18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Scunthorpe United - Manchester United: Første målscorer: Javier Hernandez (Man Utd)

Match center
22. september 2010 kl. 20:45 - Fodbold, England - League Cup
Sands Venue Stadium
22. sep. 2010 kl. 13:01 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 22/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)
Chance: 20%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 5,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Manchester United er dobbelt forsvarende ligacup-vinder, men i de to sæsoner forinden blev det til tidlige exits mod Championship-hold.

Det er med andre ord bestemt ikke sikkert at Fergusons drenge (temmelig bogstaveligt talt; alle 11 startere fra weekendens Liverpool-kamp spares) kan overvinde Championship-klubben Scunthorpe, især ikke på udebane. Talent er der nok af, men det kan knibe med den indbyrdes forståelse.

Udesejr til favoritten er dog det sandsynlige udfald. Manchester-truppen er bred (der er udsigt til spilletid til folk som Owen, Hernandez og Anderson - og debut til den gådefulde portugiser Bebé), og Scunthorpe hører til i den lave ende af sin række. Hjemmeholdet har desuden mistet fire stamspillere, herunder sin topscorer, i forhold til sidste sæson (hvor det blev til to målrige pokalnederlag mod Manchester City).

Men i stedet for at beskæftige mig med odds 1,4 for udesejren (en smule værdi), satser jeg på at kampens første målscorer bliver Javier Hernandez, den lynhurtige og giftige (mål mod Chelsea i Charity Shield) angriber der nok får en startplads. Han er dygtig til at løbe i hullerne. Og stikninger skal der nok komme - selv om Manchester-midtbanen er reservespækket. Det skal dog med at Hernandez startede inde i CL-kampen mod Rangers uden at score. Og at han kun har 75 PL-minutter i bæltet.

Oddset på Hernandez er relativt højt fordi bookmakerne ikke er klare over (i hvert fald er der målscorer-odds på dem) at Rooney og Berbatov ikke er med for United.

Spilforklaring

Spillet gælder kun for den ordinære kamp: Et mål scoret i forlænget spilletid gælder ikke. Spillet annulleres hvis Hernandez ikke kommer på banen, eller hvis han skiftes ind efter første mål.

Find spillet: Bet365 -> Sport -> Fodbold -> Storbritannien -> England Lica Cup -> Scunthorpe - Man Utd -> Tryk på tallet til højre for kampen (pt 93) -> Målscorer -> Første -> Javier Hernandez

 

JAVIER HERNANDEZ

Position: Centerforward.

Højde: 1,75.

Alder: 22.

Land: Mexico

Hurtig og særdeles målfarlig (også med hovedet trods ringe højde); sparker med begge ben. Stort talent.

09/10 for Guadalajara (Mexico): 28 kampe, 21 mål (8 gule kort).

Debut for det mexicanske landshold i september 2009: Siden har han scoret 9 gange, herunder 2 under VM (mod Frankrig og mod Argentina). Han scorede også sit lands mål i træningskampen (1-1) mod Spanien i august.

Hernandez scorede i sin debut for United, i en sommerkamp i USA mod et MLS-all star-hold. Han scorede også i Charity Shield-kampen mod Chelsea (lidt heldigt; et forfejlet skud ramte hans ansigt og røg i nettet). I Premier League har han indtil videre fået kun fået 75 minutter i august-kampen mod West Ham.

Han startede inde i CL-kampen mod Rangers (0-0) - uden at score. Men det var mod en meget defensivt spillende modstander. Scunthorpe vil næppe kunne opbygge lige så uigennemtrængelig en mur...

KAMPEN

3. runde (Manchester United træder ind i turneringen). Scunthorpe, North Lincolnshire. Hvis uafgjort efter ordinær kamp: forlænget spilletid og evt straffespark.

1X2-chancevurdering: 5-18-72

SCUNTHORPE UNITED

Lincolnshire-klubben hvis primære claim to fame er at have haft Kevin Keegan (et enkelt år) og Ray Clemence spillende for sig i 60´erne, befinder sig i The Championship, den næstbedste række.

Her blev det i sidste sæson (efter oprykning fra League 1 i 08/09) til en 20.-plads, dvs femtesidst.

I denne sæson har Scunthorpe fået en svingende start, med 3 sejre og 4 nederlag i 7 kampe. Og pudsigt nok for holdet der i sidste sæson var klart stærkere hjemme end ude (10-7-6 versus 4-3-16 - på eget græs slog man fx Newcastle med 2-1), har 2 ud af 3 hjemmekampe givet nederlag. Senest 11. september hvor det blev 0-2 mod Bristol City. Siden har klubben spillet to udekampe; vundet 4-0 hos Sheffield United og tabt 0-2 i Swansea.

 

I pokalturneringerne har det været småt med triumfer for Scunthorpe. I FA Cuppen har det bedste i de seneste år været 3. runde i 04/05 hvor holdet røg ud mod Chelsea (1-3-tab efter Scunthorpe-føring), 3. runde i 05/06 hvor Manchester City var banemand (igen 1-3-tab efter Scunthorpe-føring) og 4. runde i 09/10 hvor City igen stod i vejen (Scunthorpe tabte 2-4 hjemme).

I sidstnævnte kamp stillede City med en del reserver, men dog med stærke navne som Robinho, Petrov, de Jong, Ireland, Kompany...

I ligacuppen røg Scunthorpe også ud mod Manchester City i sidste sæson (i 1/8-finalen i oktober), med et brag: 5-1 vandt City på eget græs.

I denne sæsons ligacup har Scunthorpe elimineret L1-klubberne Oldham og Sheffield, via 2-1 og 4-2 - begge gange på hjemmebane.

I forhold til sidste sæson har Scunthorpe mistet i hvert fald fire stamspillere:

forsvarer Williams, midtbanemand McCann samt angriberne Hayes (9 mål) og Hooper (19 mål; skiftet til Celtic).

Til er kommet nogle andre, men ud over Chris Dagnall (20 mål for Rochdale i L2 i 09/10; 2 mål i denne sæson for Scunthorpe) ikke særligt interessante.

Trupnyt for Scunthorpe (kilde: klubbens website)

Trup: ?

Mangler: Thompson (fløj), McNulty (venstreback)

Scunthorpe mangler fortsat fløjen Thompson og venstreback McNulty, men har ingen nye skader. Midterforsvarer Rob Jones er blevet klar efter en knæskade, men får nok en plads på bænken.

MANCHESTER UNITED

Traditionelt stiller Ferguson med reserveprægede mandskaber i pokalturneringerne. Ind i mellem er det nok til at vinde turneringen; andre gange ryger holdet ud mod hold der på papiret er svagere.

United er forsvarende ligacup-vinder - faktisk vandt Fergusons drenge i både 08/09 og 09/10. Til gengæld røg de ud tidligt, mod Championship-klubber, i både 06/07 og 07/08.

Samme princip gælder i øvrigt i den større pokalturnering FA Cup hvor United i januar tabte 0-1 (hjemme) til L1-klubben Leeds.

I dagens kamp har Ferguson valgt at spare alle startere fra weekendens Premier League-kamp mod Liverpool - og det er derfor mest for syns skyld at jeg nævner at opgøret blev vundet med 3-2 (hattrick af Berbatov), og at Unitet efter 5 ligarunder indtager tredjepladsen med 11 point for 3 vundne, 2 uafgjorte.

 

Trupnyt for Manchester United (kilde:sportinglife.com)

Trup: Kuszczak, Amos, Neville, Rafael, Brown, Ferdinand, Smalling, De Laet, Dudgeon, Anderson, Park, Obertan, Gibson, W Keane, C Evans, Eikrem, Owen, Hernandez, Macheda, Bebe

Mangler:

van der Sar, O'Shea, Vidic, Jonathan Evans, Evra, Nani, Fletcher, Scholes, Giggs, Berbatov, Rooney

Træner Ferguson sparer alle 11 startere fra weekendens kamp mod Liverpool.

Truppen indeholder da også en række unge talenter, men skam også nogle velkendte navne.

Der er sandsynligvis startplads til Anderson, midtbanemanden der fik 2 minutter mod Liverpool efter at have været ude siden februar, og angriber Owen der ikke har spillet i denne sæson. Samt Rio Ferdinand - hvis han altså bliver klar oven på den virus der holdt ham ude i weekenden.

Og så vil man nok se en række reserver, fx den sommerindkøbte mexicaner Hernandez som Owens angrebsmakker. Og Bebe, den portugisiske kantspiller der har deltaget i VM for hjemløse, ikke har spillet i en højere række end den portugisiske tredje division, men ikke desto mindre blev købt mere eller mindre ubeset af United. Han får i givet fald sin debut for klubben.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback