18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Rosenborg - Bayer Leverkusen: Under 2,5 Mål

Match center
1. december 2010 kl. 21:05 - Fodbold, Europa - Europa League
Lerkendal Stadion
30. nov. 2010 kl. 16:34 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 30/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (7)
Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
De norske mestre skal i kamp for første gang i næsten måned, når man onsdag aften får besøg af Bayer Leverkusen. Hjemmeholdet skraber bunden i EL-gruppespillet, og skal man gøre sig forhåbninger om videre avancement, kræver det tre point her. Det taler umiddelbart for en målrig kamp - ligesom statistikken (alle Rosenborgs EL-kampe er gået over 2,5 mål) gør det. Men:

Træner Nils Arne Eggen udtalte tirsdag, at man for alt i verden skal undgå at komme tidligt bagud, som tilfældet var da Atletico Madrid gæstede det norske, så hjemmeholdet må forventes at starte afventende.

Gæsterne fra Leverkusen kommer nok heller ikke stormende ud. Man har på det seneste haft stor succes på udebane, ved at holde et defensivt fokus og have lidt snor i angrebet og samtidig er en sejr ikke pinedød nødvendig, da man allerede næsten er sikker på avancement, og uanset udfaldet af denne kamp nok skal spille om førstepladsen i sidste runde mod Atletico.

Der forventes desuden temperaturer ned til -17 grader onsdag aften og en frossen bane, der måske kan være med til at lægge en dæmper på det sprudlende, angrebslystne spil.

UNDER-SPILLET

Hvad får undertegnede til at anbefale et under-spil, når alle Rosenborgs kampe i Europa League er endt over 2,5 mål? Jo, der er flere faktorer.

I den hjemlige liga har Rosenborg blot lukket 12 mål ind på eget græs i løbet af hele sæsonen. Indrømmet, der er stor forskel på modstanden i Tippeligaen og i Europa League, men det har også vist sig gældende på de norske mestres scoringssnit; i ligaen scorede man næsten to mål pr. kamp, mens det i EL blot er blevet til tre mål i fire kampe.

Et andet, og en kende mere interessant, argument er Bayer Leverkusens spillestil på udebane. Man har hentet 17 af sine 26 point i ligaen på udebane, og er pt. Bundesligaens andetbedste udehold. Pointene er kommet i hus ved at have fokus på en solid defensiv og en tilbageholden offensiv, man har således kun lukket syv mål ind i syv udekampe. De seneste par resultater er gode eksempler; 0-1 i både Schalke og St. Pauli, mens man kom foran 0-2 i Hoffenheim, men havde svært ved at lukke ned for hjemmeholdets skarpe offensiv.

Kulde og kolde ben?

Der bliver rigtig koldt på Lerkendal onsdag aften. Vejrudsigten lover temperaturer helt ned til -17 grader, hvilket rent faktisk kan få fugten inde i bolden til at fryse til is. Det forsøger man at afhjælpe ved at bruge orange bolde, med en anden beskyttelse, og derudover varme boldene løbende under kampen.

Derudover har Rosenborg ikke spillet en officiel kamp siden den 7. november, da man lukkede og slukkede for Tippeligaen med 2-2 mod Aalesund.

Det er svært præcis at forudse konsekvenserne af disse faktorer, men mon ikke kulden, ømme ben efter en lang sæson og den første kamp efter 3 1/2-uges pause sætter sine spor og måske endda lægger en dæmper på kampen.

ROSENBORG

Norges bedste hold vandt endnu engang Tippeligaen, denne gang endda uden at tabe en kamp.

Anderledes dårligt er det gået i det europæiske, her har man kun vundet over græske Aris (2-1 hjemme) og tabt til både Atletico Madrid (i to omgange; 3-0 i Madrid og 1-2 hjemme) og 4-0 da man gæstede Leverkusen i Tyskland.

Man skraber derfor bunden og omend videre kvalifikation stadig kan nås matematisk set, ser det noget urealistisk ud.

Rosenborg er fire point efter Atletico Madrid på andenpladsen, men er i kraft af en målscore på 3-10, nødsaget til at hente seks point i de to resterende kampe for at gøre sig forhåbninger om videre avancement. I sidste runde gæster man Aris i Grækenland, hvor tre point ikke er urealistisk, men først skal man altså overstå et besøg fra Bundesligaens nummer tre.

BAYER LEVERKUSEN

Leverkusen er ubesejret i de seneste seks kampe i alle turneringer, de to seneste dog endt uafgjort, men da modstanderne talte Bayern München hjemme og Hoffenheim ude, er det bestemt resultater man kan leve med.

I Europa League topper man gruppen med otte point i fire kampe, hvor man ligeledes er ubesejrede. Man lagde ud med en gedigen 4-0 afklapsning af Rosenborg, ført an af hattrick-helten Patrick Helmes, for dernæst at klare 1-1 hos Atletico og 1-0 hjemme over Aris.

I sidste kamp tager man imod Atletico Madrid, i en kamp der meget vel kan blive om førstepladsen i gruppen.

TRUPNYT

Hjemmeholdet kan stille i noget der ligner stærkeste opstilling.

Örlund - Lustic, Bjärsmyr, Demidov, Dorsin - Henriksen, Annan, Skjelbred - Moldskred, Prica - Iversen

Ballack, Kiessling og Rolfes er alle blevet i Tyskland, forud for EL-kampen. De er dog ikke nye på skadeslisten, og Leverkusen stiller også op i noget nær stærkeste.

Adler - Schwaab, M. Friedrich, Hyypiä, Castro - L. Bender, Reinartz - Sam, Renato Augusto, Barnetta - Helmes


  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Kommentarer

Feedback