18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Stoke - Fulham: 1

Match center
15. oktober 2011 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Bet365 Stadium
Opdateret
1
0
Tilbage i 90'erne, hvor jeg fik min fodboldopdragelse, blev jeg specielt begejstret for engelsk fodbold med dens intensitet, lidenskab og vilje til at vinde - både på banen og på lægterne. Meget er sket siden da, men jeg synes stadig, at Premier League er den mest interessante liga i verden. Alle klubber har noget at byde på, hvilket også gør ligaen interessant med i betting øjemed. Hjerteklubben er Manchester United, men det skulle ikke gerne skinne igennem.

Skriv endelig, hvis du har noget på hjerte.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 47-31-22%
Betvalue: 105,75%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert:
William Hill Spil nu hos William Hill
Jeg har fulgt dette spil hele ugen med tanke på at spille en hjemmesejr. Oddset startede dog for lavt, men til min overraskelse er det steget – markant endda – i løbet af ugen, og det har fjernet min tvivl. Det altoverskyggende argument for spillet er, at Fulham er elendig på udebane, mens Stoke er et ubehagelig hjemmehold, som flere af de helt store mandskaber allerede har haft problemer med.

The Potters er ubesejret på Britannia Stadium i denne sæson efter uafgjort mod Chelsea og Manchester United og sejr over Liverpool. I sidste sæson markerede Stoke sig ligeledes på egen bane, men med indkøbet af Peter Crouch og Jonathan Woodgate, ser Tony Pullis’ tropper endnu stærkere ud i år.

Fulham fik sæsonens første sejr i sidste runde hjemme over QPR, som fik klø med hele 6-0. Det ændrer dog ikke umiddelbart på Fulhams udebanekompleks. London-holdet har hentet ét point og scoret ét mål på fremmed græs i denne sæson, mens det i sidste sæson kun blev til tre sejre.

Stoke har bl.a. den dygtige fløj Etherington tvivlsom til kampen og kan generelt være en smule svækket til kampen, men Fulham er også uden Senderos i bagkæden, mens Hughes først lige er tilbagevendt efter en skadepause.

Odds

Bookmakerne har tilsyneladende respekt for Fulhams 6-0-sejr over QPR i sidste runde, for oddset på Stoke er stigende fra et forvejen pænt lejde. Tidligere på ugen lå flere bookies omkring eller under odds 2 for en hjemmesejr. Nu er alle over 2 og William Hill fører endda an med flotte 2,25.

 

Stoke City

Landskampspausen kom belejligt for Tony Pullis’ mandskab, som har været igennem et hårdt program på det seneste. På to uger har Stoke spillet fem kampe, herunder 120 min. i Carling Cuppen mod Tottenham, og det kostede nederlag i den seneste kamp ude mod Swansea. Forinden havde Stoke ellers spillet uafgjort mod Tottenham og Manchester United efterfulgt af en sejr over Besiktas i Europa League.

Stoke har generelt fået en fin sæsonstart, og især hjemme på Britannia Stadium har The Potters markeret sig. Fem point mod Chelsea, Liverpool og Manchester United er det imponerende udbytte hidtil. Generelt er Stoke et ubehageligt hjemmehold for samtlige mandskaber i ligaen, hvilket statistikken for sidste sæson er et fint eksempel på: 10-4-5.

Med sommerens forstærkninger i form af Jonathan Woodgate, Matthew Upson, Wilson Palacios og ikke mindst Peter Crouch er Stoke blevet endnu mere ubehagelige at spille imod. Fysisk matcher The Potters alle hold på hele banen og det nydes der især godt af i egen hule.

Trupnyt

Marc Wilson (back – fast), Matthew Etherington (wing – fast), Jermain Pennant (wing – fast) og Kenwyne Jones (angreb – reserve) er alle tvivlsomme for Stoke, men det er usandsynligt, at alle sidder over i denne kamp. Til gengæld er det sikkert, at nyindkøbte Wilson Palacios (midtbane – fast når klar), Ricardo Fuller (angreb – reserve) og Danny Higgingbotham (forsvar – reserve) ikke bliver klar.

Bud på startopstilling

Crouch – Walters

Etherington – Delap – Whitehead – Pennant/Shotton

Wilson/Wilkinson – Shawcross – Woodgate – Huth

Begovic

Fulham

Martin Jol fik sin første ligasejr op til landskampspausen, da QPR blev basket med hele 6-0 hjemme på Craven Cottage. Utvivlsomt en flot sejr, men den alene flytter ikke bjerge for The Cottagers, som forinden havde tabt to og spillet fire uafgjort. Paradoksalt nok er offensiven Fulhams største svaghed – forinden storsejren over QPR havde Fulham kun scoret fire gange i seks ligakampe.

Martin Jol har hentet et par spændende offensive talenter, men de mangler stadig at vænne sig til Premier Leagues høje tempo, så der er for lidt pondus i offensiven, hvor ansvaret for ofte lægges på Bobby Zamoras skuldre. 

Derudover er der en verden til forskel på Fulham hjemme og Fulham ude. På fremmed græs har Fulham tabt to kampe og spillet en uafgjort, hvoraf det kun er lykkedes at score en enkelt gang. I sidste sæson hed Fulhams udebanstatistik 3-9-7.

Trupnyt

Martin Jol må se borte fra både Philipe Senderos (forsvar – fast) og nyindkøbte Bryan Ruiz (midtbane/angreb – reserve), hvoraf førstnævnte er en markant svækkelse. Det skyldes især, at Aaron Hughes (forsvar – fast) først lige er tilbagevendt efter sin skadepause og næppe er 100 %.

Bud på startopstilling

Zamora – Johnson

Dembelele – Murphy – Sidwell – Dempsey

Riise – Hangeland – Grygera – Baird

Schwarzer

  • Høje odds på specialspil
  • Accepterer høje indsatser
  • Meget brugervenlig hjemmeside

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet
Søndag 16. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet

Kommentarer

Feedback