18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tottenham Hotspur - Manchester United: (AH: 0,0) 1

Match center
11. april 2021 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Chris Kavanagh
11. apr. 2021 kl. 11:07 (Opdateret 11. apr. 2021 kl. 22:40) 11/04
158
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)

Tottenham gode før pause denne sæsonen.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 32-40-28%
Betvalue: 103,36%
Spilbar ned til odds: 1,88
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

OBS. Bookmaker ComeOn har odds 2,05. Spillet er Tottenham 0.0 1.halveg.

Tottenham er Premier Leagues nest bedste hold i 1.halveg, mens Man Utd er nummer 12. Hjemmeholdet trænger en sejer for at have fin kontakt med top fire og kan med tab ligge som nummer åtte, seks poeng bag. Utd spillede torsdag ude mod Granada og stillede stærkt. Man Utd har haft en tendens til at starte kamperne afvæntende. 

Det er kun City som har været bedre i 1.halveg end Tottenham denne sæsonen. Tottenham har 8-3-3 hjemme 1.halveg. Problemet til Tottenham er at de er veldig dårlige til at holde på en ledelse. Det er lidt utypisk Mourinho som allerede har tabt flere poeng efter ledelse i Tottenham, end han gjorde som Chelsea manager i 120 kampe.

Det er dårlig nyt foran kampen mod Man Utd. Udeholdet er ubesejret på udebane i PL siden januar 2020(22 kampe) Hele 10 af holdets 15 udekampe har stået X ht.

Mens Utd har gang i en fin sæson, hvor de har festet et godt greb om top 4 og er på vej mod nok en semifinale i Euro League, så er stemningen anderledes i Tottenham. Mourinho er under press og det er ikke sikkert at Tottenham får spille i Europa næste sæson. Det er fem poeng til nummer fire, Chelsea, men Tottenham har spillet en kamp mindre. 

Man Utd er blevet mere stabile og det er ikke så ofte at de kommer ud på halv maskin som vi ofte så tidligere, mens Tottenham stadig har kampe hvor man tidlig fornemmer at de ikke tager kontrol i sine kampe. Her bør motivationen være på top. De møder et andet storhold og modsat Utd har Tottenham haft spillefri i midtugen og kan stille mere eller mindre med sine bedste 11. Mourinho siger at det er kun er Ben Davies og Matt Doherty som er skadet pt.

Man Utd spillede torsdag aften. Der stillede Solskjær op med sine bedste 11. Kun Fred og Cavani sat på bænken af aktuelle faste spillere. Både Rashford og Shaw sliter lidt og måtte udgå mod Granada, men forventes med fra start i dag. Martial er ude, men han har været utrolig svag hele sæsonen.

Tottenham vant hele 6-1 på Old Trafford denne sæsonen i en periode hvor alt så lyst ud i Tottenham og medierne mente Solskjær var tæt på at blive fyret. Jeg tror det er mere sandsynlig at vi i dag får se en målfattig kamp med to hold som ikke vil tabe. Utd kan forlænge sin imponerende udebane form, mens Tottenham må prøve at tage initiativet her og gå efter tre poeng.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback