18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : Tottenham - Stoke: Begge hold scorer: Ja

Match center
29. december 2013 kl. 17:00 - Fodbold, England - Premier League
White Hart Lane
Opdateret
0
Redaktør for BetXpert 2004-2019. BetXpert-skribent om fransk fodbold med mere 2002-2019. Halvstuderet journalist (2,5 af 4 år på DJH før jeg sprang fra for at gå på universitet). Bachelor i italiensk, litteraturvidenskab og engelsk oversættelse. Ex-dansklærer, ex-boghandler. Spurs-fan. Bettingdinosaurus og -ronkedor.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 52%
Betvalue: 107,12%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe
19. runde. White Hart Lane, London.

Danskerkamp (med lidt held) mellem Spurs' frisparksspecialist Christian Eriksen og Stokes reservekeeper Thomas Sørensen (Begovic er skadet). Dette kunne der godt være mål i. Og det kunne der også i den anden ende med en usikker Spurs-defensiv.

DET TALER FOR MÅL FRA BEGGE HOLD

 • Tottenham Hotspur har lukket mål ind i de seneste 8 kampe, senest i torsdags: 1-1 hjemme mod WBA (der var forsigtig, men havde flere chancer).
 • Spurs' nye 4-4-2-formation giver mere offensivt punch, men også store defensive problemer*.
 • Den lange Spurs-angriber Adebayor (forvist fra truppen under AVB) er taget til nåde og har scoret 3 mål i 3 kampe (var dog uskarp og målløs mod WBA).
 • Spurs-midtbanemand Eriksen scorede et flot frisparksmål mod WBA og kan nok fokusere mere på offensiven nu (med Paulinho tilbage).
 • Spurs-højrefløj Lennon er muligvis klar efter 2 kampes skadespause. Samtidig er defensiven svækket uden Walker samt (fortsat) Vertonghen og Sandro.
 • Stoke har lukket 26 mål ind. Senest: 2-1-sejr hjemme over Villa og i torsdags 1-5-tab i Newcastle.
 • Stoke er markant svækket i defensiven uden førstekeeper Begovic, midterforsvarer Huth (og afløser Wilson) samt midtbanemand Whelan.
 • Men offensiven ser farlig ud med folk som Crouch (ex-Spurs, dvs nok motiveret), formstærke Assaidi og snu Adam (eller gennembrudsstærke Ireland)**.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Der er kun 2 pladser mellem de 2 hold (Spurs nr 8, Stoke nr 10), men 10 point og mange penge***, og Spurs bør, især på hjemmebane, være noget bedre.
 • Stoke er blot 1-2-6 (8-20) på udebane.
 • Spurs' defensive midtbane forstærkes af Paulinho (der mangler dog stadig en decideret oprydder hvis Sherwood ikke vil spille med Capoue).
 • Spurs mangler stadig fløjen Townsend og måske også kollega Lennon. Offensiven fungerede uden dem mod Southampton, men det kneb mod WBA.
 • Fraværet af Walker på højrebacken svækker Spurs-defensiven, men også offensiven.
 • Stoke spillede 0-0 i forrige udekamp (Hull) og var foran 1-0 plus i kontrol i torsdags i Newcastle da holdet blev ramt af rødt (først 1, så 2).
 • Når Lloris ikke sparker bolden direkte ud til en modstander, er den lynhurtige Spurs-keeper blandt verdens bedste.
 • Stokes reservekeeper Sørensen er over-the-hill og har altid haft sæbehænder, men reddede straffe mod Newcastle og kan stadig præstere store redninger.

*André Villas-Boas (spillede typisk med 1 angriber) ) blev fyret efter 0-5-nederlaget mod Liverpool 15/12. Ny chef (kontrakt til sommeren 2015) er den hidtidige assistenttræner Sherwood (ingen chefmanager-erfaring). Han ynder at spille 4-4-2 uden decideret oprydder på den defensive midtbane (han har gjort det i alle sine 3 kampe), ja, faktisk ofte helt uden defensivt mindede folk på den defensive midtbane - hvilket ofte giver en åben motorvej for modstandernes kontraer. Sherwood har haft en del skader og karantæner, men det er slående at han har afvist at bruge en klar Capoue (bortset fra i midterforsvaret) som er en god defensiv-midtbanemand. Mod WBA bestod den defensive midtbane af Holtby og Eriksen – der begge er meget offfensivt indstillede (og ikke meget bevendt defensivt).

**Den lille, kvikke angriber Assaidi har scoret 2 mål i de seneste 4 PL-kampe og ligner et godt aktiv ved siden af den store Crouch (der kun har scoret 3 mål i 15 PL-kampe i denne sæson, men seneste scoring faldt i forrige runde, mod Aston Villa).

***Ifølge Transfermarkt.de er Tottenhams trup cirka 315 mio euro værd. Stokes trup: cirka 100).

CHANCEVURDERINGER
1X2: 65-23-12

Over/Under 2,5 mål: 53-47

ALTERNATIVT SPIL

Christian Eriksen til at score til odds 4,0 hos Ladbrokes. Jeg er fristet, men jeg er usikker på om der er værdi. Det er der nok trods alt ikke.TRUPNYT OG YDERLIGERE NOTER

Kilder: sportinglife.com, tottenhamhotspur.com

TOTTENHAM

Foreløbig trup

Lloris, Friedel, Archer, Gomes, Fredericks, Naughton, Rose, Fryers, Dawson, Chiriches, Veljkovic, Capoue, Dembele, Paulinho, Lennon, Sigurdsson, Eriksen, Chadli, Bentaleb, Lamela, Holtby, Adebayor, Defoe, Soldado, Coulthirst


Fravær

Walker (højreback – starter; nyt fravær)
Townsend (fløj - starter; manglede også mod Southampton og WBA; skadet til januar) 
Vertonghen (midterforsvar/venstreback – starter; ude siden 4/12 - skadet til januar)
Kaboul (midterforsvar – reserve; skadet siden 1/12)

Sandro (defensiv midtbane – starter/indskifter; ude med skade i de seneste 3 kampe) 

Tvivlsomme 
Dembélé (midtbane – starter; manglede mod WBA) 

Lennon (fløj – starter; manglede mod Southampton og WBA)

Defoe (angriber - indskifter)

Noter

Paulinho (defensiv midtbane – starter) er tilbage efter 3 spilledages karantæne. Mon dog ikke han får en startplads. Han er ingen decideret oprydder, men han er vant til at spille på den defensive midtbane og vil næppe tabe så mange farlige bolde som bageste midtbanemand som fx Eriksen gjorde mod WBA.

Makker kunne blive Dembélé hvis han er klar, men det er tvivlsomt. Og mon ikke Eriksen får en startplads efter sin flotte frisparksscoring mod WBA. Han begik en dum fejl der førte til WBAs udlignende mål, men med Paulinho tilbage er der mindre risiko for at han havner i samme situation igen.

Tilbage er muligvis den lynhurtige højrefløj Lennon der har misset de seneste 2 kampe pga en mavemuskel-forstrækning. Manager Sherwood udtrykker i hvert fald håb på klubbens website. Det vil i givet fald være en klar forstærkning af holdet, for Townsend mangler stadig, Lamela der kan udfylde pladsen, har gjort det skidt, og Chadli der fik chancen mod WBA, er bedre til venstre.

På højrebacken mangler hurtige Walker. En klar svækkelse selv om han ikke har vist synderligt godt spil i denne sæson. Sandsynlig afløser er nemlig Naughton (teknisk dygtig, men alt for usikker; tager for mange forkerte beslutninger) der har været en decideret katastrofe når han har fået chancen. Det har dog mest været til venstre, og han er egentlig højreback – så måske gør han det bedre på sin naturlige plads.

På venstrebacken er det værd at notere sig at Rose har forstærket holdet markant efter at være blevet fri af sin skade. Især offensivt har den hurtige og opfindsomme Rose været en gevinst.

Bud på opstilling
Lloris – Naughton, Dawson, Chiriches, Rose – Lennon (Lamela), Paulinho, Eriksen, Sigurdsson/Chadli – Soldado, Adebayor

STOKE
Foreløbig trup

Sørensen, Butland, Cameron, Shawcross, Pieters, Muniesa, Wilkinson, Palacios, Pennant, Nzonzi, Arnautovic, Adam, Walters, Assaidi, Ireland, Shea, Crouch, Jones

Fravær

Begovic (førstemålmand – ude for anden kamp i træk pga en brækket finger)

Wilson (midterforsvarer/defensiv midtbanemand/back – har været fast starter i midterforsvaret i Huths fravær; ny karantæne)

Whelan (defensiv midtbane – starter; ny karantæne)
Huth (midterforsvarer – starter; knæskadet siden 23/11)

Noter

Thomas Sørensen får nok igen tjansen som starter i Stokes mål i fraværet af Begovic. Mod Newcastle – den 37-årige danskers første PL-kamp i denne sæson (han har dog stået i 4 ligacup-kampe, senest 18/12) – reddede Sørensen et straffe og kunne ikke gøre noget ved fire af Newcastles mål, men så skidt ud ved mål nr 2.

I midterforsvaret mangler giganten Huth stadig, og Wilson der har haft starttjansen i tyskerens fravær, er nu ude med karantæne. Problematisk fordi Stoke ud over Shawcross ikke råder over andre deciderede midterforsvarere. Der er reserven Muniesa, men han er kun 21 år og 1,79 meter høj – og nok mere venstreback end midterforsvarer. Umiddelbart virker det mere realistisk at skubbe den høje høreback Cameron ind i midten (hvor han godt kan spille), og så bruge backreserven Wilkinson til højre.

På den defensive midtbane mangler Whelan der (to unødvendige gule kort) ligesom Wilson (nødbremse) blev udvist mod Newcastle. Det kan evt give plads til den lille terrier Palacios der nok vil være temmelig opsat mod sin gamle klub (han var i Spurs 2008-2011).

Bud på opstilling

Sørensen – Wilkinson, Cameron, Shawcross, Pieters – N'Zonzi, Palacios, Walters, Adam- Crouch, Assaidi

 • Stort udvalg
 • Livebetting i toppen af markedet
 • Højt support-niveau

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 24. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Manchester United - Sheffield U.: Under 1,5 skud på mål af Rashford
1,63
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Lørdag 11. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision each way (odds 6 top 4): Frankrig
26,00
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback