18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

West Ham United - Burnley: Under 2,5 Mål

Match center
16. januar 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
London Stadium    Chris Kavanagh
15. jan. 2021 kl. 11:49 (Opdateret 16. jan. 2021 kl. 17:52) 15/01
154
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

West Ham tager hjemme imod Burnley i dette opgør, og jeg har kigget lidt på de to holds defensiv, som jeg er meget imponeret over. Samtidig har vi også at gøre med to hold som offensivt ikke helt får det til at klikke.

Chance (Over-Under): 42-58%
Betvalue: 104,98%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 1-0
Mr Green Spil nu hos Mr Green
Det taler for
 • Burnley er bestemt ikke farlig oppe foran, og det er ikke fordi de brænder chancer på stribe. Kigger vi på Burnley offensiven så har de i deres 8 kampe et xGF snit på 0,875. Det er tydeligt at Chris Woods ikke har fundet melodien endnu, ligesom de andre offensive folk i Burnley har været påvirket af skader og sygdomme.
 • På den anden side er Burnley et godt organiseret hold, som har en yderst stærk defensiv. I Burnley's seneste 10 kampe har de lukket 9 mål ind (5 af dem kom mod Man. Utd.) En vigtig faktor i deres stærke defensiv skal findes i anføreren Mee, som vi kan kigge lidt nærmere på herunder.
 • Ben Mee har været skadet i sæsonopstarten, og kigger vi på Burnley uden ham og med ham ser det ret vildt ud ift. mål indkasseret. Ben Mee har spillet 10 kampe for Burnley i denne sæson, i de 10 kampe har de lukket 9 mål ind. Burnley har spillet 16 kampe i denne sæson, så altså 6 kampe uden Mee, og i de 6 kampe har de lukket 12 mål ind, så han er en super vigtig faktor for dem.
 • West Ham er ikke et hold der brager mål ind, og kigger vi på deres xG har de 21,6 efter 17 kampe, hvilket er under middel i PL. Kigger vi på Burnley's xG ligger den på 14 efter 16 runder som er det næst ringeste i PL. Jeg har kigget lidt på West Ham's seneste kampe, og 5 mål over de sidste 6 kampe, har givet point, men det er ikke et vildt offensivt der har gjvet dem de point.
 • West Ham er godt kørende, men som sagt er det ikke deres offensive der er vildt flyvende, få mål men også få chancer. Deres xG snit over de seneste 6 kampe hedder 0,7, og jeg kunne sagtens forestille mig at de også ville få svært ved at skabe chancer i dette opgør.
 • Burnley skal jagte hvert et point de kan få, så de kan komme væk fra den nedrykningskamp, som de ellers var en stor del af for blot 5 runder siden, så et X vil ikke være genere dem, og vil også være et resultat West Ham kan leve med, min pointe her er, at jeg har svært ved at se nogen af holdene satse helt vildt, hvis der står uafgjort i slutfasen.
Hold øje med
 • Sidste sæson spillede de to hold, nogle meget livlige indbyrdes opgør, hvor der var fint med chancer, og mål kom der også i begge opgør. xG'en på de to opgør var 2 og 2,8, og hvis vi får en xG igen på det niveau, kan jeg være nervøs for om vi holder os under de 2,5 mål
 • West Ham har til dette opgør Antonio helt i front, og meget er overladt til ham nu, hvor man har solgt Haller. Han har spillet 89 min i Fa-cup sejren, sidst West Ham spillede, og må være fysisk ovenpå igen, efter en skade har holdt ham ude i et stykke tid, han kan drille Burnley forsvaret, og ødelægge forudsætningerne for dette bet.
 • Burnley har til dette opgør nogle bedre forudsætninger for mål og chancer i og med, McNeil er med, han har været ud i de seneste runder, men burde indtage en plads i start 11-eren, og han har lidt x-factor i Burnley offensiven, som kan gøre ondt på West Ham.
Oddsmarked

Oddset på under de 2,5 startede i de 1,80 de fleste steder, men er på vej nedad hvor de fleste har den i 1,72. 

Det er et tæt opgør vi kan se frem til, så jeg har personligt også spillede Burnley med +0,5 til 2,08 jeg kunne sagtens forestille mig en 0-0 eller snæver 1-0 sejre til Burnley.

Holdene:

West Ham har Diop, Fabianski og Fredericks som tvivlsomme til dette opgør. Herunder er et bud på deres start 11-er
West Ham
Fabianski; Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen, Benrahma, Fornals; Antonio

Burnley har Taylor ude som den mest centrale spiller. Så Sean Dyche kan vælge, stort set frit imellem hans spillere. Derfor er det her et godt bud på deres start 11-er.
Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters; Brady, Brownhill, Westwood, McNeil; Barnes, Wood

 • Stort udvalg af sportsgrene - også live
 • Overskuelig hjemmeside
 • Høj tbp på små markeder

Kommentarer

Feedback