18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Werder Bremen - Borussia Moenchengladbach: 2

Match center
26. maj 2020 kl. 20:30 - Fodbold, Tyskland - 1. Bundesliga
Wohninvest WESERSTADION    Manuel Gräfe
25. maj. 2020 kl. 13:33 (Opdateret 26. maj. 2020 kl. 22:24) 25/05
620
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (9)

Bundesligaen, runde 28

Chance (1-X-2): 21-23-56%
Betvalue: 103,04%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 0-0
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
Die Enligsche Woche udfordrer holdene på stamina og form. Gladbach har mere kvalitet i truppen, og Werder har ikke set helt oplagt ud på det sidste trods sejr. Jeg forventer en ensidig affære, hvor gæsterne vil få et væld af chancer.
Det taler for
 • Helt nede i bunden af tabellen finder vi en af kæmpe klubberne fra Nordtyskland. De har stædigt og modigt valgt at beholde den unge Florian Kohfeldt på trænerposten og til trods for de ”obligatoriske” positive udmeldinger, så virker han ikke til at være manden, som kan redde dem.
 • Werder Bremen var det sidste hold til at komme i gang efter pausen og i deres sidste kamp mod Freiburg havde de problemer med at holde niveauet over hele kampen til trods for at de trak sig sejrrigt ud i sidste ende. De var heldige med at de ikke lukkede et mål ind i 2. halvleg. xG stats på deres udekamp mod Freiburg viste 1.14 - 0.59.
 • Werders omdrejningspunkt i opbygningsspillet, Kevin Vogt, blev skadet i weekenden og er stadig tvivlsom. Han har en vigtig rolle, hvor han søger ned imellem de to forsvarsspillere for at skabe en 3v2-situation mod modstanderens angribere. Stiller de sig ned i en 5-4-1 block, hvilket ikke var synderligt effektivt mod Freiburg? Philipp Bargfrede dækkede ind for Vogt, men fik rødt til slut på kampen.
 • Borussia Mönchengladbach har en bred trup, hvor de ikke er afhængige af et højt niveau fra én bestemt spiller. Marco Rose har skabt et sundt og taktisk fleksibelt hold, der bygger på vertikal-pasninger, hurtige offensive overgange og højt pres. De er utrolig gode til at arbejde bolden ind i feltet og overgås kun af PSG på højest xG pr. skud, hvis vi kigger indenfor top 5-ligaerne.
 • Hjemmebanefordelen er mindsket gevaldigt pga. de nye Corona-tilpassede-forudsætninger.
 • Motivationen skulle være lige stor for de to klubber, da Die Fohlen fra Gladbach spiller om en CL-plads, og Werder spiller for at undgå nedrykning, hvor de for øjeblikket ligger skidt til, men har en ekstra kamp i hånden.
Hold øje med
 • Risikoen ved Gladbachs høje pres er kontraangreb, og Werder besidder fine individuelle kvaliteter på den front. Die Grün-Weißen viste netop dette i et afgørende moment mod Freiburg, hvor de (på lidt klumset vis) fik spillet sig ud af presset og med Davy Klaassens fine teknik kunne sende Leonardo Bittencourt i dybden til en scoring.
 • Kai Havertz spillede en slags falsk 9’er-rolle mod Gladbach. Det voldte dem store problemer, når han fandt plads mellem linjerne i 4-2-3-1-formationen og trak forsvarsspillerne ud af position. Hvis unge Josh Sargent kan præstere noget lignende, kan det måske give plads til Werders hurtige kanter.
 • 1,84 på udebane er en rigtig topholdspris og er Gladbach virkelig berettiget til den? Sidst de mødte Werder på hjemmebane (3-1 sejr) lukkede oddset hos en toneangivende ulicenseret bookmaker i @2,04 og hvor meget er der sket siden november?
 • Hjemmeholdet fra Bremen har endelig fået vendt en dårlig stime og kan måske lukrere på nyfunden gejst. Modsat vil udeholdet fra Mönchengladbach uden tvivl være skuffet over weekendens nederlag til nabobyen Leverkusen. De ved, at de skal være hurtige til at rejse sig for at holde sig inde i topkampen.
Oddsmarked

Markedet er på vej ned på udesejren. Få bookies hænger efter, så det er med at være hurtig. En toneangivende ulicenseret bookmaker står i skrivende stund helt nede i @1,75.

Forventede startopstillinger

BRE (4-3-3): Pavlenka – Gebre Selassie, Veljković, Moisander, Augustinsson – Eggestein, Şahin, Klaassen – Bittencourt, Sargent, Rashica

Skader til Füllkrug, Möhwald, Pizzaro

Tvivlsom: Vogt, Toprak

Karantæne: Bargfrede

BMG (4-2-3-1): Sommer – Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini – Bénes, Neuhaus – Hofmann, Stindl, Thuram – Pléa

Skader til Embolo, Strobl, Zakaria

Tvivlsom: Johnson

Kilder

Klubbernes hjemmesider, kicker.de, sofascore.com, oddsportal.com, wyscout.com, totalfootballanalysis.com

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback