18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Salzburg - Liverpool: Over 3,5 Mål

Match center
10. december 2019 kl. 18:55 - Fodbold, Europa - Champions League
Red Bull Arena    Danny Makkelie
10. dec. 2019 kl. 14:58 (Opdateret 10. dec. 2019 kl. 21:31) 10/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)

2 målsøgende hold mødes i sidste runde i Gruppe E

Chance (Over-Under): 57-43%
Betvalue: 108,30%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 0-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Både Liverpool og Salzburg skal gerne vinde kampen - Det tegner til at blive en målrig kamp.

Det taler for spillet:

Statestikken er på den rigtige side af dette spil - Salzburg spiller de mest målrige kampe i CL i denne sæson med hele 5,4 mål pr. kamp - Liverpool er også over linien i deres kampe i CL i denne sæson med 3,8 mål i gennemsnit.

Også i de hjemlige ligaer, er begge hold med i målrige kampe - Igen er Salzburg højest med en vanvittigt gennemsnit på 4,7 mål pr. kamp over de 17 kampe, som er spillet i den Østrigske række indtil nu. Liverpool er dog stadig godt med og ligger lige under linien for dette spil på 3,4 mål pr kamp.

Det første opgør mellem disse 2 hold endte 4-3

Begge hold skal bruge en sejr - En Salzburgsejr med mere end 1 mål, sender dem forbi Liverpool i stillingen og potentielt Liverpool helt ud af CL - En 1-måls sejr kan dog stadig sende Salzburg videre, hvis Napoli mod forventning skulle tabe hjemme til Genk, som allerede er ude af spillet over videre avancement. En Liverpool sejr er nædvendig for at holdet kan sikre sig 1. pladsen i gruppe og en nemmere modstander i Knock-out fasen - Man er kun 1 point foran Napoli, så uafgjort kan ikke bruges til noget, hvilket heller ikke vil være et resultat som Salzburg kan bruge.

Begge hold stiller højst sandsynligt med alle stjernerne for netop at få et godt resultat - Liverpools front-3 har lavet 27 mål i sæsonen med Mane som bedste med 13 scoringer. Salzburg er også stærke i frontkæden med hele 44 mål på de 2 angribere - Her er Haaland bedst med hele 28 mål i 21 kampe og er nr. 2 på topscorelisten i CL med 8 mål.

Hold øje med:

Til trods for at de scorer mange mål, har Liverpool kun været over linien i 2 af deres første 5 kampe i dette års CL-gruppespil.

Begge hold er godt organiseret og lukker ikke mange mål ind i deres hjemlige ligaer. Liverpool har kun lukket 14 mål ind i 16 kampe - Salzburg er næsten lige så gode med 16 mål i 17 kampe.

Selvom det er svært at se, kan Liverpool godt stille sig tilfredse med en smal 1-0 sejr, da det er et fint resultat for dem - De har kvaliteterne til at kunne stille sig defensivt og forsvarer en sejr hjem selvom Salzburg vil presse på.

Selvom begge hold skal bruge et resultat, er det ikke utænkeligt at Klopp skifter stjerner ud i løbet af kampen for at spare dem til et hårdt juleprogram i PL - Også selvom man har en overkommelig modstander i Watford i weekenden - Salzbrug er derimod alt at vinde i denne kamp og vil sandsynligvis kun skifte på grund af evt. skader.

Skader

Eneste nævneværdigt er at Gomez sandsynligvis starter i midterforsvaret, da både Matip og Lovren er ude med skader - Det er kun et plus for spillet med en mere uprøvet makker til Van Diyk

Forventet Start-11

Salzburg:
Stankovic; Kristensen, Onguene, Wober, Ulmer; Mwepu, Junuzovic, Szoboszlai, Minamino; Daka, Haaland

Liverpool:
Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane

Vejret i Salzburg ser fornuftigt ud med 5 grader og tørt - Det bør derfor ikke have indflydelse i kampen.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback