er det blevet til uafgjort 1-1 ude mod rækkens nummer to Vegalta Sendai, uafgjort 1-1 hjemme mod Vissel Kobe, og så et hjemme-nederlag 0-2 mod topholdet Kashiwa Reysol. Den seneste uge har Marinos ude besejret Cerezo Osaka 1-0 og igen ude tabt 1-2 til Gamba Osaka.

Form - Albirex: Er form-billedet svingenge hos Yokohama Marinos, er det til gengæld stabilt hos Albirex Niigata, men desværre for dem stabilt negativt.

Tager vi den seneste måneds kampe, finder vi et udebane-nederlag 1-2 til Gamba Osaka, en 1-1-uafgjort ude hos Urawa Red Diamonds (som imidlertid er meget ringe kørende i år), et hjemmebane-nederlag 0-1 til Hiroshimo Sanfrecce, for en uge siden et 0-4-nederlag ude til Nagoya Grampus Eight, inden det i weekenden trods alt blev til uafgjort 1-1 hjemme mod Vegalta Sendai. Alligevel... to point i de seneste fem kampe er ikke overvældende godt...

Trupnyt - Marinos: Teamnews for Yokohama Marinos er hurtigt overstået, idet samtlige i spillertruppen er fit for fight.

Trupnyt - Albirex: Så godt ser det langtfra ud for gæsterne fra Albirex Niigata. Tre stamspillere er ude, heriblandt den ekstremt vigtige sydkoreanske midtbanemand Cho Young-Cheol, der om nogen er nøglespilleren på Niigata-mandskabet.

Udover Cho Young-Cheol er også de to faste forsvarere, Daisuke Suzuki og Gotaku Sakai væk. De er alle tre optaget af landsholdsopgaver for henholdsvis Sydkorea og Japan.

Derudover er forsvars-reserven Jun Uchida og midtbane-reserven Naoya Kikuchi (som der begge snildt kunne være blevet brug for) ude med skader.

Albirex Niigata er således uden tre vigtige folk, samt to oplagte remplacenter for dem.

Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:

Yokohama Marinos (4-4-2): Hiroki Iikura; Yuzo Kobayashi, Yuji Nakazawa, Yuzo Kurihara, Takashi Kanai, Hiroyuki Taniguchi, Shohei Ogura, Kenta Kano, Shingo Hyodo, Yuji Ono og Masashi Oguro.

Albirex Niigata (4-4-2): Masaaki Higashiguchi; Seiya Fujita, Kazuhiko Chiba, Kazunari Ono, Naoki Ishikawa, Yuta Mikado, Isao Homma, Atomu Tanaka, Fumiya Kogure, Bruno Lopes og Kengo Kawamata.

Udenlandske profiler: Modsat flere andre japanske klubber gør Yokohama Marinos sig ikke det store i udenlandske spillere, mens der er lidt mere udenlandsk duft over Albirex Niigata. Det store navn hos Niigata er som tidligere nævnt den sydkoreanske midtbane-mand Cho Young-Cheol (som imidlertid ikke med med i Yokohama), og derudover hæfter man sig ved den brasilianske angriber/offensive midtbanespiller Bruno Lopes samt hans midtbane-landsmand Michael (sidstnævnte lader imidlertid til at være faldet i unåde hos træneren).

Konklusion: Lægger vi tingene sammen – hjemmebane-fordel til Yokohama Marinos, som også er det større og bedre hold, formen, samt teamnews, så tegner der sig et billede af et berettiget punt på Marinos-sejr.

Noget stort spil er dette ikke fra min side (dertil er jeg stadig lidt for usikker på disse japanske kampe), men jeg har dog ikke de store betænkeligheder ved at smide to af fem mulige units efter Yokohama Marinos -0,75.

  • Høj tilbagebetaling
  • Enormt live betting udvalg

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:45 Lille - Aston Villa: Flest hjørnespark Lille
1,90
Placer Bet
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
21:00 West Ham - Bayer Leverkusen: Over 0,5 Mohammed Kudus skud på mål
1,90
Placer Bet
Lørdag 20. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
16:00 Sheffield U. - Burnley: 2
2,40
Placer Bet
Søndag 21. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
14:00 Viborg - Lyngby: 1
1,82
Placer Bet
17:00 Sandefjord - Lillestrøm: 2
2,40
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback