18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Silkeborg - FC Nordsjaelland: (AH: +1,0) 1

Match center
29. maj 2020 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
JYSK Park    Jonas Hansen
29. maj. 2020 kl. 02:50 (Opdateret 29. maj. 2020 kl. 20:54) 29/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 45-20-35%
Betvalue: 104,60%
Spilbar ned til odds: 1,78
Rigtig/forkert: 0-2
Bet365 Spil nu hos Bet365
FC Nordsjælland har et bedre hold end Silkeborg, men troen på Kent Nielsens tropper er i min bog for lav på oddsmarkedet.
Det taler for
 • Kun én gang i de seneste 12 Superliga-kampe har Silkeborg tabt med mere end ét mål
 • Silkeborg har hentet point i de seneste tre Superliga-kampe, og deres nye system, med en overflod af centrale midtbanespillere, ser ud til at volde mange modstandere problemer
 • FCN har kun seks gange i 24 kampe formået at vinde med mere end ét mål. Blot to gange er det sket på udebane
 • Trods bundplaceringen, er Silkeborg et hold, der gerne vil have bolden, og det kan til tider volde altid boldglade FCN problemer
Hold øje med
 • Silkeborg er reelt pisket til sejr, så kommer de bagud, er de nødt til at satse alt. Det kan koste i den anden ende, og derfor resultere i en lussing
 • Silkeborg har karantæne- og skadesproblemer, og har ikke verdens bredeste trup
 • FCN har tre af de seneste fire gange slået Silkeborg med mere end ét mål. I alt har FCN scoret 26 gange mod Silkeborg i de seneste ti indbyrdes opgør
 • Er Silkeborg uden tvivlsomme Junior Brumado, er det efterhånden svært at se, hvor den offensive trussel skal komme fra.
Oddsmarked

Tiltroen til Silkeborg kan ligge på et meget lille sted. Bet365 er i 5,75 for hjemmesejren, LeoVegas i 4,40 på krydset og Danske Spil i 1,62 på udesejren. Tendensen de seneste dage har været, at oddset på FCN er sydgående.

Torsdag genstartede Superligaen efter godt to en halv måneds Corona-pause, da AGF og Randers FC spillede 1-1. Op til den kamp havde der været megen snak om, hvor vidt intensiteten ville være den samme uden tilskuere, men østjyderne viste i den grad, at der også uden tilskuere kan være tryk på kampene.

Fredag skal vi så i gang med første kamp i spillerunde 25, når El Plastico mellem Silkeborg og FC Nordsjælland afvikles på Jysk Park. Her er meget på spil for begge hold, da Silkeborg skal væk fra sidstepladsen, mens FCN skal sikre en top seks-placering.

For Silkeborg er de to næste kampe afgørende, da det nærmest er den sikre død, hvis man slutter grundspillet som nummer 14. Der er pt. to point op til Esbjerg på 13.-pladsen, og det hul har man altså to spillerunder til at lukke.

Silkeborg fik en frygtelig start på denne sæson, og stod uden sejr i de første 12 kampe, men mod slutningen af efteråret kom man bedre med, og i de fire kampe, der blev spillet i foråret inden pausen, tabte Silkeborg blot én. Siden da har man spillet 1-1 mod FCK, 1-1 mod OB og slået AGF 2-1. Ganske stærke resultater.

FCN har et meget ungt mandskab, som overrasker alt og alle igen og igen. De er nummer fem i ligaen, med tre point ned til Randers på syvendepladsen, så forudsætningerne for at sikre en plads i mesterskabsslutspillet er ganske gode.

FCN har dog klart bedst hjemme, hvor de har hentet 24 af 38 point, men da denne kamp afvikles uden tilskuere, samt på kunstgræs som på FCN’s hjemmebane, ser jeg forskellen her markant mindre end ved andre udekampe under normale omstændigheder.

Historisk har Silkeborg ikke vundet en eneste af de seneste ti indbyrdes opgør, mens FCN har vundet seks. Fire kampe er endt uafgjort, heriblandt i efteråret, hvor holdene spillede 2-2 i Farum.

I Corona-pausen valgte Silkeborg hele vejen igennem at have sine spillere i træning, mens FCN har haft hjemsendt spillerne uden træningskrav. Silkeborg håber på, at den forskel kan give lidt ekstra procenter her.

Som optakt til genstarten har Silkeborg spillet træningskamp mod Vejle, et opgør man vandt 2-1, mens FCN slog HB Køge med 1-0.

Trupnyt
Silkeborg er ret hårdt ramt til dette opgør. Gustav Dahl, Milan Massop og Magnus Mattsson er langtidsskadede, og ude her er også Marc Rochester og Skhodran Maholli. Endelig er Svenn Crone i karantæne, så det er den decimeret Silkeborg-trup, hvor især fraværet af Crone (23 kampe) gør ondt.

Junior Brumado, angriber lejet i FCM, har været tvivlsom, men er med i truppen til opgøret.

FCN har også et par markante fravær, da Isaac Atanga (24 kampe / 7 mål) og Ibrahim Sadiq (17 kampe / 2 mål) begge sidder ude. 

Kilder

bold.dk, superstats.dk, fcn.dk, silkeborgif.com, mja.dk

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback