18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wigan Athletic - Tottenham Hotspur: Begge hold scorer: Ja

Match center
2. april 2011 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
DW Stadium
1. apr. 2011 kl. 21:18 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 01/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 57%
Betvalue: 106,02%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet24 Spil nu hos Bet24
Premier League’s bundprop, Wigan, tager imod ligaens pt. femtebedste hold, Tottenham, i et opgør, der umiddelbart virker til at blive en nem sejr for Tottenham. Meeen, så let går det sjældent i denne slutfase af verdens bedste liga, og årsagerne, til at kampen er mere åben end tabellen umiddelbart afslører, er flere.

Først og fremmest er det giftigt at spille ude imod et bundhold, der kæmper om overlevelse, idet motivationen ofte er enorm hos værterne (læs i øvrigt Nicolaj Stages analyse af lørdagens tidlige kamp).

Dernæst sejler det i forsvaret for Redknapp og co., hvor kun to af seks midterforsvarere er klar. Hvorvidt den respekterede træner vælger at spare bærende kræfter frem mod holdets vigtigste kamp i sæsonen tirsdag aften mod Real Madrid på Bernabeu er endnu uvist, men et svækket Spurs-forsvar er godt for spillet.

Sidst, men ikke mindst spiller Wigan en form for fodbold, der inviterer til mål, fordi de – på trods af sidstepladsen i tabellen – er stolte af og glade for Martinez’ angrebsfodbold. Dette gør, at de ofte selv får scoret, men det giver samtidigt modstanderholdene mange muligheder for kontrafodbold.

Wigan har ikke holdt modstanderne fra fadet i de sidste 8 hjemmebanekampe, og jeg tror heller ikke, at de kan holde Spurs fra mål. Samtidigt har Spurs i kun 1 ud af 15 udebaneopgør holdt målet rent, og derfor ser jeg flot værdi i Bet24’s odds 1,86 på, at begge hold scorer i kampen. Jeg vurderer, at spillet går hjem i 4 ud af 7 tilfælde.

CV: 30-27-40

Wigan

Det er uhyre vanskeligt ikke at holde af Roberto Martinez og det hold, han har bygget op. Unge spillere som N’Zogbia. Cleverley, McCarthy, Rodallega, De Santo og Moses spiller friskt og angrebsivrigt fodbold, og det er ofte yderst underholdende at se på. Desværre har dette haft sin pris, for mandskabet er det hold i Premier League, der lukker flest mål ind på hjemmebane. Hele 31 mål i 16 kampe er det blevet til, hvilket udgør et snit på lige knap 2 mål pr. hjemmekamp. Til gengæld har de selv scoret i 12 ud af 16 hjemmekampe, hvoraf 3 af de 4 ikke-scorede hjemmekampe er helt tilbage fra Premier League’s første måned. Altså har de siden midten af september scoret i 12 af 13 kampe på DW Stadium.

Hvis holdet vinder, kan de – med lidt held – komme over nedrykningsstregen, og det i sig selv er en enorm motivation for Martinez og co.

Trupnyt

Der spanske træner har ingen nye skadesproblemer, så han kan stille i stærkeste opstiling

Trup

Al Habsi, G Caldwell, Gohouri, Figueroa, Alcaraz, Watson, N'Zogbia, Diame, Moses, McCarthy, Rodallega, Stam, Lopez, Thomas, Gomez, McArthur, McManaman, Cleverley, S Caldwell, Sammon, Di Santo, Boyce, Thomas, Pollitt, Kirkland

 

 

Forventet startopstilling (4-3-3)

Al Habsi

Boyce – Caldwell – Alcaraz – Figueroa

Watson – McCarthy – Cleverley

N’Zogbia – De Santo/Rodallega - Moses

Tottenham

Tottenham Hotspur går en yderst vigtig periode i møde, hvor de indenfor halvanden uge har hele fire kampe på programmet. De to vigtigste er utvivlsomt mod Real Madrid (først ude, så hjemme), og dette må gøre det svært for Redknapp at vælge sit hold til Premier League’s kampe. Han har selv udtalt, at landskampspausen har gjort det umuligt at forberede holdet til opgøret på Bernabeu tirsdag aften, og samtidigt kæmper han med skader til vigtige spillere. Gareth Bale er selvfølgelig den vigtigste, men også i forsvaret sejler det, da kun Michael Dawson og Sebastian Bassong er friske til at spille mod Wigan.

Spurs’ bedste chance i denne kamp ser ud til at være på kontra, hvor hurtige spillere som Defoe og Lennon kan straffe Wigan’s forsvar. Netop Defoe ser ud til at trives i kampene mod Latics, for han har scoret 10 mål i de seneste 10 kampe imod dagens modstander.

Som kuriosum kan det desuden nævnes, at Spurs (sammen med Blackburn) er de(t) eneste hold, der har scoret flere mål ude end hjemme.

Trupnyt

Gareth Bale (kant – fast), William Gallas (forsvar – fast), Ledley King (forsvar – fast/reserve), Younes Kaboul (forsvar – fast/reserve) og Jonathan Woodgate (forsvar – reserve) er alle ude.

 

Trup

Gomes, Pletikosa, Cudicini, Hutton, Bassong, Assou-Ekotto, Dawson, Corluka, Bale, Sandro, Jenas, Lennon, Pienaar, Rose, Huddlestone, Modric, Crouch, Kranjcar, Pavlyuchenko, Defoe, Van der Vaart.

 

 

Forventet startopstilling (4-4-1-1)

Gomes

Corluka – Bassong – Dawson – Assou-Ekotto

Lennon – Sandro – Modric/Jenas – Kranjar/Pienaar

Van der Vaart

Defoe

Wigan hjemme: 4-6-6                      Målscore: 18-31

Tottenham ude: 6-4-5                      Målscore: 22-24

  • Godt udvalg
  • God livebetting
  • Support 24/7

Kommentarer

Feedback