18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Vinder af Superliga 2013/14: FC København

21. juli 2013 kl. 15:00
4. jun. 2013 kl. 14:38 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 04/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (14)
Chance: 70%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe
Vi håber alle på, at der igen kan blive spænding om mesterskabet i Superligaen, men det er meget svært at forestille sig andre kandidater til guldet end FCK og FCN.

Der skal virkelig ske mirakler i de øvrige Superliga-klubber, hvis de på nogen måde skal kunne gøre sig forhåbninger om at udfordre FCK. Ærkerivalerne Brøndby ligger i ruiner, OB må starte forfra med ny sportsdirektør, mens de jyske udfordrere kun virker til at halte længere og længere efter FCK. Der er absolut ingen fremgang at spore i hverken AGF, FCM eller AaB.

Ser vi på FCN, så har træner Hjulmand en stor udfordring i at holde stabiliteten med en så stor udskiftning i truppen. Farum-klubben har solgt flere af profilerne fra 2012-guldholdet som f.eks Parkhurst, Bjelland, Runje, Adu, Mikkelsen, Beckmann, og i dette transfervindue forventes det, at Hjulmand skal finde erstatninger for keeper Jesper Hansen, forsvarsklippen Jores Okore og topscoreren Joshua John.

Det forventes derimod, at FCK holder på deres profiler, (hvor der dog især er interesse om Cornelius) og Carsten V. må også til lommerne og hente forstærkninger til de kommende Champions League udfordringer.

Vi kan derfor komme til at opleve et stærkere FCK-hold i næste sæson, hvor vi sjældent har oplevet en større mesterskabsfavorit end Løverne fra Parken.

Superligaen er generelt faldet enormt i niveau, og FCK virker til at være i en klasse for sig.

ODDS

Andre bookmakere som Unibet og Nordicbet har blot odds 1,30 for FCK.

Man skal dog have med i overvejelserne, at man har sit indskud bundet indtil 18. maj 2014, hvor sidste spillerunde afvikles (Dog kan FCK være mestre inden da). FCK starter sæsonen i Aalborg den 21. juli.

FCK skal i næste sæson 2 gange til Farums kunstgræs og de skal også besøge Vestegnen to gange, men spørgsmålet er vel også, hvor stor en udfordring Brøndby efterhånden er for FCK.

BEDSTE VINDER-ODDS

Ser vi på oddsene, så vil det være en gevaldig overraskelse, hvis andre end FCN kan være med i kampen om mesterskabet i næste sæson.

FCK: odds 1,50 hos Betsafe

FCN: odds 5,50 hos Nordicbet

FCM: odds 40 hos Betsafe

AaB: odds 45 hos Nordicbet

OB: odds 51 hos Ladbrokes

AGF: odds 60 hos Betsafe

INGEN OPBAKNING TIL KONKURRENTERNE FRA BOOKMAKERNE

Hvis der er mesterskabsambitioner hos Superliga-klubberne, så skal de ikke søge mod bookmakerne for opbakning. Her er der fuld tiltro til FCK.

Frederik Skov fra Ladbrokes har følgende analyse af styrkeforholdet:

"- Det lyder også vildt, at oddset skal være i det leje. Det er kun to sæsoner siden, de snublede. Men Superligaen har udviklet sig til et two horse race. Tidligere var der flere klubber i spil, AaB, OB, FC Midtjylland og endnu længere tilbage Brøndby, som havde en reel chance. Vi fået skotske tilstande, kan man sige, hvilket er lidt ærgerligt."

Jan Trier fra Danske Spil forventer også stor dominans fra FCK:

"- Hver gang et hold popper op, så mister de efterfølgende spillere. FC København gør det modsatte. Når de mister spillere, henter de nogle, som er på niveau eller bedre, end dem der forsvinder."

Også her er holdningen, at FCN skal bruge nogle af deres Champions League-millioner for at kunne konkurrere med FCK over en hel sæson.

  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback