Annonce

Tottenham - Chelsea: 1

Match center
20. august 2017 kl. 17:00 - Fodbold, England - Premier League
Wembley    Anthony Taylor
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 50-30-20%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs

Overordnet:

Chelsea tabte følt den første hjemmekamp i sæsonen ved at tabe hele 2-3 til undertippede Burnley. Ja, Chelsea fik to røde kort i kampen, men defensiven så alligevel meget svag ud, når man taler om at det er Burnley man møder. Chelsea startede også sidste sæson med at komme markant bagud fra start inden de overaskede alt og alle ved at vinde mesterskabet fordi de indhentede en massiv føring. Der er derfor noget der taler for at Chelsea gennem tiden ikke helt har formået at få sammenspillet de dyre drenge helt fra starten af sæsonerne, men spillet blev siden hen bedre og bedre og man formåede at vinde. Denne gang møder man et hold som man i mine øjne også kan smide pointene imod der Tottenham for det første har et generelt godt tag på Chelsea hjemme og for det andet har de vundet deres første kamp ganske overbevisende mod Newcaslte ved at vinde 2-0 ude.

Chelsea har en række fraværd til kampen, der gør at Tottenham kan satse massivt offensiv fra start og generelt er Tottenham også et hold der kan spille offensivt når de virkelig lugter blod, hvilket jeg tror de kommer til at gøre her, fordi det er deres første kamp hjemme og der vil komme massiv opbakning fra lægterne, netop også fordi det er et London Derby.

Skader og karantæner:

Chelsea mangler Baba, Fabregas og Cahil mens hjemmeholdet mangler Koudou og Lamela. Alt i alt er det en fordel for hjemmeholdet at deres skader ikke er værre op til denne kamp.

Indbyrdes:

Tager man de sidste 10 kampe, har Chelsea ikke vundet over Tottenham en eneste gang ude, hvilket siger en del om at det er tottenham der plejer at være det hold der sætter sig på spillet, omend ikke meget, selvom Chelseas drenge også er kommet ud af opgørene med fine uafgjorde.

Kilder:
Holdnyt.dk

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback