18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Villarreal - Manchester United: (AH: +0,75) 1

Match center
26. maj 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Polsat Plus Arena Gdansk (neutral)    Clément Turpin
24. maj. 2021 kl. 16:48 (Opdateret 26. maj. 2021 kl. 23:56) 24/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (9)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 51-22-27%
Betvalue: 104,33%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 1-1
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Villarreal bliver de klare underdogs når de møder Manchester United på græsset i Gdansk til Europa League Finalen! Foran et mindre antal tilskuer kommer til at holde stand imod de Røde Djævle!
Det taler for
 • Villarreal så senest ud til at skulle tage alle tre point imod Los Blancos. Men to hurtige mål på fem minutter til sidst i kampen slog Villarreal tilbage til deres syvende plads. Villarreal kommer her i anden forfatning, denne finale er vigtiger at vinde da den giver CL plads. En plads United allerede har sikret sig i deres liga! 
 • Den Gule Ubåd under træner Emery har spillet til meget mere. De har ikke tabt en eneste EL kamp. De spillede dog senest i EL 0-0 imod Arsenal i en kamp hvor det uafgjorte resultat sendte Villarreal videre til finalen. Selv i den kamp dominerede de "The Gunners" fra London og gav kun dem én skud mulighed på mål! 
 • Deres første kamp imod Arsenal blev spillet på eget græs i Villarreal. Her vandt de 2-1. De scorede to hurtige mål i første halvleg og gav desværre et mål væk i anden halvleg på et straffespark. Ikke desto mindre fik de det resultat de skulle bruge! Når de møder Manchester United bliver min forventning at de kan holde dem på afstand og lukke bedre ned for deres angreb! 
 • Manchester United har over deres EL periode mødt hold som AS Roma og Granada. Rent ud sagt vil jeg ikke samligne de to hold med Villarreal! At Granada overhovedet kom så langt i EL er super godt klaret af dem, men i den hjemmelige liga ente de som det dårligst forsvarende hold. Samtidig fik de heller ikke scoret en eneste gang imod United!
 • Uniteds møde med Roma fortæller også lidt anden historie. De mødes på et tidspunkt hvor Roma rent hold mæssigt er i problemer. De taber kampe i Serie A og har det generelt ikke særlig godt. De taber første kamp 6-2 og tager lidt ære tilbage med en 3-2 sejr på eget græs i Rom. United napper finale pladsen imod to hold der ikke spillede efter bedste evner. Villarreal bliver en helt anden oplevelse! 
 • Det bliver selvfølgelig heller ikke nem kamp imod United. Men de har truppen der godt kan scorer imod United. Men Alcacer, Moreno og Parejo (som jeg i øvrigt mener er La Ligas bedste offensive midt) kan de godt levere de offensive takter der kan gøre ondt på United der iøvrigt må undvære Harry Maguire!
 • Villarreal har over den sidste tredje del af La Liga spillet til mere end syvende plads. Deres start på sæsonen efter vinter pausen var horrible. De tabte point imod hold de skulle havde vundet imod. Det gjorde de op for til sidst i sæsonen. Nu er det CL der venter på dem, og jeg er sikker på at den "Gule Ubåd" er lavet af titanium! 
Hold øje med
 • United tog anden pladsen i Premier League og det siger absolut lidt om det hold. De gav den alt hvad de havde for at slå alle hold gjorde det til næsten perfektion. De har i år kun tabt en kamp på fremmed græs og det var kvart finalen imod Leicester i FA Cuppen! 
 • United har bevist at de kan levere et solid trup med en god organisation. Godt nok har spillet en del målrig kamp over de seneste kampe hvor de både i EL og i deres egen Liga ikke har holdt målet rent. Ikke desto mindre sikre de sig stadig det resultat de skal bruge. 
 • Kvalitets forskellen på de to hold er der selvfølgelig. Men spørgsmålet ligger nok mere i hvor stor er den lige nu og her ift. hvordan de to hold har præsteret. Der mener jeg ikke den er ligeså stor som hvis vi kigger individuelt på dem tilbage fra Januar måned. Jeg giver United lidt flere procenter kun ift. hvordan de rent offensivt og på deres midtbane har præsteret.
 • Man skal selvfølgelig ikke undervurdere United til opgøret her. De kommer ligeså for vinde og tage et trofæ med hjem til klubben. Deres offensive takter med Cavani der er i mål form, en Rashford og Fernandes på den offensive midt er en farlig cocktail imod Villarreal. De kan spille hurtigt igennem de defensive linjer, spille tungt og solidt og skabe kaos i de bagerst rækker! 
 • Selvom United godt nok stiller uden Maguire på den centrale defensive linje så har de stadig en Lindelof, en Wan-Bissaka, Bailly og Shaw der altså har del erfaring fra tidligere vigtige turneringer. Det samme har Solskjær også. Så det hold Villarreal møder er bestemt et hold der kan gøre ondt på dem. Den stil som Villarreal samtidig praktisere er også noget United kan være med på! 
Oddsmarked

Der skal ikke herske nogle som helst tvivl om at United er favoritter til opgøret her, og det skal de også i min optik være! 
Ved Bet365 kan men hente oddsene: 4,75 - 3,50 - 1,80. Det giver et CV på: 20% - 27% - 53%!
At Bookmakerne mener at Villarreal skal være 20% favoritter til at vinde finalen kan jeg godt lidt tilslutte mig, men jeg mener bestemt at Villarreal skal have en større chance for at krydse i kampen. 
Hvis vi kigger på et spil som +0,5 AH altså 1X. Der kan man ved Bet365 hente oddset 2,09! Skulle jeg give det et CV vill det være omkring 38% - 20% - 42% Omkring der! Det taget ud fra formen, truppen og hvad Villarreal i min optik kan levere imod United. "The Red Devils" forblive stadig favoritter. Derfor kan også godt lide dette væddemål hvor vores bet kun er halv tabt ift. hvis United vinder med præcis ét mål! Vinder de med to eller flere er det tabt! 

Jeg ser stadig at Villarreal godt kan spille op imod United, men jeg må selvfølgelig også indrømme at United har en lidt bedre trup, en stærkere organisation og erfaring nok til at tackle den spillestil som Villarreal har leveret i deres La Liga kampe. Men kan Emery og Co. lukke ned for de offensive takter United kommer med er de ret godt sat for en hvis kontrol som offensivt set kan blive farligt for United! 

Iøvrigt kan man finde oddset 1,62 på Villarreal over 0,5 mål hos Onsidebetting. Et væddemål jeg personligt også har sat lidt på! 

Kampens Forløb: 

Jeg forventer egentlig et opgør hvor begge til start vil prøve og stå solidt og organiseret i deres kæder. I disse finaler plejer det som regel at gå ret stille for sig de første 45 minutter. Tilfældigheder kan selvfølgelig gøre kampen åben og intens fra starten. Villarreal er et hold der gerne vil have bolden og bruge Parejo som kreativ arrangør for deres opspil. Det er ikke utænkeligt er de her kommer lidt mere rolige ud for at se United an, og straffe dem så snart de gør sig sårbare. Skulle de ske at de kan få en åbning vil de sætte gang i deres hurtige spil og Moreno og Alcacer vil med det samme finde positioner hvor United kan have svært ved at følge med. Det betyder så også at Villarreal kan risikere at give unødvendigt meget rum bagud som Fernandes og Cavani samt Rashford kan straffe. Begge hold er glimrende i deres omstillings spil! 
United kunne jeg godt se forsøge at få kontrol og bolden, så de har muligheden for at skabe spillet på deres parameter. På den måde kan de tvinge Villarreal mere i knæ og roligt forsøge at åbne deres defensive linjer. De linjer skal forsvares af Torres og Albiol som er at finde i det central forsvar. En god mulighed for et United angreb ville være ned af kanterne, der har Villarreal haft det svært med at lukke af, og det betyder de kommer for tæt på mål og dermed giver mange chancer væk. Det skal Emery få lukket ned for. I den modsatte ende kan Villarreal ved brug spillet på midten godt skabe ravage. Jeg syntes tit jeg har oplevet at United står lidt for tæt på eget mål og dermed ikke rigtig får skubbet igen. Kommer Villarreal så tætte på er det meget farlige, de nyder at have bolden og deltage i duel spillet. 
Uniteds offensiv har det ca. på samme måde. Både Rashford og Cavani har vist hurtige takter og kan lige pludselig findes udækket af Villarreal forsvaret. Kan Villarreal samtidig lukke ned for Fernandes og Pogbas til vanvittige afleveringer så har Villarreal en god chance! 
Jeg håber dog på en underholdende kamp. For min skyld må den gerne ende 2-2 eller 3-2 til Villarreal for vores væddemål. Jeg tror på at Villarreal kan holde kadancen i stort set hele kampen, men jeg kan være i tvivl omkring alle 0 minutter! 

Trup Nyt: 

Villarreal forventer jeg i en 4-4-2 formation! 
Asenjo - Gaspar - Albiol - Torres - Pedraza - Trigueros - Capoue - Parejo - Yeremy - Moreno - Alcacer
Fravær: Foyth
Tvivlsom: Chukwueze. 

Chukwueze skulle være noglelunde i bedring. Emery har nægtet at afmelde ham endnu! 

Manchester United forventer jeg i en 4-2-3-1 formation!
De Gea - Wan-Bissaka - Lindelof - Bailly - Shaw - Fred - McTominay - Rashford - Fernandes - Pogba - Cavani
Fravær: Maguire - Martial - Jones

Fred menes at være klar ved siden af McTominay! 

Kilder

Flashscore.com - Whoscored.com - Betxpert.com - Sportsmole.co.uk - Uefa.com - Tribalfootball.com - Villarrealcf.es - Manutd.com 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback