18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

West Bromwich Albion - Sheffield United: Sheffield United +0.5 hjørnespark

Match center
28. november 2020 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
The Hawthorns    Mike Dean
26. nov. 2020 kl. 19:08 (Opdateret 28. nov. 2020 kl. 22:56) 26/11
138
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Sheffield møder i denne 10. runde WBA. To hold, som slet ikke har fundet melodien endnu, og er uden sejre i de første 9 kampe. Det kunne jeg godt frygte ville være den samme situation efter denne 10.runde.

Chance: 55%
Betvalue: 101,75%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Sheffield er et af de hold i PL der er mest fokuseret på at slå indlæg til deres boksspillere. I de første 9 kampe har de lavet 110 indlæg sammenlignet med WBA som blot har slået 87. Indlæg er en måde at få hjørnespark på, og de hold der har slået flest indlæg (Leeds, Villa, Liverpool) er også nogle af de hold der har fået flest hjørnespark).
 • Kigger vi hjørnestats så er Sheffield også over WBA i denne kategori, hvor Sheffield har fået 41, og WBA har fået 30 (det laveste antal i PL). Kigger vi på hjørnespark imod så ligger Sheffield på et snit der hedder 5,89 hvor WBA ligger på 6,33.
 • Skud på mål er der også en snæver føring til Sheffield på 26-24
 • Kigger vi på de to hold, og deres måde at angribe på, så er Sheffield, i min optik, et hold der har en klarer plan for hvordan de vil få bolden i kassen, end WBA. Sheffield vil gerne bruge deres wingbacks til at få indlæg ind til McGoldrick og McBurnie som skal være i boksen.
 • WBA på den anden side, er er med 3 hurtige og vævre folk oppe foran, og vil gerne kører på omstillinger, og er ikke på samme måde sat op på at skulle søge indlæg eller skabe spillet for den sags skyld. Så jeg tror vi kommer til at se et Sheffield hold være mere på bolden, og få flere situationer, som kunne kaste hjørnespark af sig.
 • Sheffield skal op og have point i denne kamp, med 1 efter 9 runder, er de pisket til at få point, og aller helst 3 af slagsen. Man kunne sige det samme var casen for WBA, men jeg vil argumentere for at Sheffield føler sig mere presset end WBA, både hvis man kigger på tabellen, men også når man tager sidste sæson i mente.
Hold øje med
 • Kan WBA få sendt sine hurtige folk i dybden, og få trukket Sheffield lidt tilbage, så kan det skabe situationer som vil kaste hjørnespark af sig. Jeg tror nemlig heller ikke Sheffield er så bange for at få hjørnespark imod sig, da de har nogle ret store folk, som er gode til at forsvare sig på netop dødbolde.
 • Sheffield har Stevens og Ampadu ude, og det kan give udfordringer i bagkæden. Især Stevens ser jeg som en vigtig spiller i Sheffield's bagkæde. Han er sat som værende tvivlsom, så det kan være vi får ham at se, men ikke desto mindre er det et Sheffield forsvar der er presset lidt på nogle vigtige positioner.
 • Ingen af de to hold, er udpræget boldbesiddende i deres taktisk tilgang. Det kan være vi får en ren duel-kamp, hvor ingen af holdende rigtig får skabt noget etableret spil, og sker det, er det mere tilfældigheder end noget andet der afgører hvem der får flest hjørnespark.
 • WBA er på hjemmebane, hvor de, i deres seneste 2 kampe har fået flere hjørnespark end deres modstander, bl.a. fik de 9 mod Tottenham
Oddsmarked

Oddset på flest hjørnespark har jeg ikke kunne finde en udvikling på. Jeg har også været fristet af 2-tallet i dette opgør. Jeg er dog gået fra det spil, da jeg synes Sheffield's seneste kampe har været langt under niveau, og derfor mener jeg der er større chance for at den ender med få mål. 

Hold nyt:

WBA er uden Field, Gibbs og Livermore som er alle står som værende tvivlsomme, men jeg tror det er ret sikkert at vi ikke får dem at se i dette opgør. 

Sheffield har jeg været lidt ind på, og de er uden Ampadu, Mousset og Stevens. De er også alle rykket frem i deres restitution, så de er sat som tvivlsomme, men jeg tvivler på at vi får dem at se fra start i dette opgør. 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback