18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tyrkiet - Italien: Under 2,5 Mål

Match center
11. juni 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - EM
Stadio Olimpico, Rome (neutral)    Danny Makkelie
2. jun. 2021 kl. 10:39 (Opdateret 11. jun. 2021 kl. 22:52) 02/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (22)
Chance (Over-Under): 38-62%
Betvalue: 106,02%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 0-3
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
Italien er favoritter og kan være godt tilfreds med en smal sejr i åbningskampen, men med hjemmebanefordelen kan det give et ekstra gear, men det dufter mere af en taktisk affære og få mål, og hvor tyrkerne kan være tilfreds med uafgjort.
Det taler for
 • Åbningskampene er normalt præget af at det kan blive en taktisk affære, og et opgør med få chancer og mål, og det kan godt blive billedet her og hvor tyrkerne vil være tilfreds med en pointdeling, og prøve være med i opgøret så længe så muligt.
 • Italien har altid være kendt for at stå stærkt defensivt ved de fleste slutrunder, og på hjemmebane vil det sandsynligvis være det samme.
 • Tyrkiet er afhængige af Burak Yilmaz i angrebet, og ellers er det ikke fordi at man vælter sig i topangriber, og kan det italienske forsvar få lukket ned for ham så er det svært at se hvem som skal skabe chancerne hos tyrkerne.
 • Italiens offensiv er lidt svær at blive klog på, og både Immobile og Belotti har ikke være kendt for at vælte sig i mål på landsholdet som det har været tilfældet i Serie A, og det kan gå hen og blive italienernes største problem ved dette EM.
 • De tyrkiske gæster vil gøre alt for at komme godt fra start, og skal de have en chance for at få point mod et italiensk mandskab i Rom, så kræver det at man står stærkt og kompakt, og første og fremmest lukker ned for de hurtige kanter hos hjemmeholdet, og man har vist før at man kan stå stærkt defensivt ved slutrunderne.
 • Italien vil under ingen omstændigheder komme ud og angribe med 110km i timen fra start, og vil være fint tilfreds med en smal sejr, og kommer man først foran så har man rutinen til at køre en sejr i hus det har man set masser af gange ved disse slutrunder.
 • I Italiens seneste tolv opgør har man kun lukket to mål ind, og man har i målet en god keeper i Donnarumma som har vist stor kontinuitet i denne sæson, og han bliver vigtig både i dette opgør, og generelt for italienerne ved dette EM.
Hold øje med
 • Italien spiller på hjemmebane og selvom det kun er foran 17000 tilskuere på Stadio Olimpico, så er det stadigvæk til italienernes fordel.
 • Azzurri har flere strenge at spille på offensivt end tyrkerne, og kan man få presset tyrkerne så skal man med stor sandsynlighed nok komme frem til en del chancer.
 • Tempomæssigt har italienerne et ekstra gear, og med et hjemmepublikum i ryggen som forventer en sejr så kan det gøre at det bliver et åbent opgør med masser af chancer og mål.
 • Tyrkiet lukkede tre mål ind på hjemmebane mod Letland, og ser man bort fra opgøret i Norge hvor man vandt med 3-0 og holdt nullet, så har man haft en tendens til at lukke mål ind i mere eller mindre samtlige landskampe de sidste halvanden år.
 • Syv af Tyrkiets seneste ni opgør er alle gået Over 2,5 mål, og
Oddsmarked

Oddset er faldende hos de fleste bookmakere i næste fredags åbningskampen i Rom, Cashpoint er i odds 1,71 på Under 2,5 mål og samme odds kan man få hos ComeOn.

TYRKIET:  Tyrkerne står som hjemmehold i opgøret, selvom opgøret bliver spillet i Italien, og man er underdogs i dette opgør og det havde man også været om opgøret blev spillet i Tyrkiet eller et helt andet sted, og umiddelbart kommer man til kæmpe hårdt for at spille sig videre fra gruppespillet, umiddelbart kommer man ikke udenom at Italien er favoritter i puljen, og her efter kan det blive fugl eller fisk imellem Tyrkiet, Schweiz og Wales.

Tyrkiet spillede sig videre til EM efter at være sluttet som nummer to i deres pulje efter Frankrig, og hvor det kun blev til et nederlag i de ti gruppekampe, og hvor man da også besejrede franskmændende hjemme i det tyrkiske og yderligere spillede 1-1 i Frankrig, men det er ved at være to år siden at disse opgør blev spillet, men i VM kvalen er man kommet ganske fint fra start med sejre over Holland hjemme og Norge ude, men herefter et skuffende 3-3 resultat på hjemmebane mod Letland.

Det tyrkiske mandskab virker ganske fint sammenspillet og yderligere med en del nye og unge profiler med blandt andet Bayindir i målet fra Fenerbache, Demiral i midterforsvaret som spiller i Juventus, men hvor han dog er meldt på vej væk fra, og på den offensive midtbanen har man Calhanoglu som spiller i Milan, og hurtige Under på den ene kant som har en fortid i Roma, og i front 35 årige Burak Yilmaz, og det må blive fra ham at målene skal kommer.

De tyrkiske gæster vil være mere end fint tilfreds med uafgjort i dette opgør, men der hvor jeg kan se at de kan komme i problemer er i det offensive da man er afhængige af boksspilleren Yilmaz, og man kommer med stor sandsynlighed til at se et tyrkisk mandskab som vil stå kompakt og defensivt, og hvor man vil prøve at straffe italienerne på omstillingerne, og det dufter umiddelbart ikke af et opgør hvor tyrkerne kommer til at vælte sig i mål og chancer.

Trupnyt: Tyrkiet har indtil videre ikke vigtige fravær til opgøret, og spiller deres sidste testkamp torsdag aften hjemme mod lilleputterne fra Moldova, og spillede mandag aften kun 0-0 hjemme mod Guinea i Antalya.

Tyrkiets forventede startopstilling: 4-1-4-1: Cakir- Muldur, Soyuncu, Demiral, Meres- Yokuslu- Karaman, Yazichi, Tufan, Calhanoglu- Yilmaz.

ITALIEN: Italienerne er favoritter når de tager mod Tyrkiet på Stadio Olimpico i Rom, og skal man spille sig videre fra gruppespillet og foran det italienske hjemmepublikum så kræver det tre point i disse opgør, og mulighederne bør bestemt også være gode og mod et mandskab som er afhængig af Burak Yilmaz i det offensive, og kan man få lukket ned for ham så er det lidt svært at se hvad tyrkerne har at skyde med offensivt.

Man kommer sandsynligvis til at se et italiensk mandskab som vil prøve at sætte sig på opgøret fra start og være spillestyrende, og et gæstende mandskab som vil stå defensivt og kompakt, og ved denne slutrunde selvom man har nogen gode offensive spillere med i truppen så er der bare stor forskel på Ciro Immobile i Lazio og Andrea Belotti i Torino, og på det italienske landshold hvor de begge ikke scorer så mange mål, og det kan blive et problem.

Italien er kendt for at stå stærkt defensivt ved disse slutrunder, og uden at det bliver det gode gamle catenaccio fordi det har ikke været tilfældet under træner Rpberto Mancini, og hvor man har spillet mere offensivt end man tidligere har set fra italienernes side, men i dette opgør vil man være mere end fint tilfreds med en smal sejr, og samtidigt er disse åbningskampe ikke kendt for at blive en målfest.

Trupnyt: Marco Verratti(fast) på midtbanen blev meldt ude mellem fire og seks uger, og han er udtaget til dette EM, han spiller med stor sandsynlighed ikke i åbningskampen, men man er utrolig godt garderet på midtbanen, og ja det er lille svækkelse hvis han ikke er med, men ikke større end man har et par andre gode navne som kan gå ind og afløse ham.

Italiens forventede startopstilling: 4-3-3: Donnarumma- Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola- Barella, Jorginho, Locatelli- Berardi, Immobile, Insigne.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, figc.it, uefa.com, tff.org, sportmediaset.mediaset.it

 • Stabile odds
 • God kundeservice
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback