18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : VfB Stuttgart - FC København: (AH: -1,0) 2

Match center
25. oktober 2012 kl. 21:05 - Fodbold, Europa - Europa League
Mercedes-Benz Arena
24. okt. 2012 kl. 18:54 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 24/10
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 30-28-42%
Betvalue: 103,60%
Spilbar ned til odds: 1,71
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det ligner en stor mundfuld for FCK når de torsdag gæster Mercedes Benz Arena i Stuttgart. Men danskernes chancer er ikke mikroskopiske; tyskerne er ikke inde i deres stærkeste periode (har fx ikke vundet hjemme endnu denne sæson, og offensiven er alt andet end sprudlende).

Samtidig har Bundesligaen klart førsteprioritet og selvom Stuttgart nok er tvunget til at vinde for at holde liv i et muligt avancement, er rotation på et par pladser ikke udelukket. Programmet er nemlig tæt i øjeblikket; søndag møder man formstærke Eintracht Frankfurt og i næste midtuge er der pokalkampe på programmet.

Kan FCK komme fra Stuttgart med et enkelt point vil det bestemt ikke gøre københavnerne noget, og umiddelbart ligner det et defensivt udgangspunkt fra løvernes side.

Alt i alt tror jeg, at FCK godt kan holde en afklapsning fra døren og langt henad vejen levere god modstand til Kvist og co. Måske det endda kan blive til point for danskerne? Stuttgart er uden venstrebacken Boka, men FCK må undvære offensivfolkene Vetokele og Nicolai Jørgensen, hvorfor jeg vælger den lidt mere konservative asian +1 (odds 1 ved étmålssejr til Stuttgart).

STUTTGART

Stuttgarts træner, Bruno Labbadia, fik med en sejr over HSV i weekenden kølet sit varme trænersæde en anelse ned. Der var snak om at et nederlag til Arnesens drenge ville betyde en fyreseddel til Labbadia, men man formåede altså at forsvare Ibisevics 1-0 scoring i første halvleg gennem hele kampen - til trods for massivt HSV-pres.


I Europa League står man dog med kun ét point efter to kampe, og der skal således en sejr på bordet hvis man vil gøre sig forhåbningerne om at gå videre. Ligaen har dog utvivlsomt førsteprioritet og et par rokeringer vil således ikke overraske - selvom truppen ikke er videre bred. Søndag venter en ikke helt ligetil kamp mod Eintracht Frankfurt.


Udover en tynd trup er Stuttgart hæmmet af mangel på målscorere. I front har man Vedad Ibisevic, der har været giftig, og fra kanten kan Martin Harnik også finde vej til målet. Ser man bort fra disse to er der ikke meget offensivt pondus på det tyske hold; den skadede angriber Cacau og forsvaren Georg Niedermeier er de eneste to der ellers er kommet på tavlen. 


Ingen på midtbanen er synderligt målfarlige og med andre ord skal meget altså komme fra spydspidsen.


FC KØBENHAVN

Danskerne har tre point i EL-gruppespillet efter en hjemmesejr over Molde og et knebent 0-1 nederlag hos Steaua i en noget tam affære. Senest vandt man 1-0 over Brøndby i Parken, men vender vi blikket mod københavnernes udebanepræstationer, er der grund til at bekymre sig hvis man er FCK-fan.


Her er det blot blevet til fire sejre i sæsonen; to i Superligaen, een over Brügge i CL-kval og een over Fredericia i pokalen. De tre seneste Superliga-udekampe er endt uafgjort, mens de to seneste europæiske kampe på fremmed græs er blevet tabt.


FCK er dog generelt et godt organiseret hold og i Tyskland vil man nok først og fremmest tage udgangspunkt i den defensive organisation.


TRUPNYT

Stuttgart må undvære venstrebacken Arthur Boka, der ellers har spillet flot i de tre seneste kampe. Specielt offensivt er han et aktiv. I stedet bliver der formentlig plads til sæsondebutaten Antonio Rüdiger.


Derudover kunne jeg forestille mig at der bliver roteret på et par pladser. Præcist hvilke er jeg ikke sikker på endnu, men det ville ikke overraske hvis folk som Hajnal, Okazaki eller Torun fik spilletid.


FC København må undvære Vetokele og Nicolai Jørgensen.


Opstillinger opdateres torsdag.


Trup:

1. Kim Christensen 2. Lars Jacobsen 3. Pierre Bengtsson 4. Kris Stadsgaard 5. Sølvi Ottesen 6. Claudemir Domingues 8. Christian Grindheim 11. Cesar Santin 16. Thomas Kristensen 17. Ragnar Sigurdsson 19. Rurik Gislason 20. Martin Vingaard 21. Johan Wiland 25. Christoffer Remmer 27. Thomas Delaney 29. Andreas Cornelius 30. Christian Bolanos 31. Jakob Busk 32. Danny Amankwaa 33. Casper Højer


  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback