Annonce
27. november 2016 kl. 13:00 - Fodbold, England - Premier League
Vicarage Road Stadium    Robert Madley
2. maj. 2018 kl. 16:17 02/05

Kommentarer (15)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 42-29-29%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Jeg kan godt lide oddsene på Watford, som synes at blive undervurderet. Stoke holder god form og vurderes af mange til at være et stærkere hold. Men så er der hjemmebane-fordelen... Stoke har i år kun vundet 3 udekampe.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

 • Hjemmebane-fordelen: Stoke har i efteråret kun vundet ude over nødstedte Hull. I foråret vandt de kun to udekampe.
 • Trupnyt taler til fordel for Watford. Stoke får vanskeligere ved tilfredsstillende at remplacere de spillere, der er ude.
 • Tiden vil vise, om jeg får ret, men jeg synes Watford generelt bliver odds-undervurderet.
 • Ovennævnte punkt fortsat: Stoke vurderes af mange som 'på papiret' et lille niveau over Watford. Er det nu også helt sikkert, at det holder stik?
 • Man skal ikke tage fejl. Watford kan forsvare sig med næb og kløer, hvis situationen kræver det, men hjemme går de helhjertet efter alle tre point.
 • Watford har hentet 10 point i sine fire seneste hjemmekampe.
 • Den offensive centrale styrmand Roberto Maximiliano Pereyra var helt ustyrlig i Watfords seneste 2-1-sejr over mesterne Leicester.
 • Indbyrdes er det (både hjemme & ude) i de syv seneste forsøg kun lykkedes Stoke at vinde én gang over Watford (tre Watford-sejre og tre uafgjorte).

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Stoke tabte senest hjemme til Bournemouth, men resultatet var misvisende. Stoke var spilstyrende og brændte bl.a. et straffespark.
 • Inden nederlaget til Bournemouth kom Stoke fra en stime med 10 point i fire kampe. Formen bør således være fin.
 • Jeg talte i 'Derfor skal du spille den' om, at Stoke er et ringe udehold. Meget tyder imidlertid på, at hjemmebane-fordelen i PL er svindende.
 • Stoke vandt kun to udekampe i Premier League i foråret, men den ene var netop i Watford.

Argumenter i kursiv: De elementer som jeg mener odds-sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

Spil-form: Jeg er på Watford-siden og med behørig hensyntagen til, om spil-udbyderen har dansk licens eller ej, så er valget af den officielt anbefalede spil-form nem. Bet365 er nemlig markeds-førende med odds 2,45 på det helt almindelige 1-tal, og adskillige andre 'danske' spiludbydere tilbyder 2,40. Til sammenligning er de store asiatiske bookies nede i 2,38.

Derfor er valget, skal man spille hos en spiludbyder med dansk licens, nemt. Når oddsene på en spil-form eens vej, som her det almindelige 1-tal, er højere, end man kan få det på Asian-markedet, ja så tager man det. Er man ligeglad med, om Spillemyndigheden har givet deres blåstempel, så kan Watford på den højere -0,75-linie overvejes som et alternativ - og derudover er Unibet også fremme i skoene med odds 2,85 på Watford -0,75-linien(!) - men det er mest et spørgsmål om smag.

Odds-udvikling: Watford-oddsene er faldet (ca. 15 kliks = 0,15) siden første offentliggørelser for nu snart to uger siden. Det er ikke overraskende og skal formentligt mest tilskrives, at teamnews favoriserer Watford. Hvad der kommer til at ske på selve kamp-dagen søndag? - well, jeg tipper et yderligere lille fald i oddsene på Watford.

Bedste betaling for 1-tallet på sejr til Watford: Odds 2,45 hos Bet365, 2,40 hos Unibet, Sportingbet, JetBull og Danske Spil.

Alternativ spil-form: Watford på Asian Handicap -0,75 (2,85 Unibet samt førende Asian-bookmakere uden dansk licens, 2,80 JetBull).

(bemærk venligst, at BetXpert som udgangspunkt ikke kan yde assistance, hvis der opstår problemer med en licensløs bookmaker)

Mine procenter for 1X2:

1: 42 %

X: 29 %

2: 29 %

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 20 %

X: 22%

2: 58 %

Watford generelt undervurderet?: Indrømmet: Jeg kan vældigt godt lide Watford. Eller rettere, jeg kan vældigt godt lide oddsene på Watford.

Walter Mazzarri har med en fleksibel 3-4-3'er (det lader til, italienske trænere vældigt godt kan lide dette system) skabt et driftssikkert mandskab (det, hvis man lidt behændigt vælger at se bort fra den 1-6-snitter, Watford fik for tre uger siden på Anfield af Liverpool), som er vanskeligt at vælte. Hvis omstændighederne kræver det, kan de 3-4-3 ændres til, hvad vi i praksis kan kalde en 5-4-1, og det gør Watford til en sur modstander at komme bagud imod. Dog skorter det ikke, det især ikke på hjemmebane, med Watfords offensive ambitioner, og jeg synes personligt, at Watford har fået lovligt lidt kredit for, hvor seværdig holdets fodbold faktisk kan være. Seværdighed er dog ikke det hele, for det ville for et så relativt 'lille 'hold som Watford ikke holde vand hele vejen i den hårde engelske Premier League, men som antydet kan Watford-mandskabet også snørre de praktiske støvler, når det skal være.

Stoke stærkere (på 'papiret') end Watford?: De fleste engelske fodbold-eksperter (idet vi her ser bort fra den øjeblikkelige tabel-stilling) vil formentligt rate Stoke en smule højere end Watford, men det er en holdning, jeg ikke er helt sikker på, jeg deler - dette, at Stoke 'på papiret' skulle være et stærkere hold end Watford, forstås. Det kan være, jeg overvurderer Watford en smule, men ikke kun pga. hjemmebane-fordelen og måske også den øjeblikkelig form, men også på det såkaldte overordnede 'papir'... ja, der synes jeg faktisk, de har lige så meget at skyde med som Stoke, og de er rent defensivt i hvert fald ikke mindre solide end Stoke.

Stoke & udebane...: Der har det seneste års tid været megen insider-statistisk snak om, at hjemmebane-fordelen i Premier League næppe er helt så tung længere, altså ikke så tung, som den var for nogle sæsoner siden, og det kan der være meget rigtigt om (jeg er mao. delvist enig). I tilfædet med Watford og især Stoke, tror jeg dog ikke, den påstand nødvendigvis holder. Stoke er notorisk et ringe udehold. I dette efterår har de én udesejr, og det var mod Premier Leagues p.t. ringest spillende hold Hull, og i foråret vandt de kun to kampe på fremmed græs (den ene af sejrene var dog netop i Watford).

+ lille teamnews-fordel til Watford: Trupnyt (se for det længere nede i denne analyse) taler endvidere svagt til fordel for Watford, som jeg generelt mener har fået for lidt tiltro af odds-sætterne og markedet. Og igen så har jeg (hvilket dog måske er en fejl...?) vanskeligt ved at fraviste billedet af et notorisk udevagt Stoke-mandskab fra hukommelsen og nethinden. For at konkludere og gøre en lang historie kort, så synes jeg alt i alt, og med alle faktorer vejet, at oddsene Watford-vejen er attraktive.

Situation - Watford: Det er svært at klage for fansene i Watford. Efter undertegnede og de fleste iagttagere burde holdet være for stærkt til at rykke ud, men en plads i den nedre halvdel af tabellen var forventelig. At Watford efter de foreløbige 12 spillerunder i Premier League med 18 indhøstede point indtager en øjeblikkelig ottende-plads er derfor en klar positiv overraskelse.

Watfords statistik for efteråret er 5-3-4 med 3-1-2 hjemme på Vicarage Road.

Form & seneste resultater – Watford: Den seneste måneds tid har Watford (i kronologisk rækkefølge) præsteret følgende: 0-0 ude med Swansea, 1-0 hjemme over Hull, 1-6 ude til Liverpool, og for en uge siden 2-1 hjemme over Leicester.

Især den argentinske offensive midtbanemand/hængende angriber Roberto Maximiliano Pereyra imponerede ikke kun med et mål, men også ved at være Watfords helt store kreative trussel og iscenesætter mod de engelske mestre. Pereyra fungerer nærmest perfekt bag den store target-mand Troy Deeney, der godt nok ikke scorer alverden med mål, men skaber masser af plads til sine medspillere. Det bemærkes, at seks af Watfords seneste syv mål er scoret af enten midtbane- eller forsvarsspillere. Og 10 point af de seneste fire hjemmekampe kulminerende med sidste weekends 2-1-sejr over forsvarende mester Leicester - der er som tidligere skrevet ikke meget at klage over for fansene i Watford.

Situation – Stoke: Sæson-starten var mildest talt ikke for god for Stoke, men tre sejre på stribe og dermed ni hurtige point på kontoen for en lille måned siden hævede Stoke op fra en bund- til en midter-placering. Stokes statistik er 4-3-5 med 1-3-2 på udebane.

Form & seneste resultater – Stoke: Den seneste måned ser Stokes resultater således ud: 2-0 ude over Hull, 3-1 hjemme over Swansea, 1-1 ude med West Ham, og så senest 0-1 hjemme til Bournemouth.

Stoke havde inden seneste hjemmebane-nederlag til Bournemouth et godt run med 10 point i fire kampe, det bl.a. pga. en sældent udesejr, og selvom den kom mod nødstedte Hull, så er det ikke noget, Stoke normalt er forvænt med. Sidste sæson lykkedes det således kun Stoke én gang at vinde på fremmed græs. Vender vi tilbage til hjemmebane-nederlaget til Bournemouth, så var det ikke helt efter fortjeneste. Stoke skabte det meste i kampen, men ind i Bournemouth-målet ville bolden ikke. Den store synder var Bojan Krkic, som brændte et straffespark. 

Trupnyt – Watford: Det går som sagt forrygende (i forhold til forhånds-forventningerne, forstås) for træner Walter Mazzarri og hans mænd i Watford, og selvom nogle spillere er ude til mødet med Stoke, så har Mazzarri flere nærmest lige gode valgmuligheder i alle kæder (eksempelvis gør det ikke så meget, at Isaac Success er ude på den offensive midtbane, da Roberto Maximiliano Pereyra gør det fortrinligt - hvem af de to, der ville være første-valg til start 11'eren, står ikke klart). Watford er faktisk et ganske bredt mandskab. Anyway, til teamnews: Ukampdygtige er de to forsvarere Craig Cathcart (normal starter, når han er klar) og Christian Kabasele (reserve), samt de to midtbanespillere, kreative Isaac Success (formentlig fast, når han er klar) og Kenedy (reserve).

Derudover skal vi have med, at den faste forsvarer Younes Kaboul er kategoriseret som tvivlsom, men de fleste engelske medier mener at vide, at han er klar nok til at spille og efter alt at dømme vil starte inde.

Den defensive midtbanemand/alternativt forsvarer José Holebas vender tilbage efter overstået karantæne, og selvom det ikke er helt klart, at han skulle være selvskrevet til start-11'eren (omend han nok starter inde mod Stoke, da Craig Cathcart er ude), så er han et væsentligt våben på dødbolde, dvs. primært som assist på dødbolde, ikke mange spillere i Premier League leverer mere perfekte indlæg end Holebas.

Trupnyt – Stoke: Mark Hudges var forståeligt nok ikke tilfreds med de tabte point senest mod Bournemouth og må forsøge at få sit mandskab tilbage i den gode stime, holdet var i inden Bournemouth-kampen. Flere spillere er imidlertid ude for Stoke, hvilken indskrænker Hudges' muligheder. For det første er midtbanemanden Joe Allen (fast - han har spillet samtlige kampe for Stoke dette efterår) spærret af karantæne.

Dertil kommer fem mand helt sikkert ude skadet. De er den normale første-målmand Jack Butland (har været ude hele sæsonen), de to forsvarere Phil Bardsley (fast - ni kampe - han måtte udgå i anden halvleg mod Bournemouth) og Geoff Cameron (nok mest reserve, men syv kampe denne sæson), samt de to midtbanespillere Ibrahim Affelay (fast, men har været ude hele sæsonen) og Stephen Ireland (nok mest reserve og heller ikke nogle kampe dette efterår).

Endvidere slås endnu en midtbanespiller, Glenn Whelan (fast - 11 af 12 kampe dette efterår), med en mindre skade og meldes tvivlsom. Det virker ikke sandsynligt, at han får mere end maksimalt plads på bænken.

Med den lettere skades-ramte trup forventer flere medier at se den franske midtbanemand David Imbula i start-opstillingen for første gang siden september.

Man kan ikke komme udenom, at Stoke er en smule svækket, hvilket trækker lidt ned for gæsterne, men det er dog ikke i en grad, så det for alvor bør være urovækkende.

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

Watford (3-4-3): Heurelho Gomes; Sebastian Prödl, Younes Kaboul, Miguel Angel Britos, Daryl Janmaat, Etienne Capoue, Valon Behrami, José Holebas, Nordin Amrabat, Troy Deeney og Roberto Maximiliano Pereyra.

Stoke (4-2-3-1): Lee Grant; Glen Johnson, Bruno Martins Indi, Ryan Shawcross, Erik Pieters, Giannelli Imbula, Charlie Adam, Xherdan Shaqiri, Bojan Krkic, Marko Arnautovic og Wilfried Bony.

Kilder: SoccerWay, SoccerInternational, diverse engelske medier og klubbernes hjemmesider.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback