18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tottenham Hotspur - Liverpool: x

Match center
28. januar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Martin Atkinson
28. jan. 2021 kl. 12:39 (Opdateret 28. jan. 2021 kl. 22:56) 28/01
288
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Topkamp venter os når Liverpool besøger Tottenham, en tæt kamp, og et spændende match-up mellem to meget forskellige taktiske tilgange.

Chance (1-X-2): 32-28-40%
Betvalue: 107,80%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert: 1-3
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
Det taler for
 • De to holds seneste indbyrdes opgør er endte med en 2-1 sejr til Liverpool, på mål af Firmino i det 90 min. kigger vi på xGf for den kamp stod det 1.2-1.3, altså utroligt tæt på et X, som Tottenham nok måske også spillede lidt på.
 • Tottenham og Mourinho har en klar plan når de står overfor hold i top 4, stil sig tilbage i organisationen, og så straf deres fejl, ved hurtige omstillinger og målsøgende angreb. Jeg kunne sagtens forestille mig en kamp hvor boldebesiddelsen hed 67-33 i Liverpool's favør, og stadig ingen mål.
 • Liverpool har nemlig problemer oppe foran, hvor Jota's fravær har påvirket dynamikken, i min optik de er ikke ligeså farlige og chanceskabende som de plejer, og i deres seneste 5 PL kampe har de haft en xGF på 2,3. 1,7. 1,1. 1,1. 1,6. selvom de har haft bolden i ca.70% af tiden.
 • Et X vil være tilforladeligt for hjemmeholdet, i min optik. Tottenham har en kamp mindre end Liverpool, og deres målsætning må være top 4, og så vil et point i dette opgør være fint.
 • Hvis vi har et X i slutfasen, har jeg svært ved at se, hvor meget de to hold vil risikere. Liverpool, vil ikke længere væk fra toppen, og Tottenham ligeså, så derfor kunne det godt blive en taktisk forestilling hvis vi har 1-1 eller 0-0 i det sidste kvarter af kampen.
Hold øje med
 • Liverpool skal snart til at vinde igen. 5 PL kampe uden sejr i træk, er ikke noget man ser særlig tit fra Liverpool, og hvis de vil blande sig i topstriden så kræver det 3 point, og jeg tror ogsp Klopp og co vil gå offensivt ind til dette opgør.
 • Tottenham skal også deltage i dette opgør, en kamp hvor de bliver bombarderet i 75 ud af 94 min. er. i min optik ikke holdbart, de skal kunne sætte nogle angreb sammen, og holde på bolden, for ellers får de svært ved at holde sig inde i dette opgør.
 • Liverpool har mange skader, og defensivt kan Tottenham til gengæld virkelig sætte kniven ind overfor Matip og Fabinho, som ikke er de hurtigste, dertil er Trent Alexander-Arnold ikke ikke særlig stærk defensivt, så der kan Tottenham straffe Liverpool og måske tage sejren.
Oddsmarked

X'et startede i de 3.60'ish de fleste steder, og har så bevæget sig op enkelte steder, som her hos cashpoint der er oppe i 3.85, hvor der er en pæn afstand til det næsthøjeste hos er comeon! som har odds 3.70.

Jeg har kigget på mange ting i denne kamp, under i kort er interessant synes jeg. To hold der ikke får mange, og en dommer i Martin Atkinson som heller ikke giver ret mange kort.
Det har ført til et spil, fra min side, der hedder under 10 point (under 1 gult kort) i første halvleg til odds 3 hos betfair. 

Holdene:

Tottenham:
Lo Celso er ude (fast mand 11 kampe 1 mål) og derudover er Alli ude (reserve 4 kampe) på den tvivlsomme liste er Ben Davies (fast mand 13 kampe) og Doherty (reserve 8 kampe) så det er ikke et Tottenham hold der er ramt for hårdt.

Lloris; Aurier, Dier, Rodon, Davies; Sissoko, Hojbjerg; Bergwijn, Ndombele, Son; Kane

Liverpool:
Har flere profiler ude, fra start 11-eren, og det er især defensivt at det ser skidt ud hvor Gomez er ude (fast mand 7 kampe) Matip er tvivlsom (reserve/fast 9 kampe 1 mål) van Dijk (fast mand 5 kampe) Henderson tvivlsom (fast mand 15 kampe) Keita (fast/reserve 7 kampe) Jota (fast mand 9 kampe 5 mål)
Det erfterlader et hold der ser nogenlunde sådan her ud:

Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson; Wijnaldum, Thiago, Oxlade-Chamberlain; Salah, Firmino, Mane

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback