18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vejle Boldklub - FC Nordsjælland: (AH: +0,5) 2

Match center
14. februar 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Vejle Stadion    Jonas Hansen
13. feb. 2021 kl. 18:39 (Opdateret 14. feb. 2021 kl. 15:56) 13/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (9)

Runde 16. i Superligaen skal spilles på en pløjemark, ikke just noget der passer til de vævre nordsjællændere, men jeg har kigget lidt på Vejle's manglende offensive kvaliteter, og tror på at gæsterne har chancen for at komme tilbage på sporet.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 38-0-62%
Betvalue: 105,40%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 2-2
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Vejle skaber ikke meget, og kigger man på deres xGF i de første to superliga kampe er det endt med 0,72 og 0,26. Generelt har de ligaens næst dårligste xGF med blot 13,5 efter 15 runder.
 • FCN har nogle rigtig spændende spiller oppe på den sidste 1/3 af banen, og vi har tidligere set prøver på deres storspil når tingene fungere.
 • Det jeg især tror kan blive et + for FCN er alt den fart de har oppe foran, hvilket vil kunne gøre ondt på to ret kropsstærke CB'er i Ojala og Kolinger, som jeg gerne vil se Atanga, Sulemana eller Nnamni i løbedueller imod.
 • Vejle mangler til dette opgør Jacob Schoop, Mads Greve og Thomas Gundelund ude og især de to første vil være savnet i dette opgør. De har købt ind i midterforsvaret, men jeg tror nu gerne de vil have haft deres anfører klar til dette opgør.
 • Vejle spillede en krævende kamp mod Randers i pokalen d.11 og har derfor kun har 3 kampe til at gøre sig klar til dette opgør mod FCN, som har haft en uge. Jeg tror Flemming Pedersen har gjort sit hjemmearbejde, og vil komme med et hold der kan drille Vejle.
 • Vejle har fået 4 point i deres to første kampe, hvor FCN har fået 0, men kigger man de to holds respektive kampe igennem Vejle, så kunne det sagtens have været med den anden vej pointene var endt. Deres seneste indbyrdes opgør endte med 1-1 (1,25xG - 0,92xG).
Hold øje med
 • FCN er inde i en rigtig skidt periode før superligaen gik på vinterpause, og har fortsat i samme spor, hvor de første 2 kampe er endt med 0 point. På trods af en rigtig flot stime med 4 ud af 4 sejr i deres træningskampe.
 • Vejle's bane ligner en slagmark, og det kan gøre kampen mere tilfældig, end hvad FCN især måtte ønske, og jeg tror også den kalder lidt på lange bolde, hvilket heller ikke er der hvor FCN befinder sig bedst.
 • FCN har til dette opgør ikke udtaget Kian Hansen, som er anføre i klubben, hvorfor ved jeg ikke, men det er umiddelbart en svækkelse, og imod en fysisk stærk angriber i Faghir ville Kian Hansen måske have været god at have med.
 • Kigger vi på de to holds evne til at forsvarer, så må man også bare sige, at der har Vejle været længder bedre, og deres xGA taler sit eget tydelige sprog hvor Vejle har 15,7 og FCN har 23,8. Til dette opgør skal FCN lukke bedre af, ellers skal Vejle nok få chancer, og de har i år vist sig at være yderst kyniske.
Oddsmarked

Oddset på ren Vejle sejr er gået fra 2,75 til 3,45 som den står til hos 888sport. Det synes jeg er en ret voldsom stigning, på baggrund af to nederlag til FCN og 4 point til Vejle, som snildt kunne have set meget anderledes ud.

Jeg har valgt at gå på gardering med +0.5 til Vejle som har hoppet fra 1,58 til de nu 1,70. Sidst de to hold mødtes stod denne varitant i odds 1,35 og det var d.8 november, og selvom banene er dårlig, så mener jeg ikke at oddset for FCN point burde ligge i de 1,70.

Holdene:

Vejle:

Jeg har været lidt inde på de mangler Vejle har, men ydermere kan det nævnes at man netop har solgt deres dygtige back, Malthe Amundsen og ham tror jeg de får svært ved at finde en 1-1 erstatning for. 
Derudover er Yamga ude (reserve 5 kampe) Schoop (fast mand 12 kampe 1 mål) ude, og Mads Greve (Fast mand 12 kampe 1 mål) Thomas Gundelund (fast/reserve 8 kamppe) er listet som tvivlsomme, men jeg tvivler meget på, at man får Mads Greve at se fra start i dette opgør. 

FCN:

Her er Amon ude (fast/reserve 1 kamp) og Diamonde (11 kampe 3 mål) er også langtidsskadet. Jeg har læst mig til at Kian Hansen ikke er udtaget til truppen, hvilket jeg er lidt uforstående overfor, men der ligger helt sikkert en eller anden grund bag ved det fravalg. 

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback