Trump trækker sig inden 2018: ja

31. december 2017 kl. 00:22
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Kommentarer (18)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 3%
Betvalue: 135,00%
Spilbar ned til odds: 33,33
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs

USA - Trump Specials - Trump Exit Date - 2017 hos Betfair

Overordnet:

Et mere vanvittigt tip af slagsen denne gang, men lad os kigge på logikken:

Det var fusk at Donald Trump blev præsident, det ved alle og enhver. Det er for godt til at være sandt, at sådan en mand skal være præsident. Ergo, så bliver han også pillet ned, før og siden, fordi USA ikke kan have en mand som ham ved roret alene på baggrund af, at verdens sikkerhed er i fare og derfor vil der fra alles side blive presset på for at han skal væk. Dem der kan presse, vil presse. Spørgsmålet er bare om det er nok samt om det kan lade sig gøre juridisk. Derfor er derfor oddset også så ekstremt højt for at det bliver gjort inden januar, men er det for højt til ikke at spille? Døm selv!

Argument 1)

Manden er tilsyneladende på stoffer, da psykiatere, psykologer, mm. har observeret hans måde at trække vejret på og konkluderet at det er han. Derfor tror jeg på, at hans egne læger anbefaler ham i at trække sig på grund af sundhedsrisiko hurtigst muligt. Ergo, Yelsin 1999 om igen. Manden ville gerne blive ved magten, men kunne ikke på grund af helbred. (Voldsom alkoholmisbrug)

Argument 2)

Watergate 2.0 & Mee Too.

Dette argument baserer sig på, at Trump i hans rejse i Sct. Petersborg for nylig har haft gang i en masse kvinder på et hotelværelse, hvor der allerede nu ligger overvågnings billeder klar fra hotellets side som er overdraget til FSB, hvis det skulle blive relevant for Rusland også at være med til at vælte Trump, fordi han ikke længere varetager deres interesser i USA.

Argument 3)

Trump ønsker netop ikke at varetage russernes interesser i de to kamre længere, da det er kommet ud, hvem der støtter ham og hvis han forsætter med at køre russernes interesser, kommer der endnu mere skidt frem, som ender med at han vil blive stillet for en krigsfodbryderromstol til sidst og ikke blot miste præsidentposten. Ergo, han kan og vil ikke støtte russernes interesser længere, ergo, så smider russerne nu videobåndene på bordet og så har vi watergate hvor han trækker sig.

Argument 4)

Forestiller vi os, at det først kommer til at ske efter året er omme, fordi han holder både sine egne og russerne i skak og siger, ja, ja, jeg skal nok gøre alt hvad i ønsker, så taler det imod vores spil, fordi Watergate først kommer efter året er omme. Derfor har vi argument 3 på bordet og den hedder Nordkorea. I Nordkorea har vi for leden hørt om en fangeflugt, hvor en soldat er løbet over grænsen, de andre soldater fra Nordkorea har skudt på ham, hvilket har gjort at kuglerne har krydset grænsen til Sydkorea. Dette er desværre allerede kommet frem i medierne, hvilket betyder at Sydkorea har fuld ret til at starte en krig mod Nordkorea nu. Alle ved, at det er den værste udvikling for verden, og derfor vil alle prøve at forhindre krig, alle undtagen Trump der ønsker at vise sig som en stærk præsident og gøre det ingen andre før har kunnet gøre, nemlig en lynkrig mod Nordkorea som i Irak. Det er her han presser på, at det skal ske, mens det stadig er legitimt på grund af det der skete ved grænsen for leden, og det er netop her, hans nærmeste, tror jeg lynnedsætter en plan for, hvordan han kan væltes hurtigst muligt, sådan så krigen ikke kommer. Hvordan de gør det, er ikke mit problem. Jeg kan bare se, at de gerne vil have ham væk, inden han trykker på den røde knap og så har vi krig.

Argument 5)

Selve valget hvor han vandt. Der kommer mere og mere frem, og det i sig selv, kan gøre, at vi pludselig får en oplysning, hvor han selv bliver nødt til at trække sig. Her handler det ikke om hvilken oplysning der til, men hvor mange oplysninger der kommer frem i disse måneder, dage, minutter, sekunder. Der kommer mere og mere og pludselig så har vi den der gør, at det er sort på hvidt, at han ikke har juridisk ret til at være præsident - odds 45 på at der pludselig kommer sådan en oplysning frem er for højt til ikke at tage. Det kan sammenlignes med kyllingen i TDF - han var massiv favorit hos Betfair, et dokument, en oplysning, så røg oddset i luften på ham og han blev trukket. Det samme her. Den slags ting SKER i sport og politik.

Argument 6)

Skattesnyd. Paradise Papers. Dem der sidder på papirerne kan lække hvor meget han har snydt i skat. Her gælder det om for hans rådgivere at lave en aftale, at hvis de ikke lækker det, så får de nogle af pengene og så skal han nok gå af, så de kan skrive det på deres cv, at de fik sådan en mand til at gå af og dermed kæmper for en "åh så retfærdig verden". I virkeligheden fortæller de intet om, hvor meget de selv har fået, for ikke at lække det, men de siger det alligevel, som den kvinde som Ronaldo voldtog alligevel gjorde, selvom hun lovede aldrig aldrig aldrig at fortælle det, fordi Ronaldos advokater betalte hende mere end hvad Eriksen tjener under hele VM. Altså - en kæmpe hackersag og skattelækage her og trump går af.

Argument 7)

Han er kilden der ikke skal være der. Det forholder sig sådan her: Russerne er ikke interesserede i at det kommer frem, at de styrer mange regeringer verden over. Så længe Trump er ved magten, så kommer der mere og mere frem om dem, og det ønsker de ikke, for så kommer de selv i søgelyset. Båndet skal klippes over, derfor skal Trump trække sig, så CIA og FBI lader ham være i fred og dermed ikke finder frem til russerne. Ja, CIA og FBI vil stadig undersøge ham efter at han er gået af, men ikke så hårdt som før, der landets sikkerhed og forfatning ikke længere er i fare. Ergo, russerne har erkendt at dette er mission failed - det er kommet frem, at de står bag, ergo, slet sporerne, få trump til at gå af og prøv så en anden gang med en ny på en bedre måde. Ergo, de ønsker ikke at trump skal blive ved med at være der og blive undersøgt igen og igen, DE får ham til at trække sig eller sker der det samme som med Kennedy, og ja, det kom derfra også, det var bare lige lidt mere kompliceret, gennem Cuba netværk osv. Dette ved Trump godt, han ønsker ikke at blive den næste Kennedy fordi han har fejlet og alt er kommet frem, og derfor trækker han sig.

Argument 8)

Klima. Verdens is smelter og han trækker klimaaftalerne tilbage. Hermed et politisk pres fra andre lande om at fjerne ham, fordi han er den eneste der ikke kan se, hvad han har gang i. Selv Kina kæmper for klima nu, fordi de kan se, at det ikke er for sjov. Så argument 7 er klima. Igen, det interesserer mig ikke hvordan andre lande har tænkt mig at vælte ham, men hvis alle kan se at det er verdens ende, hvis klimaaftaler ikke overholdes, så skal de nok finde en måde, hurtigst muligt at få ham til at gå af.

Argument 9)

Parforhold. Man skal aldrig undervurdere den kvindelige jalusi. Eks konen Ivana kender alle de kvinder han har været sammen med og hun er ved at få nok af hans nye. Watergate skaber hun selv ved at lække lidt af hvert til pressen så hans liv med Melania falder sammen og han bliver et 0 som hun ønsker. Hvem fældede Zheyun Ye? Match Fixeren i Belgien der sad på alt? Den kvinde han tog med til alle de kampe han fixede og fortalte hende hvad der reelt skete på banen mens de så på. Konsekvens? Hun fortalte alt til politiet fordi hun synes at det var uretfærdigt, at fodbold skulle være sådan, og så rejste han ud af landet. Det samme her, Ivana kan ikke klare den måde Trump kører rundt med alle verdens kvinder på uden at blive straffet fordi han er præsident. Mee Too til odds 35? Ja tak. Hun skal nok finde noget hun kan lække der er så groft at selv Levinsky ønsker Clinton igen, fordi han pludselig virker sød og rar efter det trumps eks står frem med.

Argument 10)

Han kan stikke af fra det hele. Stein Bagger 2.0. Verden ramler nu omkring ham, så han stikker af til et andet land og søger asyl så usa ikke kommer efter ham. Han har lavet the inside job for russerne, noget lykkedes, noget lykkedes ikke, nu er det tid til at pakke tasken og stikke af og dette er en måde at gøre det på og starte på en frisk i et nyt land der vil ham.

Argument 11)

Voldsepisode i december. Eksempel: Manden får for meget at drikke på en bar i en af de stater hvor han tager på juleferie, begår en voldshandling ud over det sædvanlige mod en der er uenig i hans politik, det bliver fanget på kamera, og så er han tvunget til at gå af inden nytår, fordi alle hans rådgivere fortæller ham, at løbet er kørt nu, verden kan ikke ikke have en præsident der er voldelig imod sine vælgere på denne måde.

--

Hermed 11 argumenter, døm selv, men oddset på 45 er for højt selvom alle disse ting nok først bør ske i 2018, men 30 dage er stadig 30 dage inden året er omme.

Kilder, dog meget få, da det meste af information er fra venner og bekendte der interesserer sig for amerikansk politik:

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/donald-trump-prostitutes-russia-report-9600442

(Dette er også sket i Sct. Petersborg som ikke er kommet frem)

http://www.mensjournal.com/health-fitness/articles/should-president-donald-trump-be-taking-propecia-w464526

https://www.usatoday.com/story/news/world/2017/11/24/north-korean-soldier-who-defected-nice-guy-who-likes-csi-pop-music/892025001/

https://en.wikipedia.org/wiki/Paradise_Papers

https://www.b.dk/globalt/trump-bryder-historisk-klimaaftale-med-naesten-200-lande

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/trump-wife-ivana-white-house-direct-line-gma-interview-melania-jealousy-a7991511.html

http://www.espnfc.com/story/350685/sixth-match-fixing-case-opened-in-belgium

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website
Feedback