18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sparta Prague - Pribram: Under 2,5 Mål

Match center
9. marts 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Tjekkiet - 1. Division
Generali Arena
8. mar. 2021 kl. 10:35 (Opdateret 9. mar. 2021 kl. 19:52) 08/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (Over-Under): 57-43%
Betvalue: 109,65%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert: 4-0
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Nedenstående forklarende tekst indleder alle mine spil. Hvis du allerede har læst den, kan du gå direkte til det aktuelle screenshot af mit regnskab:

SCREENSHOT

Procentvurderingen er baseret på en ELO-rating af hjemme- og udehold, og ikke på en vurdering af konkrete sportslige forhold omkring kampen. Tippet ledsages derfor ikke af en traditionel analyse af kampen ud fra sportslige kriterier. Det er kun CV'et for det spillede udfald, der er retvisende. De øvrige CV-felter er kun udfyldt for at opfylde kravene i Betxperts formular. 

I 2020 eksperimenterede jeg med at anvende ELO-rating til at finde 1X2-vinderkampe, og resultatet var, at jeg efter lidt over 100 spil havde vundet indsatsen tilbage. Det er vel hverken godt eller skidt. Det rigtige ord er snarere "ligegyldigt", eftersom man jo ikke spiller for at få sine penge tilbage uden rente.

Med start den 1. februar 2021 er jeg derfor skiftet til at spille O/U i disse kategorier: +1,5/+2,5/+3,5/-1,5/-2,5/-3,5. Lad os se, om det giver det ønskede resultat.

Jeg spiller med en fast indsats på 5 procent af BR, hvilket lyder som en høj procent, da mange anbefaler 2-3 procent. Men dels justeres indsatsen opgjort i kroner og ører efter hvert spil, og dels fastlægger jeg mine CV'er efter den lavest sandsynlige procent og ikke den mest sandsynlige. På baggrund af disse to forhold anser jeg det for forsvarligt at operere med 5 procent.

Virkeligheden vil vise, om det er rigtigt. Regnskabet kan ses på det screenshot, der linkes til øverst i teksten.

Screenshottet er mit interne arbejdspapir, og derfor ikke nødvendigvis letforståeligt for alle. Men interesserede er velkomne til at stille spørgsmål. Mht. selve ELO-ratingen henviser jeg dog til tidligere tråde om emnet her på Betxpert, hvor det er gennemgået grundigt.

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback