18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wolverhampton Wanderers - West Bromwich Albion: (AH: -1,5) 1

Match center
16. januar 2021 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
Molineux Stadium    Michael Oliver
15. jan. 2021 kl. 13:36 (Opdateret 16. jan. 2021 kl. 15:22) 15/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

I runde 19. tager Wolves hjemme imod WBA, en kamp som jeg synes ligger godt til Wolves, og en kamp, hvor jeg tror de offensive folk kommer til at få en masse muligheder.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 35-0-65%
Betvalue: 103,25%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: 2-3
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • WBA er i en elendig forfatning. 2 point er det blevet til over de seneste 7 kampe og en målscore der hedder 4:21. Grunden til jeg har sat fokus på de seneste 7 er også at det er de kampe hvor Allardyce har været i spidsen for WBA. Denne ansættelse har dermed ikke haft den postive effekt på holden snarere tværtimod.
 • WBA tabte deres seneste kamp mod Blackpool i FA cuppen, i en kamp hvor de stillede i en ret stærk formation, med flere af deres normale startere, men alligevel tabte de i straffe, efter den ordinære kamp endte 2-2. Blackpool ligger nr.13 i League one så heller ikke her fik WBA oprejsning, og jeg synes tingene ser umådeligt sorte ud for dem.
 • WBA har det dårligste forsvar i PL. 39 mål har de indkasseret, og deres xGA hedder 32, det er også det dårligste offensive hold, set med xG briller, hvor de ligger helt nede på 9.9 efter 17 kampe, der er markant dårligere end Burnley som er næst dårligst med en xG på14 efter 16 runder.
 • Kigger vi lidt på Wolves, så har de ikke for vane at hive storsejre, og man kan også stille sig spørgenede til hvem der skal scorer målene. Jeg har dog hæftet mig ved, at de har lagt deres taktik om, og er på det seneste gået væk fra deres 3-4-3 over til en mere offensiv 4-3-3, hvilket jeg synes giver dem flere muligheder oppe i front, da de to fløje er mere offensivt indstillet end normalt.
 • WBA mangler to af deres største profiler offensivt. Nemlig Gallagher der med sine 2 mål er topscorer for WBA, og derudover er deres normale 9'er Grant også ude i dette opgør. De to fravær vil, i min optik gøre det defensive arbejder for Wolves en del nemmere.
 • Når vi kigger på WBA så har de også en tendens til at falde helt sammen, i 8 ud af deres 11 nederlag har de tabt med mere end 1 mål, det er ret voldsomt, men jeg tror også man er indstillet på at man i WBA skal jagte i slutningen, og det betyder også at man indkassere nogle flere nederlag med mere end 1 mål.
Hold øje med
 • Wolves offensiven scorer bare ikke mange mål, og har heller ikke gjort det sidste år. Kigger vi på denne sæson, så har de fået 6 sejre på 18 kampe, og blot 2 af dem har været med mere end 1 mål, helt generelt så har de et målsnit der hedder 1,05 mål./pr.kamp. Hvilket bestemt ikke er imponerende.
 • Denne kamp kan gå hen og blive utrolig rodet, hvis ikke Wolves tager teten, og diktere spillet. WBA vil sikkert stille sig meget lavt, og forsøge at "vinde" en uafgjort, hvilket de har gjort mod Liverpool og City.
 • Wolves mangler til dette opgør flere profiler offensivt, som kunne gøre en forskel, her tænker jeg især på Podence, Traore og Jimenez, de tre ville have gjort en forskel for dette opgør, og vil være savnet for hjemmeholdet, og også for dette spil.
 • Wolves er heller ikke inde i nogen specielt god form, med blot 2 point for de seneste 5 PL kampe, Wolves spillerne skal steppe op, og slå til i dette opgør mod WBA.
Oddsmarked

Oddset på en flermålssejer til Wolves startede de fleste steder i de 2,40-2,50ish de fleste steder, og står nu i odds 2,95 hos unibet. 

Man kunne også sagtens placere sit bet på det rene 1-tal, men jeg synes WBA ser så ramte ud for tiden, og taktisk er der ikke nogen fremgang at spore, at de sagtens kunne falde sammen endnu engang og tabe med mere end 1 mål. 

Holdene:

Wolverhampton:
Er uden Jimenez, Marcal, Podence, Traore og derudover er Boly på vej tilbage fra en skade. 
Patricio; Semedo, Coady, Saiss, Ait-Nouri; Dendoncker, Neves, Moutinho; Neto, Cutrone, Silva

WBA:
De spiller de mangler er nævnt i en af pointerne. 
Johnstone; Furlong, Ajayi, Ivanovic, Gibbs; Phillips, Sawyers, Livermore, Diangana; Pereira; Robinson

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback