18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Rizespor - Galatasaray: (AH: -0,5) 2

Match center
3. oktober 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Yeni Rize Sehir Stadi
2. okt. 2021 kl. 10:35 (Opdateret 3. okt. 2021 kl. 20:06) 02/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 41-0-59%
Betvalue: 103,25%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert: 2-3
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Galatasaray har fået styr på selvtilliden og kan køre Rizespor over. 
Kombinationen af en tidlig sæsonstart, Europe League kampe og SüperLig kampe har været hård ved Galatasaray, som med en sejr over Rizespor, imidlertid kan ånde lettet op. 
Rizespor er et hold, der består af mange navne som for længst har overstået deres prime, og det afspejler sig også i tabellen, hvor de må finde sig i at være på en sidsteplads. Det bliver en kamp, hvor ligaens mest løbestærke møder ligaens mindst løbestærke. 

Det taler for spillet:

 • Galatasaray er dét hold, der løber flest km på banen i SüperLig. Indtil videre har man ramt et snit på 113,5 km pr. kamp, hvilket er langt højere end gennemsnittet for alle hold. Det bliver svært for Rizespor, der ligger på sidstepladsen at hamle op med. 
 • Rizespor er på en velfortjent sidsteplads i ligaen med kun 1 point. Meget lidt har fungeret spilmæssigt, hvor især stor afstand mellem kæderne, har været iøjnefaldende. 
 • Rizespor består også af en hel række spillere over 30 år, der ikke er så løbestærke og heller ikke har de store kompetencer, hvad angår defensivt arbejde. Potuk, Bolasie, Remy og Boyd er stort set kun aktive, når de har bolden. 
 • Galatasaray har haft mange svingende resultater, mest pga. at de er et nyt hold, men de seneste tre kampe har vist tegn på, at det går den rigtige vej. 
 • Rizespors offensive spillere har ikke været tilstrækkeligt gode til at presse modstandernes forsvar. Dermed har modstanderne oftest haft let ved at opbygge spil i fred og ro. 

Hold øje med:

 • Galatasaray har netop spillet en Europe-League kamp mod Marseille, hvor man måtte yde en stor indsats for at vende hjem med 1 point i lommen. Det har med sikkerhed skabt nogle trætte "ben" i truppen. 
 • Rizespor har efter de dårlige præstationer fået en ny træner, Hamza Hamzaoglu, der mod Galatasaray skal stå i spidsen for klubben for første gang. En ny træner er ikke nødvendigvis skidt, da det til tider fører ny energi med sig. 
 • Rizespor og Galatasaray er efterhånden blevet to nye rivaler, som mest af alt er opstået pga. transferkonflikter, alvorlige tacklinger på banen med brækkede ben som følge og en hel masse mundhuggeri gennem medierne. Der er derfor lagt op til en ond stemning inden kampstart. 
 • Galatasaray vil sandsynligvis rotere på enkelte positioner pga. midtugens Europe-League opgør.
 • Galatasaray er uden Marcao, eftersom han stadig afsoner sin straf på 8 kampe. Uden ham er det svært at opbygge et spil, hvorfor midtbanespillerne Antalyali og Kutlu må falde længere tilbage og give en hjælpende hånd. 

Forventede startopstillinger:

Rizespor: Akkan - Gönül - Ay - Holmen - Koc - Dabo - Pehlivan - Potuk - Boyd - Bolasie - Rémy.

Galatasaray: Muslera - Yedlinn - Öztürk - Nelsson - Van Aanholt - Kutlu - Taylan - Morutan - Cicaldau - Aktürkoglu - Diagne (Dervisoglu). 

Oddsmarked:
Galatasaray har i en række SüperLig kampe vist tegn på træthed efter at have løbet solen sort i 1. halvege. Det har betydet, at man på udebane var 2-0 foran mod både Trabzonspor og Kasimpasa, som dog begge endte 2-2. Spillernes fysiske form virker derimod til at være bedre nu, og man bør kunne slå et Rizespor mandskab med en gennemsnitsalder på over 33 (hos den forventede startopstlling). 
Sejr til gæsterne Galatasaray kan fås til odds 1,75 hos Nordicbet, hvis man spiller den som asian handicap (-0,5).

Kilder: Mackolik - SporX - Aspor - Transfermarkt - BeInsports - Fanatik - Hürriyet

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback