18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Shakhtyor Soligorsk - Dynamo Brest: Begge hold scorer: Ja

Match center
29. april 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Hviderusland - Cup
27. apr. 2020 kl. 16:08 (Opdateret 29. apr. 2020 kl. 18:41) 27/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (14)

Soligorsk - Brest

Chance: 50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

For fjerde gang i sæsonen, og for anden gang på fem dage, er der kamp mellem Soligorsk og Brest. De første tre kampe har været på Brest’s hjemmebane, denne gang er det på Soligorsk hjemmebane i returopgøret fra den første semifinale, som endte 2-0 til Brest.

Soligorsk, der som nævnt i weekendens analyse, havde fået en halvdårlig start på sæsonen, hvor det i ligaen kun var blevet til én sejr, to nederlag og to uafgjorte – og kun to point i de seneste tre kampe. Denne dårlige stime blev brudt i den yderst chancerige kamp – Soligorsk med elleve skud på mål mod Brest’s femten - mod Brest, som endte med en 2-0 sejr. Soligorsk har scoret otte mål i ti kampe, mens de har lukket syv mål ind. Som vi så i weekendens kamp, har Soligorsk dog generelt været gode til at skabe chancer. De har således i snit haft knap otte skud på mål indtil videre. Derudover har de kun haft én kamp ud af ti hvor begge hold scorede. Dette trækker selvfølgelig lidt ned for spillet.

De forsvarende mestre Brest havde også fået en halvdårlig start på sæsonen med to sejre, to nederlag og ét uagjort i ligaen. Dette blev yderligere forværret med nederlaget til Soligorsk på eget græs. Brest har scoret ti mål på ti kampe, mens de har indkasseret syv mål. Skuffende for et hold som Brest. Dog har de haft chancerne for at score, for Brest har i snit haft knap syv skud på mål indtil videre i sæsonen. Generelt har Brest spillet målfattige kampe. Således har kun tre ud af ti kampe været med begge hold scorer. Dette trækker også lidt ned ift. dette spil.

I forhold til de indbyrdes kampe skrev jeg i weekenden, at det var imponerende, at der ikke var kommet flere mål end to per kamp i disse to kampe. Det har stået 2-0 efter hhv. 30. minut og 13. minut med en del chancer for flere mål i resten af begge kampe. Ligeså har det været imponerende, at begge hold ikke har scoret. Samme scenarie så vi i lørdagens kamp, hvor Brest virkelig var uheldige. De havde flere skud på træværket og store misbrugte chancer. Det var fuldstændig vanvittigt. Der kunne snildt have været tre-fire mål i kampen efter de første tredive minutter. Sådan gik det dog ikke.

Brest kommer til denne kamp med en 2-0 føring, hvorfor det forventes, at Soligorsk vil stå for det meste, da de er tvunget frem på banen. Dette kan give – særligt mod slutningen af kampen hvis ingen mål – en del kontramuligheder til Brest.

Til kampen mangler Soligorsk Sergey Matveychik (ude siden 4. april), der dog har trænet med reserverne – uden at komme tilbage på førsteholdet endnu. Midterforsvareren Sergey Politevich er tilbage fra karantæne.

Brest mangler den offensive spiller Elis Bakaj (ude resten af sæsonen), der udgik med en skade d. 4. april. De to centrale forsvarsspillere Kiki Gabi og Yevgen Khacheridi er tilbage fra karantæne.

Det trækker lidt ned for spillet, at begge mandskaber får vigtige forsvarsspillere tilbage.

Rent værdimæssigt er holdene ret jævnbyrdige. Brest er EURm 10,18 (gns: EURt 463) værd og Soligorsk er EURm 9,30 (gns: EURt 404) værd. Der er dog ingen tvivl om, at Soligorsk med hjemmebanefordelen og det faktum, at de jagter en 0-2, skal være favorit til dette opgør, som odds også indikerer.

Vejret forventes at være 18 grader, overskyet og med en vind på 3m/s. Generelt fint foboldvejr og intet nævneværdigt ift. denne kamp.

Selvom begge holds kampe indtil videre i sæsonen har vist få mål, har det samtidig også vist, at det er to angrebsivrige hold, der skaber mange chancer – særligt deres indbyrdes (og weekendens) kamp(e). Derfor mener jeg heller ikke, at de få kampe med begge hold scorer – eller over 2,5 mål som mit forslag i weekenden for den sags skyld – giver et reelt billede af, hvordan situationen er for de to hold pt. Det er nærmest imponerende, at der ikke har været flere tilfælde. Der burde have været flere over-kampe og flere kampe, hvor begge hold scorer. Taget omstændighederne i betragtning til denne kamp, er det ikke raketvidenskab, at Soligorsk er tvunget frem. Brest vil formentlig nok være afventende og satse på kontra. Det spændende er så, om de kan afholde Soligorsk fra at score – jeg tvivler. Jeg mener, på baggrund af ovenstående, at Betfair er en anelse for højt i deres prissætning af begge hold scorer til odds 2,10.

God kamp!  

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback