18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : US Masters: Bubba Watson

10. april 2014 kl. 12:00
Opdateret
22
52
0
På vej...
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (52)
Chance: 4%
Betvalue: 160,00%
Spilbar ned til odds: 25,00
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe

US Masters er en af de fire store majors inden for golf. Som den eneste major spilles den hvert år på samme bane i form af Augusta National Golf Club.

Banen er en noget speciel bane at spille på og er ret svær på mange måder. Dét kombineret med, at den spilles på samme legendariske bane hvert år gør, at vi har en del spillere som godt kan kaldes specialister på denne bane.

De særlige karakteristika ved banen er som jeg ser det at:

- Banen er ret lang og vi finder typisk langtslående spillere fremme i feltet

- Det ikke en bane, hvor det er så slemt at misse sine drives da roughen ikke er særlig slem

- Greens er typisk meget hurtige og det stiller store krav til spillernes putte-evner.

- Spillere som er kendt for at slå bolden højt har en endnu større fordel her bl.a. fordi greens er så hurtige, men også fordi der er mange steder, hvor den let kan løbe af greens fordi de hælder væk

- Der er utrolig mange forhøjninger og små bakker på banen. Derfor står man ofte ikke med et helt lige leje, men skal slå nogle lidt skæve slag. Det er forskelligt, hvordan spillerne har det med at slå disse mindre komfortable slag

- Der er mange høje treer. Derfor er det ofte en fordel at være god til at arbejde bolden rundt om træerne. På almindeligt sprog vil jeg oversætte det til at skrue bolden udenom træerne.

Nogle af de absolut mest succesfulde spillere på denne bane er Phil Mickelson og Tiger Woods. Fælles for dem er selvfølgelig, at de høre til blandt den absolutte elite i verden. Men derudover er det også fælles for dem, at de ikke slår særligt lige med deres driver, men til gengæld slår ret langt. Derudover kan de begge ramme et uhyre højt niveau med deres putter. De slår også begge bolden ret højt og kan også begge arbejde/skrue bolden rundt. Sidst men ikke mindst har de ret gode stats når det kommer til, at ramme "greens in regulation" efter at have misset fairways. Det interessante ved Bubba Watson som jeg anbefaler her er, at han har mange af de samme kvaliteter. Der hvor han, i hvert fald tidligere, har haltet i forhold til de to andre er mht. putningen. Når jeg siger tidligere er det fordi, han har puttet rigtig godt de første par måneder af denne sæson og det er i den forbindelse nævneværdigt, at han netop har nævnt, at han er gået tilbage til sin gamle putter.

Bubba Watson vandt denne turnering i 2012 og har således allerede bevist, at han evner at spille godt på den. Han har spillet turneringen fem gange og har aldrig misset cuttet, hvilket er flot. Til gengæld undrer det mig, at han blot har den ene rigtig gode placering. Men måske har det noget at gøre med rutine som jeg nævnte tidligere.

En af årsagerne til at jeg anbefaler Bubba Watson er, at han for mig at se er meget egnet til at spille banen med sine forcer. Han har vist sit værd og har allerede prøvet at vinde her, hvilket betyder noget. Og sidst men ikke mindst er han i forrygende form. I dette kalenderår har han spillet 4 slagspilsturneringer. Her er det blevet til en 23.-plads, 2.-plads, 1.-plads og 2.-plads. Og så blev han nr. 9 i hulspilsturneringen WGC World Golf Championship. Det er ret flot. Han nævnte efter sin sejr, at han i år er gået tilbage til sin gamle putter og han har også sagt, at han for første gang i 10 år har skiftet sine jern ud. Og det lader til, at ændringerne har hjulpet ham.

Hver opmærksom på, at der er en måned til turneringen starter. Han kan altså nå at miste formen igen. Men det lover godt og forsætter han stilen falder han helt sikkert en del i odds.

Hvis jeg kort skal sige noget om favoritterne så skal det nævnes, at Tiger Woods slås med en faretruende rygskade som kan få ham til at stoppe karrieren. Han har kæmpet med den et stykke tid og er altså kun sig selv i glimt. McIlroy er selvfølgelig en absolut verdensstjerne, men jeg synes stadig han er overvurderet og for svingende i sine præstationer. Australierne Jason Day og Adam Scott er i rimelig form og er rigtig farlige. Justin Rose og Stenson har ikke fundet formen fra sidste år og jeg vil blive overrasket, hvis en af dem tager sejren. Phil Mickelsen har ikke leveret nogle vilde resultater, men han er altid en joker og må aldrig afskrives. Han er kendt for at være den bedste ustabile golfspiller i det han kan spille skidt den ene uge for at vinde den næste. Derudover elsker han denne turnering som ingen anden, hvilket også blev bevist af hans kommentar og attitude da han kom ind fra 3. runde sidste år. Han kom hen til journalisterne efter runden, smilende, velfornøjet og nærmest overvældet af den fantastiske stemning der var på banen og sagde:

“It is a beautiful day here. You cannot get a more majestic day here at the Masters.”

Det vilde var bare, at han netop selv havde gået sin værste runde ved Masters nogensinde med en runde i 77 slag. Han var således i stand til at sætte sig fuldstændigt udover sig egen forfærdelige præstation og glæde sig over den magiske stemning der var på banen. Det var bare ikke ham selv der stod for magien. Kan huske jeg morede mig ret meget over det da kommentatorerne sagde det, samtidig med at jeg fik fornyet respekt for Phil.

  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:45 Lille - Aston Villa: Flest hjørnespark Lille
1,90
Placer Bet
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
21:00 West Ham - Bayer Leverkusen: Over 0,5 Mohammed Kudus skud på mål
1,90
Placer Bet
Lørdag 20. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
16:00 Sheffield U. - Burnley: 2
2,40
Placer Bet
Søndag 21. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
14:00 Viborg - Lyngby: 1
1,82
Placer Bet
17:00 Sandefjord - Lillestrøm: 2
2,40
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback