18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sheffield United - Tottenham Hotspur: Tottenham holder buret rent

Match center
2. juli 2020 kl. 19:00 - Fodbold, England - Premier League
Bramall Lane    Chris Kavanagh
30. jun. 2020 kl. 20:59 (Opdateret 2. jul. 2020 kl. 19:44) 30/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (18)
Chance: 42%
Betvalue: 104,16%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Går Sheffield United målløse fra banen for fjerde gang i streg?

Det er et hjemmehold i scoringskrise, der torsdag aften byder et påpasseligt indstillet Tottenham-mansdkab velkommen i Premier Leauge. Dette spilforslag går på, at Mourinhos tropper i vanlig stil spiller forsigtigt og søger for, at Sheffield United for fjerde kamp i træk må gå gå fra banen uden scoringer.

OBS: Odds 2,48 hentes ved at spille fuldtid, Sheffield United under 0,5 mål.

Det taler for spillet

 • Sæsonens vel nok største overraskelse, Sheffield United, synes efter coronapausen at være gået i stå og har i genopstartens første 3 kampe præsteret på et niveau langt under efterårets. De har snarere lignet genopstartens måske ringeste hold.
 • I deres seneste 3 Premier League-opgør har Sheffield United ikke blot været ude af stand til at komme på måltavlen. De har stort set ingenting skabt rent offensivt og tegner sig for under 1 xG i disse kampe – tilsammen vel at mærke (0.4, 0.4 og 0.1 ude mod henholdsvis Aston Villa, Newcastle og Manchester United). Offensivt har de savnet dynamik, kreativitet og sammenhængskraft.
 • Gæsterne fra Tottenham har omvendt set udmærkede ude efter pausen. Hjemme mod West Ham leverede man senest en glimrende og opløftende præstation – i særdeleshed i anden halvleg – og vandt fortjent 2-0.
 • Til West Ham-kampen stillede Tottenham offensivt op. Men trods den umiddelbart offensivt anlagte startsopstilling, blev det ingenlunde et offensivt festfyrværkeri. Tværtimod blev det igen umiskendeligt klart, at den defensive organisation og stabilitet med Mourinho bag rattet vejer tungest. Generelt spiller Tottenham således boldbesiddende og reserveret – præcis som Mourinho har fået for vane – ud af frygt for at få omstillinger imod sig, mens man er ude af balance. På samme måde holder Tottenham også gerne (unødvendigt) mange spillere tilbage, godt eksemplificeret i kampen mod West Ham hvor Ben Davies og Moussa Sissoko gentagne gange holdt igen trods oplagte muligheder for at søge fremad i banen, skabe overtalssituationer eller gå med i feltet. Ikke overraskende var man derfor også defensivt bundsolide kampen igennem, hvor West Ham ikke kom nogen nævneværdige chancer og kun havde to afslutninger inden for målrammen.
 • Langt hen af vejen er Tottenhams spil med andre ord anlagt på at minimere modstanderholdets muligheder, og for et hold, som allerede kæmper med at få angrebsspillet til at fungere, vil Tottenhams til stadighed forsigtige udgangspunkt bestemt ikke gøre arbejdsbetingelserne bedre.
 • I Premier League-regi vender Sheffield United for første gang siden sæsonen blev genoptaget tilbage til hjemmebanen, Bramall Lane, der sæsonen igennem har tjent som en solid bastion. Uden tilskuere har hjemmebanefordelen i Premier League dog været til at føle på, og fremfor at blive båret – eller pisket – frem af et medlevende hjemmebanepublikum kan det tomme stadion komme til at føles som et stort antiklimaks. Især for et hjemmehold, der i forvejen er i problemer.
 • Sheffield United spillede FA Cup-kamp hjemme mod Arsenal søndag og sparede umiddelbart ingen spillere.

Det taler imod

 • Hvis Tottenham skal holde trit med top 5 i kampen om Champions League, skal de frem og jagte sejren. Mourinho eller ej så kan de umuligt se sig tilfredse med pointdeling, og som kampen skrider frem, vil de i manglen på en føring være nødt til at opgive forsigtighedsprincippet og satse ved at sende backs og midtbanespillere fremad. Dette kan selvsagt efterlade huller og muligheder bagtil.
 • Nok har Sheffield Uniteds seneste præstationer i Premier League været bekymrende og endt uden mål for værternes vedkommende. Det skal dog siges, at genopstarten udelukkende har budt på udebanekampe på 3 sædvanligvis svære udebaner tilmed. (Hold dog pointen om den reducerede hjemmebanefordel in mente.)
 • På samme måde kan hjemmeholdets gode statistik på Bramall Lane ikke fornægtes. Her har de kun lidt 5 nederlag gennem sæsonen (7-3-5), heraf 3 til ligaens nuværende top 3. Kun fire gange på hjemmebane er det ikke lykkedes dem at score (hjemme mod Liverpool, Manchester City, Southampton og Newcastle United; alle fire med nederlag til følge), svarende til 27%.
 • Samtidig var der bedring at spore i weekendens FA-opgør mod Arsenal, hvor Sheffield United også formåede endelig at komme på tavlen.
 • Statistisk set har de gode muligheder for at gentage dén præstation mod Tottenham. Gæsterne har kun leveret ét eneste clean sheet på udebane denne sæson, og målt på xG imod har Tottenham-forsvaret langt fra været imponerende (også selvom det under Mourinho generelt har været bedre).
 • Det omvendt opgør endte 1-1. Det var dog inden Mourinho afløste Pochettino i Tottenham og mærkant omlagde holdets spillestil.
 • Det er meget begrænset, hvor meget jeg selv ser og følger med i Premier League. Jeg er ingenlunde ekspert på ligaen, og spillet besidder ikke anden ’krog’ i forhold til markedet, end at oddset umiddelbart synes for højt, Sheffield Uniteds offensive vanskeligheder taget i betragning.

Trupnyt

Sheffield United: Jack O’Connell (CF, fast) er tvivlsom, mens John Lundstram (CM, fast) med sikkerhed er ude grundet karantæne. I stedet forventes henholdsvis Jack Robinson og Sander Berge at starte.

Tottenham: Japhet Tanganga (FOR, backup), Juan Foyth (FOR, backup) og Troy Parrott (ANG, backup) synes ude af opgøret. Tottenham kan sige sig fri for karantæner. Med tanke på kampprogrammet er det ikke utænkeligt, at Mourinho vil rotere blandt sine spillere.

Markedet

Der er relativt stor spredning blandt de dansk licenserede udbydere, hvis priser varierer fra odds 2.30 til 2.48. Der er således også god værdi at hente hos Cashpoint (2.46) og NordicBet (2.45). (Øvrige bookmakere: PokerStars, 2.38; Bet365, 2.37; ComeOn, 2.30.)

Også på Tottenham sejr til nul, hvilket man alternativt også kunne overveje, er der god spredning. Igen er ComeOne bundskraper med odds 2.80, hvilket skal ses i forhold til Unibet, der i skrivende stund tilbyder flotte odds 3.30.

Kilder

fbref, FotMob, Monetos podcast, WhoScored, transfermarkt samt fantasyfootballscout.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback