18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Silkeborg - FC Nordsjaelland: 2 (1-0)

Match center
29. maj 2020 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
JYSK Park    Jonas Hansen
27. maj. 2020 kl. 17:28 (Opdateret 29. maj. 2020 kl. 20:54) 27/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (10)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 45-15-40%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 0-2
Unibet Spil nu hos Unibet

FC Nordsjælland og Silkeborg IF har en tradition for at spille målrige opgør. Deres seneste 5 indbyrdes kampe har alle budt på mindst 4 scoringer. Med et hjemmehold kæmpende for overlevelse er der lagt i ovnen til endnu et målrigt opgør. Spørgsmålet er dog, om Silkeborg IF besidder de fornødne offensive kvaliteter til at følge trop med gæsterne, der selv råder over en giftig offensiv. Med hjemmeholdet tvunget frem, tror jeg, Nordsjælland ender med at sikre sig en komfortable sejr på vejen mod mesterskabsslutspillet.

Det taler for spillet

 • Silkeborg IF sætte alt på ét bræt, hvis de skal nå at indhente Esbjerg og Hobro i bunden af ligaen og dermed forlade sidstepladsen, der mere eller mindre med sikkerhed vil resultere i nedrykning. Ser man på konkurrenternes resterende kampprogram, kræver dét formentlig fuldt udbytte i de tilbageværende to kampe. Hjemmeholdet kommer med andre ord på banen for at angribe.
 • Hjemmeholdet spiller i forvejen relativt offensivt. Det gør dem omvendt sårbare over for omstillinger, hvilket har kostet dem sæsonen igennem. Det burde også passe godt til FC Nordsjælland taget i betragtning af den fart, de besidder på den forreste del af banen.
 • Nordsjælland er ligeledes dygtige i kombinationsspillet og har bevist, at de kan lirke selv den mest kompakte defensiv op i det etablerede angrebsspil. Med FC Midtjylland ventende i sidste spillerunde vil nordsjællænderne uden tvivl gå efter 3 point i Silkeborg og dermed (afhængig af udfaldet mellem AGF og Randers FC torsdag aften) potentielt sikre sig en plads i mesterskabsslutspillet.
 • FC Nordsjælland startede forårssæsonen stærkt med tre komfortable sejre samt pointdeling hjemme mod Brøndby. De tre sejre var mod tre andre bundhold, AC Horsens (hjemme), SønderjyskE (hjemme) og Esbjerg (ude), som man besejrede med henholdsvis 6-0, 2-1 og 2-1. Ovenpå den ufrivillige pause vil nordsjællænderne se frem imod at fortsætte deres gode form fra før coronaen satte ind.
 • Efter afgangen af Ronnie Schwartz i vinterpausen er Silkeborgs angreb alt andet lige svækket. Schwartz står noteret for 12 af silkeborgensernes i alt 29 mål denne sæson. Det er svært at se, hvorfra målene skulle komme nu – i særdeleshed hvis Nordsjælland først får hul på bylden og bringer sig foran.
 • Kampen spilles på kunstgræs, præcis som gæsterne er vant til hjemme i Farum. Som sådan vil underlaget ikke udgøre en fordel for hjemmeholdet som normalvis. Det er snarere til fordel for nordsjællændernes spil.

Det skal du holde øje med

 • Inden coronapausen viste Silkeborg IF fine takter. Især deres defensiv så bedre og langt mere veletableret ud.
 • Her i genopstarten spillede FC Nordsjælland testkamp mod HB Køge. En 1-0-sejr er dog langt fra prangende. Silkeborg IF besejrede hjemme Vejle Boldklub med 2-1, hvilket omvendt må siges at være et pænt resultat, skønt Vejle så langt fra er Nordsjælland rent kvalitetsmæssigt.
 • Samtidig er hjemmeholdet én af de få klubber i Superligaen, der ikke har sendt deres spillere hjem under coronakrisen. På den baggrund er det nærliggende at spørge, om Silkeborg generelt kommer ind til dette opgør i en bedre forfatning.

Holdnyt

Silkeborg IF: En del spillere er utilgængelig for hjemmeholdet. Ikke mindst Sven Crone (karentæne), der normalt er fast bestanddel af bagkæden. De øvrige oversiddere (Shkodran Maholli, Marc Rochester Sørensen, Milan Massop, Magnus Mattsson og Gustav Dahl) svækker primært silkeborggensernes bænk. Junior Brumado er endvidere tvivlsom frem imod kampstart, om end angriberen må forventes at spille (også selvom han ikke er helt på 100 % nødvendigvis).

FC Nordsjælland: (OBS! Spilforslaget hævdede i første omgang fejlagtigt, at FCN havde en fuld trup til rådighed. Det er ikke tilfældet.) Gæsterne mangler Jonathan Amon (langtidsskadet) og ikke mindst angriber Isaac Atanga til dette opgør. Samtidig er Mikkel Damgaard tvivlsom, hvilket ville være et stort tab (se kommentarfeltet nedenfor). I forhold til Brøndby-kampen før pausen kan cheftræner Flemming Pedersen til gengæld glæde sig over igen at have midtbanespillerne Magnus Kofod og Jacob Steen Christensen til rådighed.

Opdatering: FC Nordsjælland-angriber, Ibrahim Sadiq, er ikke med til kampen. Mikkel Damsgaard er udtaget til kamptruppen.

Kilder

Tipsbladet, Superstats, bold.dk samt Mediano

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback