18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Trinec - Pardubice: Under 0,5 Trinec mål

Match center
8. juli 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Tjekkiet - FNL
7. jul. 2020 kl. 08:23 (Opdateret 8. jul. 2020 kl. 18:51) 07/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)
Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 0-1
Betfair Spil nu hos Betfair

FNL, 26. spillerunde, udsat kamp

Pardubice vender tilbage til dyderne, når sæsonen spidser til

I onsdagens udebanekamp mod FK Fotbal Trinec kan ligaens overraskende førerhold fra FK Pardubice tage et stort og vigtigt skridt i forsøget på at sikre sig førstepladsen i FNL og dermed direkte oprykning til Tjekkiets fornemmeste selskab. Gennem sæsonen har en bundsolid defensiv været gæsterne helt store force, og mod et skidt kørende og fysisk hårdtprøvet hjemmebanehold tager jeg derfor chancen på, at Pardubice-defensiven nok en gang slår til og holder modstanderen fra fadet.

Det taler for spillet

 • Pardubice er ligaens suverænt bestemte defensiv godt hjulpet på vej af en fast firebackkæde, der har spillet samtlige kampe denne sæson. I løbet af sæsonens 27 kampe, har Pardubice kun indkasseret 16 mål. I gennemsnit lukker gæsterne kun 0.77 mål ind pr. kamp på udebane.
 • Ikke overraskende har Pardubice derfor også holdt buret buret rent relativt ofte, herunder i 5 ud af 13 udebanekampe, svarende til 37%. På tværs af hjemme og udebane hedder statistikken 52%.
 • Nok fortæller Trinecs resultater om et hold i udmærket form. Også rent scoringsmæssigt. Resultaterne afspejler dog hverken det faktum, at Trinec har massive spillemæssige vanskeligheder i begge ender af banen eller den ringe modstand, som holdets seneste mange mål er opnået imod. Rent offensivt kæmper man i høj grad med at få det etablerede angrebsspil til at hænge sammen, og man er mere eller mindre overladt til at foranledige sig på omstillinger og dødbolde. Selv her mangler der dog generelt skarphed og timing.
 • Ikke desto mindre kommer kampbilledet dog formentlig til at passe Trinec ganske glimrende, idet jeg forventer, at Pardubice gladelig vil tage kontrollen over spillet. Gæsterne er imidlertid ikke et hold, der spiller hovedløst offensivt. Holdets store styrke er en solid og påpasselig defensiv organisation. På samme måde foretrækker gæsterne også at beskytte føringer snarere end at forsøge at udbygge dem og jagter primært yderligere scoringer ved selv at satse på hurtige omstillinger.
 • Hjemmeholdet var senest i aktion søndag, 3 dage før dette opgør. Dét var værternes tredje kamp på blot en uge og tilmed ovenpå godt 14 dage, hvor man hverken var tilladt at spille kamp eller træne grundet corona i spillertruppen. I samtlige af disse kampe har det været tydeligt, at hjemmeholdet er fysisk udfordret, og med nok en kamp i benene er det næppe bedre til opgøret her.
 • Trinec har endvidere rækkens måske smalleste trup. En trup, der er yderligere reduceret af en række skader (se trupnyt nedenfor). Rotation kan unægteligt ikke undgå at gå ud over kvaliteten. Gæsterne derimod kommer ind til kampen oven på 5 dages restitution.
 • Pardubice spiller for at sikre sig førstepladsen i ligaen, der som den eneste placering resulterer i direkte oprykning. Det er tæt i topstriden, men gæsterne kan med en sejr her tage et afgørende skridt og bringe sig 4 point foran forfølgerne med kun 2 spillerunder tilbage. I deres seneste 2 kampe har Pardubice leveret to koncentrerede og gennemførte præstationer, hvor de meget vel kunne have holdt modstanderne fra at score – to modstandere, der i øvrigt generelt må betragtes som værende væsentlig farligere end Trinec.
 • Kampen afvikles (formentlig) uden tilskuere og således uden et publikum til at pace hjemmeholdet fremad.

Det skal du holde øje med

 • Med søndagens sejr over Sokolov sikrede Trinec sig overlevelse. Som sådan kan de spille fuldstændigt frit og uden pres. I jagten på sejren eller en eventuel udligning har de intet at tabe ved at komme yderligere bagud.
 • Trinec har scoret 12 mål henver de 9 kampe, de har spillet siden genopstarten af sæsonen. I deres seneste 3 kampe afviklet efter Trinec-mandskabets coronakarantæne, har værterne nettet hele 7 gange.
 • Det kan ikke fornægtes, at Pardubices defensiv er klart stærkest på hjemmebane, hvor man har holdt nullet i hele 62% af sæsonens opgør. 10 af Pardubices i alt 16 mål imod er indkasseret på udebane.
 • Trinec spiller bredt over fløjene. De tilspiller sig som regel et hav af hjørnespark og er farlige på dødbolde lidt på samme måde som AC Horsens herhjemme. Man maser bolden i kassen. Der skal kun én tilfældighed til (eller en veludført dødbold om man vil), før væddemålet er tabt.
 • Ved uafgjort henimod slutningen af kampen skal Pardubice satse fremadrettet. To’erne fra Zbrojovka Brno er klart bedre på målscorer, hvorfor det for Pardubices vedkommende kun er pointene, der tæller. Pardubice kan rent ud sagt ikke bruge pointdeling til noget som helst. Dét kan omvendt efterlade plads til kontraer og Trinecs hurtige fløje.
 • Om end Pardubice stadig har til gode for alvor at give indikationer på gummiben, kan det ikke udelukkes. At holdet fører FNL er sæsonens helt store overraskelse, og klubben kan ikke ligefrem siges at være vant til at befinde sig i sådanne situationer, idet man aldrig før har spillet i Tjekkiets bedste række. Kan de sejle oprykningen i havn, eller vil vi se dem bukke under for presset?

Trupnyt

FK Fotbal Trinec: To af Trinec faste forsvarer, David Gac (FOR, fast) og Imrich Bedecs (FOR, fast), er færdige for sæsonen. Christian Stenhübel (OFF, fast; vinterindkøb) vil heller ikke være tilgængelig grundet sygdom (læs: COVID-19). Derudover burde Trinec ikke have nogen nævneværdige fravær.

FK Pardubice: Gæsterne har alle mand til rådighed. Om end man besidder udmærket kvalitet i bredden, er det usandsynligt, at man vil rotere i start-11’eren. Dels er der som beskrevet meget på spil, dels har holdet ikke tradition herfor.

Kilder

fnliga.cz, soccerstats, onlajny.com, soccerway, transfermarkt samt holdenes respektive hjemmesider; fotbaltrinec.cz og fkpardubice.cz.

 • Bredt udvalg
 • Høje odds
 • Høj likviditet
 • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback