18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Schalke 04 - HJK: Schalke vinder med 2 el. 3 mål

Match center
25. august 2011 kl. 20:20 - Fodbold, Europa - Europa League
VELTINS-Arena
24. aug. 2011 kl. 19:38 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 24/08
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 43%
Betvalue: 104,06%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport
Europa League-kvalifikation, returopgør. Første opgør 2-0 til HJK.

HJK overraskede ved at slå Schalke med 2-0, omend på en måske lidt billig baggrund. Det skal ikke benægtes at Schalke VAR dårlige, men HJK var nok en smule heldige med at slippe afsted med to mål. Ved det første mistimer Schalke-backen et indgreb og tillader et kontraløb der resulterer i et flot langskud, og ved målet til 2-0 kokser flere Schalke-spillere i det og tillader en friløber.

I Finland blev der spillet på kunstgræs og dét havde nok også sin indvirkning på Schalke-spillerne - ved begge mål kan det ikke udelukkes at have været den direkte årsag til fejlene.

Arenaen i Tyskland er noget anden; med plads til 54.000 tilskuere og græstæppe har Veltins Arena ikke meget tilfælles med Sonera Stadium der huser 11.000.

Schalke fik en solid optakt til denne kamp, da man i weekenden vandt 4-2 ude over Mainz efter at have været bagud 2-0 ved halvleg. Rangnick introducerede Farfan, der har været skadet hidtil, og peruvianeren satte for alvor skub i sagerne.

Udover Farfan kan Schalke til denne kamp benytte sig af Raul og Christian Fuchs - dermed et noget stærkere hold end sidst, og Schalke bør have gode chancer for at banke et par stykker i kassen mod et noget svagere HJK-hold, der generelt er dårlige på udebane i de europæiske turneringer.

SPILFORM

Odds på det rene 1-tal til 1,21 (expekt) er der ikke meget værdi i. Ej heller i -1.5 til 1.50 (bet365). Værdi er der dog at spotte i varianten "Schalke vinder med to eller tre mål" til odds 2,42 hos 888sport. Oddset fås ved at fordele 55,95% af indsatsen på udfaldet "Schalke vinder med 2 mål"  til 4,33 og 44,05% på "Schalke vinder med 3 mål" til 5,5.

Ved oddsændring, benyt: http://betxpert.com/odds-tools/halvgardering

CV 1X2: 80-14-6

Schalke har været on & off indtil videre i denne sæson. I pokalen slog man Teningen med 11-1, men tabte sæsonpremieren i Bundesligaen med 3-0 til Stuttgart, for dernæst at slå Köln med 5-1. Herefter fulgte nederlaget til HJK, som man så rejste sig fra i weekenden ved at vende et truende nederlag mod Mainz til en sejr på 4-2. Holdet spillede en rigtig god anden halvleg og kan ikke undgå at tage en vis portion selvtillid med til denne kamp.

HJK er i fuld gang i den hjemlige liga, hvor man ligger solid 1'er med 11 point til nærmeste forfølger. Man har vundet de tre seneste ligakampe og slog senest femtepladsen Honka 2-1 og RoPS med 5-0 (begge på hjemmebane).

I de to seneste års CL-kvalifikationer har holdet tabt tre af fire udekampe (Ekranas 1-0, Partizan 3-0 og Dinamo Zagreb 1-0) og noget kunne tyde på, at kunstgræsset hjemme i Finland betyder en del.

Trupnyt

Schalke har stadig Peer Kluge, Metzelder og Moritz ude (kun Metzelder vil kunne gøre sig forhåbninger om en startplads), men kan til gengæld benytte sig af Farfan (tilbage fra skade), den velspillende venstreback Christian Fuchs (afsonet karantæne) og Raul (der ikke drog med til Finland).

Bud på opstilling: Fährmann - Höger, Matip, Höwedes, Fuchs - Matip - Farfan, Holtby, Draxler - Huntelaar, Raul.

Det lader til at HJK er uden fravær og kan stille i samme opstilling som i sidste kamp.

Bud på opstilling: Wallen - Rafinha, Lindström, Kansikas, Riihilahti - Ring, Lathi - Sorsa, Sadik, Bah - Pukki

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback