18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SSC Napoli - Leicester: Over 2,5 Mål - Tips & Spilforslag

Match center
9. december 2021 kl. 18:45 - Fodbold, Europa - Europa League
Diego Armando Maradona
6. dec. 2021 kl. 10:25 (Opdateret 9. dec. 2021 kl. 20:43) 06/12
286
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (1)
Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 3-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det er to offensivt stærke og målrige mandskaber, og Napoli er pisket frem for at gå videre. Leicester kan nøjes med et point og kan spille forsigtigt, men italienerne er til at tale med i det defensive, og det dufter af mål og chancer i begge ender.
Det taler for
 • Napoli er kendt for deres offensive spillestil, og den bliver der ikke lavet om på hjemme på Stadio Diego Armando Maradona, og når man skal ud og jagte tre vigtige point for at spille sig videre i Europa League.
 • Italienerne er ramt i det defensive og hvor vigtige Koulibaly er ude i midterforsvaret, og det samme er græske Manolas, og hvilket man så i lørdagens 2-3 nederlag hjemme til Atalanta.
 • Med de fravær hjemmeholdet har i det defensive, og ikke mindst, at de skal frem og jagte sejren så bør der komme muligheder til Leicester, og især på omstillingerne, og generelt gir italienerne plads pga deres spillestil.
 • Napolis samtlige fem opgør indtil videre i Europa League er alle gået Over 2,5 mål, og i syv af de seneste ti opgør som Napoli har spillet er opgørene gået Over 2,5 mål.
 • Italienerne har været rigtig stærke i det defensive i denne sæson, men man har lukket ti mål ind i de seneste fem opgør, og man er begyndt at se, at den stabilitet man havde tidligere i det defensive den har været væk i de seneste opgør.
 • Fem af gæsternes seneste fem opgør er alle gået Over 2,5 mål, og i Leicesters toogtyve opgør indtil videre i sæsonen er femten af opgørene gået Over 2,5, og et bevis på at englænderne bestemt også er til at tale med i det defensive, men samtidigt også ved hvor målet det står.
 • Leicester har scoret ti mål i de seneste fire opgør, og Vardy kan komme til at gøre ondt på italienernes amputeret defensiv, og italienerne kommer ikke til at holde gæsterne fra chancerne.
Hold øje med
 • Leicester kan nøjes med et point for at gå videre, og det kan betyde en taktisk og defensiv affære, og hvor man vil prøve og trække tempoet ud af opgøret.
 • Napoli er uden Osimhen i angrebet, Lorenzo Insigne var ude i lørdagens nederlag til Atalanta, han bør blive klar til torsdagens opgør, men skulle han være ude igen så vil man være svækket markant i det offensive igen.
 • Det ser ud til at Spalletti igen skifter over til et firemands forsvar, og efter man spillede med tre mand i bagkæden senest imod Atalanta, og italienerne er bare mere stabile når de spiller med fire i bagkæden.
 • Med vigtigheden af opgøret kan det blive et fysisk hårdt spillet opgør, og hvor chancerne vil blive begrænset pga frygten for at komme bagud.
 • Vinder Spartak Moskva ikke i Polen, så går Leicester videre selv med et nederlag i Italien, og det vil man muligvis også have fokus på jo længere man kommer ind i opgøret.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,80 på Over 2,5 mål i torsdagens skæbneopgør i Napoli, og Nordicbet er i odds 1,75.

NAPOLI: Syditalienerne har fået grus i maskinen, og løb ind i endnu et nederlag i lørdagens hjemmekamp imod Atalanta med 2-3 og set over hele opgøret et fortjent nederlag, og hvor de vigtige fravær kom til at spille ind og især Koulibalys fravær i midterforsvaret, og ikke mindst Fabian Ruiz på midtbanen.

At Napoli er sårbar når vigtige Koulibaly er ude i midterforsvaret har man set gang på gang, men det store problem er, at man efter at have set rigtig stabile og stærke ud i det defensiv igennem hele sæsonen i de seneste fire, fem opgør pludselig er til, at tale med og problemerne faktisk startede allerede i opgøret i Milano, og hvor det blev til et 2-3 nederlag til Inter.

Nu gælder det så de sidste 90 minutter i gruppespillet i Europa League, og hvor Napoli går videre hvis de vinder og også kan gå videre med et point, men italienerne er ikke kendt for, at spille resultatfodbold og derfor går man på banen for, at jagte de tre point oigså selvom man er uden et par vigtige brikker i det defensive.

Det så ud til at både  Lorenzo Insigne og Fabian Ruiz begge skulle bliver klar til torsdagens opgør, og det burde styrke Napoli markant både på midtbanen, men også i det offensive og hvor Lorenzo Insigne er utrolig vigtig.

Det dufter af et opgør med masser af chancer, og formentligt også mål, så er spørgsmålet så om Napoli spiller sig videre, men skal man spille sig videre, så kræver det først og fremmest, at man finder den samme stabilitet igen over hele banen.

Napolis forventede startopstilling: 4-2-3-1: Ospina- Di Lorenzo, Rrhamani, Juan Jesus, Mario Ruí- Demme, Fabian Ruiz- Lozano, Zielinski, Insigne- Mertens.

Trupnyt: Koulibaly(fast) i midterfosvaret er skadet, Manolas(reserve)i midterforsvaret er skadet, Anguissa(fast) på midtbanen er skadet, og det samme er Osimhen(fast) og topscorer i angrebet.

LEICESTER: Englænderne kan selv afgøre tingene ved enten og vinde eller spille uafgjort, men kommer med et 1-2 nederlag fra søndagens udekamp i Birmingham imod Aston Villa, og har bestemt også været til, at tale med i det defensive i denne sæson, og hvor man ganske enkelt har store problemer med og lukke af, og ikke mindst holde nullet.

Det første indbyrdes opgør imellem de to mandskaber sluttede 2-2 tilbage i midten af semptember, og et opgør med gang i den i begge ender af banen, og det kan bestemt godt gå hen og blive det samme billede igen, og især fordi Napoli skal frem og jagte de tre point, og Leicester yderst sjældent går fra banen uden og scorer, og derfor nok skal komme frem til chancerne i dette opgør.

Et point er nok for og spille sig videre fra turneringen, og derfor er englænderne på ingen måde tvunget frem og jagte de tre point, og det kan selvfølgelig betyde en taktisk og defensiv tilgang til opgøret, men bliver man alt for defensive så tror jeg bare, at man kommer i problemer imod et mandskab som Napoli, og som er hurtige i deres omgang med bolden, og ikke mindst presspillet.

Det ser ud til at træner Brandon Rogers ændre i angrebet i forhold til opgøret i Birmingham, og det betyder, at Vardy starter inde i angrebet fra start og Daka ryger ud på bænken, men ellers ser det indtil videre ikke ud til, at man ændre ret meget i startopstillingen.

Leicesters forventede startopstilling: 4-2-3-1: Schmeichel- Castagne, Evans, Soyuncu, Thomas- Ndidi, Soumare- Lookman, Maddison, Barnes- Vardy.

Trupnyt: Leicester har umiddelbart ikke vigtige fravær til opgøret.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sscnapoli.it, Tuttomercatoweb.com, sport.sky.it, lcfc.com, bbc.co.uk, calcionapoli24.it

 • Høj tilbagebetaling
 • Stort spiludvalg og egne odssættere
 • Flot velkomstbonus

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

2022-12-03
- Bruger
- Ekspert
16:00 Holland - USA: Under 0,5 Mål i 1. halveg (1H)
2,55
2022-12-06
- Bruger
- Ekspert
20:00 VM: Hvornår bliver landet slået ud: Semifinalen: ENG/BRA/FRA/ARG/TYS/SPA/ BEL/HOL/POR - frit valg
11,00
20:15 VM 2022 topscorer: Udsagnsspil: Christian Eriksen
200,00
20:15 Danmarks VM2022-topscorer: Christian Eriksen inkl tie
3,75
20:15 Pierre Emile Højbjerg bliver dansk topscorer: (udsagnsspil, ikke under topscorer!)
30,00
23:00 Andreas Skov Olsen scorer flere mål end Eriksen (dnb): (1,35 ved draw)
2,70
23:00 Eriksen flere mål end Lewandowski/Kane /Ronaldo/Mbappė (halve odds ved tie): .
5,00
23:15 Mikkel Damsgård bliver dansk topscorer: (udsagnspil, ikke under 'topscorer')
20,01
2022-12-11
- Bruger
- Ekspert
00:00 Paddy Pimblett - Jared Gordon: 1
1,60
2022-12-18
- Bruger
- Ekspert
23:30 Ender i top 3: Samtlige top-10 lande, t/m Danmark
3,00
2022-12-29
- Bruger
- Ekspert
21:30 Atletico Madrid - Elche: Under 0,5 Mål
3,45

Kommentarer

Feedback