Sivasspor - Bursaspor: Dobbeltchance: X2

Match center
22. oktober 2017 kl. 13:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Yeni 4 Eylul Stadi
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05
Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 43-29-28%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Bursaspor har fået en god, frisk start oven på den miserable foregående sæson. Sivasspor er en del af et særdeles stærkt oprykkerfelt, men er ikke meget stærkere end Bursa-holdet.


Pros:

 • Den tidligere Lyon-, Rangers- og PSG-manager Paul Le Guen har på glimrende vis fået sat skik på det Bursaspor-mandskab, der sidste sæson blev udråbt til titel-outsidere, men endte med at redde livet i Süper Lig i allersidste spillerunde. Holdet er især spillemæssigt kommet rigtig fint fra start i 2017/2018-sæsonen og særligt sidste rundes 3-1-sejr over Osmanlispor var på mange måder opløftende.
 • Sivasspor er uden deres nye balancespiller N’Dinga, der hurtigt har spillet sig ind på holdet. Han er karantæneramt (Sivasspor fik dog alligevel en flot 2-3-sejr uden ham mod Kasimpasa i seneste runde).
 • Bursaspor er spiller for spiller et bedre mandskab end oprykkerne.
 • Sivasspor er sandsynligvis fortsat uden deres vel nok bedste forsvarsspiller, John Boye, der hele sæsonen har siddet ude med en skade.
 • Sivasspor brændte ikke ligefrem banen af i 1. Lig sidste sæson og har ganske givet overpræsteret i de første otte kampe, der har kastet flotte sejre af sig mod Kasimpasa, Antalyaspor og Osmanlispor.

Cons:

 • Bursaspor er stadig ramt af en del skader, om end de fleste har været ude længe, som det er tilfældet med Emre Tasdemir og Serdar Kurtulus i forsvaret. Nyt fravær er nytilkomne Kembo-Ekoko, der fik rødt i sejren over Osmanlispor. Det bør dog bane vejen for stortalentet og det tyrkiske U21-landshold Kubilay Kanatsizkus, der efter min mening har mere at byde ind med. Indtil han beviser det, bliver dette punkt dog hensat under ‘cons’.
 • Bursaspors 10’er, kaptajn og talisman, Pablo Batalla, fik et slag i en hovedstødsduel i seneste runde og måtte spille med forbinding på hovedet. Blev også udskiftet, og selvom det var med fem minutter igen og længe efter nævnte hovedstødsduel, kan jeg ikke give ham 100% på at være klar i dag.
 • Der er væsentligt koldere i Sivas end Bursa på denne tid af året, geografien taget i betragtning. Dagens vejrudsigt siger eksempelvis fem graders forskel.

Trupnyt:


Sivasspor er uden karantæneramte N’Dinga, mens de har skader til den faste midterforsvarer John Boye, der ikke har været i spil i sæsonen indtil videre, men var en vigtig årsag til oprykningen til Süper Lig. Også mulig skade til den faste venstreback Elderson, der måtte udgå i forrige runde og sad over senest mod Kasimpasa.


Bursaspor er på papiret hårdt ramt af skader, men det er ikke så slemt, som det ser ud. Ude er Kurtulus, Tasdemir, Yildirim, John, Kisa og Özcal, men alle har været skadesplaget hele opstarten og ingen af dem har nået at spille nogen særlig rolle i sæson hidtil. Karantæne til nyindkøbet i angrebet, Kembo-Ekoko.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback