18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wolverhampton Wanderers - Sheffield United: (AH: -0,5) 1

Match center
17. april 2021 kl. 21:15 - Fodbold, England - Premier League
Molineux Stadium    Robert Jones
16. apr. 2021 kl. 10:18 (Opdateret 17. apr. 2021 kl. 23:07) 16/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 60-0-40%
Betvalue: 103,20%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Oddset afspejler meget fint de to holds resultater for denne sæson. Men siden fyringen af Chris Wilder er skidt blevet værre. Wolves' sæson har været skuffende men også svær med salg og skader. En god afslutning kan dog gøre næste sæson bedre.
Det taler for
 • Sheffields største problem har været de manglende mål. Defensivt har de hele sæsonen været besværlige at nedbryde. Kun 5 gange i 28 kampe har de indkasseret mere en 2,0 xG (uden straffe): Man Utd, West Ham, Brighton (selvfølgelig) og to gange Liverpool. Men i de tre kampe siden Wilders fyring har xG imod været hhv. 4,2, 2,5 og 2,2 (og der er indkasseret 10 mål)
 • Truppen var glade for Wilders og ikke enige i fyringen. De gav op imod Leicester i sæsonens største nederlag (5-0). Så var der lidt håb om FA Cup, men Chelsea vandt sikkert 2-0. I derbyet mod Leeds blev der naturligvis kæmpet, men uden det var kønt, og den blev 1-2. Og så mod Arsenal røg luften helt ud af ballonen, da Arsenal kom foran 1-0 og vandt stensikkert 3-0.
 • Sheffields største svaghed er, når modstanderen kan angribe med højt fart, som fx Leicester. Her har Wolves Traore, der er i hopla! Han lavede muligvis sæsonens bedste assist mod West Ham, og scorede det sene sejrsmål mod Fulham senest.
 • Wolves er svingende, men har nu muligheden for kun tredje gang i sæsonen at få to sejre i streg. Og med Burnley, WBA og Brighton i de næste kampe kan Wolves forsøge at få en stime igang, som de kan bygge videre på til næste sæson.
 • Som konsekvens af manglende mål arbejder Nuno på et mere offensivt udtryk, og der er ingen grund til hvorfor de ikke skal jagte sejren mod et såret Sheffield-hold. Læg dertil at Wolves kan passere det klassiske 40-point mærke, og lægge pres på det andet Midlands-hold, Aston Villa, der pt. er 6 point foran.
 • Udover at Traore er i form, så forventer jeg at unge Silva starter. Han scorede et flot striker-mål mod West Ham og lavede assisten til Traore senest (der var en del arbejde for Traore dog). Jose har bestemt ikke været en succes, så nu burde Silva få chancen igen. Podence og andre gode spillere er også tilbage.
Hold øje med
 • Men andre er blevet skadet, såsom Neto, der måske har været sæsonens bedste spiller. Neves og Castro er også ude. Og Boly og Marcal er tvivlsomme. Erstatninger er dog klar, og med Sheffields skadesproblemer, så går det nogenlunde lige op.
 • Wolves har været notorisk svingende denne sæson.
 • Nedrykkede hold har flere gange før begyndt at spille mere frit, og det kan meget vel ske her. Som en trodsreaktion til flere dårlige indsatser. Og så kæmper spillerne jo også for en ny PL-klub til sommer
Oddsmarked

888/Unibet er tæt med på 1,71. Oddset har ikke bevæget sig meget siden det åbnede i 1,74 hos en licensløs bookie

Wolves 3-4-3

Patricio - Saiss, Coady, Boly - Ait Nouri, Moutinho, Dendoncker, Semedo - Traore, Silva, Podence

Fravær: Castro, Neto, Neves, Marcal, Jimenez

Sheffield Utd 3-5-2

Ramsdale - Stevens, Egan, Ampadeu - Osborn, Fleck, Norwood, Lundstram, Baldock - McGoldrick, Burke

Fravær: Berge, McBurnie, Robinson, O'Connell, Sharp, Basham. Tvivlsom: Fleck

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback