SønderjyskE - AaB: (AH: 0,0) 1

Match center
29. november 2016 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Sydbank Park    Jørgen Burchardt
2. maj. 2018 kl. 16:17 02/05

Kommentarer (5)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 44-30-26%
Betvalue: 110,08%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport
SE er formstærke, har fire hjemmesejre i træk og tager imod et AaB-hold, der har vist svingende spil igennem længere tid og tabt fem udekampe i streg. SE slås med skader og har en hviledag mindre, men der er håb om klarmeldinger på flere profiler.

Det taler for tippet:

 • Sønderjyske er efter suveræne FCK det bedste form-hold i Superligaen med 7-1-2 i de seneste 10 kampe.
 • De seneste fire hjemmekampe er alle vundet, endda uden at indkassere mål. Målscore: 5-0 - og senest gik det ud over FCM (1-0).
 • AaB er et af de dårligste form-hold i Superligaen med 2-1-7 i de seneste 10 kampe.
 • Nordjyderne har set særdeles shaky ud, og selvom der har været ok præstationer imellem, så ligner de ikke et kommende top 6-hold.
 • Matchup´et er fint. Sønderjyske er i stand til at lægge et tungt fysisk pres, som det ustabile AaB-hold kan få store problemer med.
 • Samtidig har AaB ikke den offensive pondus, som de tidligere har haft. Angriberne er ikke skræmmende, og kantspillerne har også underpræsteret.
 • Især på udebane har AaB set ret så ustabile ud på det seneste. De seneste fem udekampe er alle tabt, bl.a. mod bundholdene Esbjerg og Silkeborg.
 • Sønderjyske har håb om, at flere spillere vender tilbage i forhold til weekenden, hvor Marc P, Drachmann, Absalonsen og Kroon var udeladt af start-11.

Det skal du holde øje med:

 • Sønderjyske har en dags mindre hvile, og det kan godt koste i det tætte og lange efterårs-program.
 • Sønderjyske vil være svækket i forhold til ideal-opstillingen. Det er de fleste hold dog, og AaB må også undvære Flores og Holgersson.
 • AaB har et fint top-niveau, når det kører for dem. Det er så efterhånden et stykke tid siden, at man har set det over en længere periode.
 • Uafgjort kan vise sig at være et ok resultat for begge hold. Især for SE, men AaB vil stadig være med omkring top 6, hvis det sker.
 • Sønderjyske har vundet de seneste to indbyrdes opgør, men det var begge på udebane, og de har tabt de seneste to hjemmekampe til AaB.

Argumentpunkter i kursiv: De punkter, som jeg mener oddssætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

Odds: 

Oddset har været svagt stigende siden åbningen. Nok fordi markedet spekulerer i, at Sønderjyske igen er ret svækket. Som jeg har læst det, så er det mindre skader, de alle døjer med, så jeg har stor tro på, at en-to af de skadede er med igen. Og så skal man huske, at AaB også har lidt skades-problemer.

888sport og Unibet er noget højere på dnb-varianten (indsatsen tilbage ved uafgjort) med odds 1,82, mens Bet365 har odds 1,73. Det samme har Sportingbet, Scandic og Cashpoint, hvis man spiller på 1 og x (70,59 % på 1-tal til 2,45 og 29,41 % på x til 3,40). 

Der er også fin værdi i det rene 1-tal, hvor 888sport og Unibet er højest i odds 2,50, mens Bet365, Sportingbet, Scandic og Cashpoint alle har odds 2,45.

Hos toneangivende bookmakere på det licensløse marked fås odds 1,76-1,77. 

Team News:

Sønderjyske var i weekenden uden backen Marc Pedersen (fast), den centrale midtbanespiller Janus Drachmann (fast) og kanten Johan Absalonsen (fast). Desuden var kanten Simon Kroon (fast) kun klar til en plads på bænken. Især de to førstnævnte er der håb om kan spille igen. De har således deltaget i noget af træningen mandag.

AaB er uden midterforsvarer Markus Holgersson (fast), der er syg, og kanten Edison Flores (fast), der stadig er skadet. Desuden er der vist lidt tvivl om midtbanespiller Kasper Risgaard (fast) og angriber Christian Bassogog (fast), men de burde begge være klar.

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback