18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sheffield United - West Ham United: Under 0,5 Mål

Match center
22. november 2020 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
Bramall Lane    Martin Atkinson
19. nov. 2020 kl. 15:55 (Opdateret 22. nov. 2020 kl. 15:46) 19/11
137
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Sheffield møder West Ham i denne 9 runde af PL. En kamp, som jeg tror kommer til at have flere dueller og kort, end smukke afleveringer og driblinger. Jeg forventer mig en kamp med få mål, og to hold der vil være afventende til at starte med.

Chance (Over-Under): 62-38%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Sheffield har i den grad deres kvaliteter i defensiven, hvor Basham, Egan og Stevens især sidste år høstede store roser for deres præstationer. Hvis Sheffield skal overleve i år, skal det også være på baggrund af en stærk defensiv.
 • Sheffield har haft et voldsomt startprogram, hvor de allerede har mødt Man. City, Liverpool, Chelsea og Arsenal i de første 8 kampe. De næste kampe er mere overkommelige for Sheffield og imod West Ham tror jeg meget vel det første mål kan blive afgørende, så derfor tror jeg ikke vi kommer til at se et Sheffield hold, der vil gå alt for højt i starten af kampen. Da man ikke vil risikere noget.
 • Sheffield har PL's 3.dårligste xGF på 7,2 efter 8 runder. Sheffield har haft svære modstandere, men det er stadigvæk kun lykkedes dem at scorer 4 mål på 8 kampe, og imod et West Ham som har et xGA på 9,5 efter deres 8 PL kampe (West Ham, har også mødte stærke modstandere i starten) tror jeg de får rigtig sværere betingelser for at scorer.
 • Ingen af de to hold er vant til at tage teten, og være de spilstyrende. Kigger vi på West Ham så har de 40.3% af boldbesiddelsen i deres kampe, og Sheffield har 37.3%. Det kunne sagtens gå hen og blive en kamp, hvor ingen vil tage fat i kampen, og være de dominerende. Hvis vi får et taktisk opgør, som jeg forudsiger så tror jeg også vi får få mål.
 • Efter en landskampspause skal holdene og spillerne lige finde hinanden igen, og især West Ham har mange spillere der har været i aktion, og derfor ikke har været en særlig stor del af forberedelserne til denne kamp mod Sheffield. Jeg kunne sagtens forestille mig en meget afdæmpende start fra West Ham, som også vil være tilfreds med at kunne stå lavt, og så sende deres frontløbere afsted, i dybden.
 • West Ham har som Sheffield, også store kvaliteter i det defensive, og i min optik er hele deres hold sat op til at være svære at nedbryde. Forsvaret har Rice og Soucek foran sig, og derudover er der 3 mand i central forsvartet, med Balbuena, Ogbonna og Cresswell. Det er altså svært at nedbryde, og mod Leicester, Man. City, Liverpool og Tottenham, var de imponerende.
Hold øje med
 • Sheffield har haft folk afsted i landsholdstjeneste, og det kan få betydning for deres start 11'er til dette opgør. Der har været snak om Egan og Berge, og om hvorvidt de er klar til dette opgør.
 • Michail Antonio rygtes klar til dette opgør, og han er altså en hver forsvarsspillers mareridt, han jagter alt, og har en fysik som en hest. Hvis han er klar vil han helt sikkert være en forstærkning ift. Haller, som ikke har fundet melodien i West Ham.
 • West Ham har scoret 14 mål i deres første 8 kampe. Det virker som om, den afventende tilgang, og fokus på omstillinger, er den rigtige tilgang for West Ham. Hvis Sheffield ikke får stoppet Fornals og Bowen, kan de få problemer.
 • West Ham kan gå afslappet indtil dette opgør, og er ikke indblandet i nedrykningskampen endnu. Det kan måske give de offensive lidt ro, og tro på tingene. Flere af dem må også have fået tro på tingene, efter en rigtig fin opstart. Så hvis West Ham kan kører i samme spor, og være effektive oppe foran, så får Sheffield svære betingelser for at holde 0'et.
Oddsmarked

Oddset på under 0,5 mål i første halvleg er gået fra 2,62 til de nu 2,75 hos unibet. De to hold spiller generelt målfattige kampe, og sidste år endte deres indbyrdes opgør 1-0 til Sheffield. 

Jeg kunne godt forestille mig noget lignende så under 2,5 mål til odds 1,71 er spændende. Den har været i det lag hele tiden.

Holdene:
Sheffield United:
Der har været rygter om Sander Berge, og han kan eventuelt være ude, efter Norge truppen blev ramt af corona. Derduvoer er Fleck ude med en skade, og Egan har også været rygtet skadet. 
Hvis både Egan og Berge er ude, vil jeg være meget motiveret efter at spille West Ham. 

West Ham: Yarmolenko og Ogbonna er tvivlsomme. Ogbonna gik ud i sidste kamp mod Fulham, men burde være klar til denne kamp. Derudover er Antonio en ubekendt. Han står flere steder i de engelske medier, som værende i spil til start 11-eren til dette opgør, men jeg tvivler dog på han starte efter en lårskade. 

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback