18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tottenham Hotspur - Middlesbrough

Infokamp
Match center
14. januar 2020 kl. 21:05 - Fodbold, England - FA Cup
Tottenham Hotspur Stadium
13. jan. 2020 kl. 16:55 (Opdateret 14. jan. 2020 kl. 22:56) 13/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)
Christian Eriksen spiller, når Tottenham tirsdag aften skal forsøge at finde tilbage på ret kurs. Det sker i FA Cuppen mod Middlesbrough.
Oddsmarked

Tottenham er kæmpefavoritter til odds 1,25 hos bet365, Nordicbet og Cashpoint. Bet365 er bedst på krydset med 6,50, mens den overraskende udesejr står i 14 hos både LeoVegas, 888sport og Unibet.

Det taler for Tottenham

  • Tottenham var bedst i første opgør og skabte nok til at tage sejren
  • Tottenham har en langt bredere trup, trods en del fravær
  • Tottenham er især defensivt stærke hjemme, hvor kun 11 mål er lukket ind i 11 kampe

Det taler for Middlesbrough

  • Gæsterne er i solid form med seks kampe på stribe uden nederlag
  • Trods Tottenham-dominans viste Boro i første opgør, at de kan byde PL-drengene op til dans
  • Uden Harry Kane har Tottenham ikke den samme trussel i boksen.

Rundt om holdene
Tottenhams positive start under Jose Mourinho er i den grad vendt, og stimen af kampe uden sejr er nu oppe på fire. I ligaen tabte Spurs i weekenden 1-0 til Liverpool efter en kamp, hvor Tottenham overlod al initiativ til gæsterne, men dog selv skabte en del chancer.

Savnet af Harry Kane var ganske tydeligt i den kamp, og Kane er som bekendt ude frem til april, så der skal findes løsninger uden den store topscorer. Mod Liverpool var det Dele Alli, Heung-min Son  og Lucas Moura, der var helt fremme, dog med Son skudt forrest.

I kampen mod Liverpool fik Christian Eriksen også chancen fra start, trods rygterne om et snarligt skifte til Inter. Op til tirsdagens kamp mod Middlesbrough har manager Jose Mourinho udtalt, at Eriksen igen får chancen fra start, trods usikkerheden om fremtiden.

Mens Eriksen spiller, er det tvivlsomt om man kommer til at se Toby Alderweireld i startopstillingen. Han er ellers startet samtlige kampe under Mourinho, men han ventes at få et hvil tirsdag.

Tottenham har trupbredden til også at satse på denne turnering, men for Jose Mourinho og klubben betyder top fire alt, og med en vigtig kamp mod Watford allerede tidligt lørdag, kan portugisern godt mistænkes for ikke at gå all in her.

Mens Tottenham ikke er for godt kørende, har Middlesbrough fundet melodien på det seneste. Man er ubesejret i de seneste seks kampe, og senest var han uheldige med ikke at slå stærke Derby, der først i overtiden udlignede til 2-2.

Tros den fine stime, hænger Middlesbrough stadig under midten i Championship. Der er mange kampe endnu, så en top seks-placering kan stadig nås, men sandsynligheden er trods formen ikke specielt stor.

Derfor forventes manager Jonathan Woodgate da også at stille stærkt. Sikkert er det dog, at han er uden topscorer Britt Assombalonga, der er skadet.

Indbyrdes opgør
Dette opgør er en omkamp, efter at holdene spillede 1-1 på Riverside for ni dage siden. Her sad Tottenham på begivenhederne, og havde da også chancerne til sejr, men ind ville bolden ikke for London-klubben.

Trupnyt
Tottenham er fortsat uden skadede Harry Kane, der på skadeslisten har selskab af Hugo Lloris, Ben Davies, Tanguy Ndombele og Moussa Sissoko

Middlesbrough mangler topscorer Britt Assombalonga.

Kilder

tottenhamhotspur.com, middlesbroughfc.com, skysports.com, transfermarkt.com

Kommentarer

Feedback