Annonce

Tottenham - Everton

Infokamp
Match center
13. januar 2018 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
Wembley    Craig Pawson
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Tottenham vandt sæsonens første indbyrdes opgør overbevisende. Siden har Everton skiftet manager, men Spurs er i markant bedst form set over de seneste 5 kampe - omend man skuffede senest i ligaen med 1-1 mod West Ham. Er der værdi at finde?

Det taler for Tottenham: 

 • Everton har fået gode resultater under Allardyce, men spillet har ikke været flydende, og særligt offensivt har man problemer.
 • Tottenham vandt det indbyrdes opgør tidligere på sæsonen med hele 0-3.
 • Everton er generelt et markant bedre hjemme- end udehold. Man har blot vundet en eneste udekamp i 11 forsøg denne sæson.
 • Spurs har ingen nye fravær og kan stille stærkt her. Alderweireld har været ude længe, og man har en god afløser til Rose på backen (se trupnyt).
 • Everton må undvære Keane i midterforsvaret, og mangler i forvejen deres 2 faste backs (Har dog været ude længe)
 • Tottenham har vundet 4 af deres seneste 5 kampe, mens Everton ikke har vundet et eneste af deres seneste 5 opgør.
 • Everton må til kampen undvære deres defensive midtbanemand Gueye, der er en vigtig mand for holdet til at hjælpe forsvaret.

Det taler for Everton:

 • Tottenham har til tider svært ved at lukke kampe mod svage hold på hjemmebanen Wembley. Uafgjort mod Burnley, Swansea, WBA og West Ham.
 • Everton har købt Besiktas’s farlige angriber Tosun der forventes at få debut her. Det kan være løsningen på deres offensive problemer.
 • Mod Everton og Wimbledon senest så Spurs ikke overbevisende ud, og de kan få svært ved at åbne en solid Everton-defensiv.
 • Allardyce har blot tabt 1 udekamp i 4 forsøg mod et mandskab styret af Pochettino (Har dog heller aldrig vundet, da 3 endte uafgjort).

CHANCEVURDERINGER

Kom gerne med input.

Jeg hælder til en Spurs-sejr, og at de kan holde rent bur. Evertons offensiv har virkelig set uskarpe ud, mens Spurs virker stærke defensivt. Spørgsmålet er hvor meget Tosun kommer til at ændre for Evertons offensiv?

TRUPNYT

Tottenham:

Spurs må undvære midterforsvar Alderweireld (fast), der har været ude længe. Derudover har Rose (back, fast) været ude i store dele af sæsonen, og er skadet nu igen. Hans afløser Ben Davies holder dog et højt niveau, så det er ingen stor svækkelse af holdet.

På midtbanen må man undvære reserven Winks, men dette er en position hvor man er særdeles godt besat.

Everton:

Everton har været hårdt ramt af skader hele sæsonen, men antallet af fravær har dog været dalende på det seneste. Man mangler fortsat Mori (forsvar), Coleman (back), Baines (back) og Stekelenburg (målmand) der alle har været ude så længe at det ikke har betydning.

Man mangler dog også Keane (midterforsvar, fast) og Gueye (midtbane, fast) der begge har været ude siden nytår, og som er en svækkelse af holdet. Man har gode reserver i midterforsvaret, men på den defensive midtbane er Gueye holdets bedste spiller, og selvfølgelig derfor et tab at måtte undvære ham.

Som nævnt har man offensivt brugt penge på at indkøbe angriberen Tosun fra Besiktas (8 mål i 12 kampe denne sæson) og det er en målfarlig herre man her har hentet i hus.

Bud på opstillinger

Tottenham

Lloris – Aurier, Sanchez, Vertonghen, Davies – Dier, Dembele – Eriksen, Alli, Son - Kane

Everton:

Pickford – Kenny, Williams, Holgate, Martina – Schneiderlin, McCarthy – Bolasie, Rooney, Sigurdsson - Tosun

Kilder: holdnyt.dk, soccerway.com, whoscored.com, oddsportal.com, premierinjuries.com, fantasyfootballscout.com, skysports.com, transfermarkt.com

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback