18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Real Madrid - Borussia Dortmund: 1

Match center
6. november 2012 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Estadio Santiago Bernabeu
Opdateret
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 69-19-12%
Betvalue: 101,43%
Spilbar ned til odds: 1,45
Rigtig/forkert:
Tipico Spil nu hos Tipico
Tid til revanche for Real Madrid? José Mourinhos mænd tabte for to uger siden i en tæt affære en lille smule overraskende 1-2 i Dortmund, og det behager næppe de sejrsvante ”Merengues”, som hjemme på Santiago Bernabeu nok vil satse hårdt på at vaske pletten væk.

For væddemålet taler, at spiller-for-spiller er Real Madrid ganske enkelt stærkere end Dortmund. Hvis man kigge på værdien af de to holds spillertrupper, er forskellen åbenbar.

Derudover har Real Madrid betydeligt større Champions League-rutine end Dortmund, hvis nuværende mandskab kun har prøvet dette én sæson før, sidste år, hvor det blev til en skuffende sidsteplads i gruppespillet.

For det tredje er der den i Champions League altid vigtige hjemmebane-fordel, hvilket ikke kræver ydeligere uddybning.

Endelig har vi, hvad jeg ser som et potentielt grimt taktisk problem for Dortmund. Tyskerne er (sandsynligvis) svækket på midtbanen, og jeg synes det ligner netop et tabt midtbane-slag for dem. Kommer det til at holde stik, kan det blive lange 90 minutter for Dortmund.

Det enlige argument imod væddemålet er, at Dortmund-mandskabets top-niveau vitterligt ér meget højt. Spiller Dortmund op til sit bedste, kan dette blive en seværdig og også åben kamp. Det er risiko-momentet for væddemålet. Dortmund har imidlertid manglet stabilitet, og alt i alt finder jeg, at Real-sejr ikke kun er sandsynlig, men efter omstændighederne også okay betalt.

Spil-form: Det er en smagssag, om man tør prøve Real Madrid af på en højere handicap-linie, men jeg har valgt at stille mig tilfreds med blot det almindelige 1-tal. Jeg tror ikke, at Dortmund i længden har nok at stå imod med til at undgå nederlag på San Bernabeu, men jeg vil ikke blive overrasket, hvis det udvikler sig til en tæt og spændende affære, hvor Real først i slutfasen tager stikket hjem.


Bedste betaling for 1-tallet for sejr til Real Madrid: Odds 1,49 hos Pinnacle og SBObet.

Bedste betaling for 1-tallet for sejr til Real Madrid blandt dansk-licenterede spil-udbydere: Odds 1,47 hos Tipico.

 

(bemærk venligst, at BetXpert som udgangspunkt ikke kan yde assistance, hvis der opstår problemer med en licensløs bookmaker)Real-nederlag i Dortmund, men stadig in control: Real Madrid led et sjældent nederlag senest i Champions League, da de måtte ned 1-2 i Dortmund, med med seks point for tre spillerunder og to hjemmekampe i hånden ud af de resterende tre opgør ligger José Mourinhos mænd stadigt lunt i svinget mht. til den videre kvalifikation. Oven i købet vil Real Madrid med hjemmesejr her over Dortmund generobre førstepladsen i gruppe D.


Dortmund har taget ved lære af sidste år: Dortmund faldt totalt igennem i sidste sæsons Champions League, men det unge (men nu efterhånden knapt så urutinerede) mandskab har taget ved lære, og dette efterårs CL-indsats er indtil videre bestået til u.g. med kryds og slange. Dortmund var ganske vist en smule heldig med at sætte tre point ind på kontoen i første kamp hjemme mod Ajax Amsterdam, men derefter imponerede Jürgen Klopps tropper stort i den efterfølgende udekamp mod Manchester City, hvor det var Man. C, der var heldige med at slippe med uafgjort 1-1. Senest hjemme mod Real Madrid blev det så til en 2-1-sejr, hviket fortæller alt om Dortmund-holdets styrke.


Overordnet vurdering: Men trods stor, stor respekt i min bog omkring Dortmund, så har jeg alligevel vanskeligt ved at se dem slippe fra Santiago Bernabeu i Madrid med point.


Der er flere aspekter i denne kamp, men de tre væsentlige for mig at se er en gennemgående klasse-forskel på de to hold (yes, Dortmund er gode, men kig lige spiller-for-spiller); Champions League-rutine; og så til sidst den i Champions League altid vigtige hjemmebane-fordel.


Alle de tre ting vejer, og det for mig at se endda temmeligt tungt, i Real Madrids favør.


Med det sagt, så kan det dog blive en spændende kamp alligevel. Dortmund har våbnene til at kunne true et hvilket som helst hold i verden lige nu, når det vel at mærke det kører for dem, så en Real-sejr er ingenlunde sikker.


Det er dog ikke hver gang, at det lige kører på skinner for Dortmund, og jeg ser et taktisk problem for dem i dette opgør, hvor jeg tror, at Dortmund kan komme under massivt pres pga., hvad der ligner et sandsynligt tabt midtbane-slag. Trupnyt (se længere nede i denne analyse) er ikke med Dortmund, hvad angår netop slaget om midten, og man skal være klar over, at denne kamp på papiret er det nuværende Dortmund-mandskabs vanskeligste nogensinde (nogle vil sikkert hævde, at udekampen mod Manchester C også så vanskelig ud, men det er i sammenligning med denne udekamp på San Bernabeu det rene vås).


Konklusion: Det ligner, at Real Madrid har meget fine chancer for de tre point. For Real-sejr finder jeg som nævnt i indledningen fire argumenter, imod finder jeg (bortset fra det altid eksisterende ”bolden-er-rund”-) faktisk kun ét, nemlig hvis Dortmund rammer top-niveauet.


Normale betting-redskaber mere end antyder, at Real Madrid skal være meget klar favorit i dette møde, og det er de også hos mig.


Resultater & form - Real Madrid: Kigger vi på kampene indtil nu i Champions League-gruppespillet startede Real Madrid med at vinde 3-2 hjemme over Manchester City, hvorefter det blev til 4-1 ude over Ajax Amsterdam, og senest nederlag 1-2 ude til Dortmund.


På den hjemlige scene har resultaterne i oktober og november måned været 2-2 ude mod ærke-rivalen FC Barcelona, derefter 2-0 hjemme over Celta Vigo, 5-0 ude over Rayo Vallecano, 4-1 ude over Alcoyano fra den tredje-bedste række, Segunda Division B (pokalkamp), samt senest i weekenden 4-0 hjemme over Zaragoza.


Real holder fin form i øjeblikket. Bortset fra CL-nederlaget til Dortmund har eneste point-tilsæt været 2-2’eren på Camp Nou i Barcelona, resten er vundet klart.


Resultater & form - Dortmund: De tyske mestre fra Dortmund startede Champions League-gruppespillet med en lidt heldig 1-0-hjemmesejr over Ajax Amsterdam, hvorefter de var uheldige med kun at få 1-1 ude med Manchester City. Senest blev det så til en 2-1-hjemmesejr over Real Madrid.


I Tyskland har Dortmunds resultater den seneste måneds tid været 1-1 ude mod Hannover 96, nederlag 1-2 hjemme til Schalke 04, 2-0 ude over Freiburg, 4-1 ude over Aalen fra 2. Bundesliga (pokalkamp), og senest 0-0 hjemme mod VfB Stuttgart.


Jeg mener at kunne mere end ane, at Dortmund har vanskeligt ved at præstere på begge fronter – Champions League og Bundesligaen. Indtil videre har resultaterne i CL været fine, mens Dortmund har lidt i Bundesligaen, hvor der er for mange missere. Dortmund har meget højt top-niveau, men har manglet stabilitet i dette efterår.


Trupnyt - Real Madrid: Hjemmeholdet har muligvis tre spillere ude, de to forsvarere Marcelo og Fabio Coentrao, samt den defensive midtbanemand Sami Khedira. Der er dog reelle forhåbninger om, at Sami Khedira når at blive spil-klar.


Trupnyt - Dortmund: Gæsterne fra Dortmund er løbet ind i et par skades-problemer på midtbanen, hvor væsentlige spillere som Sebastian Kehl og Sven Bender sandsynligvis begge er ude. Derudover ligner det, at midtbane-reserven Jakub Blaszykowski, som der snildt kunne være blevet brug for i Madrid, også er ude. Mindre væsentligt er det, at forsvars-reserven Patrick Owomoyela også er væk skadet.


Det hører til ovenvævnte dog med, at der er en chance for, at Sebastian Kehl kan spille. Kehl brækkede næsen i weekendens 0-0’er mod Stuttgart, men der er en chance for, at han kan spille med en special-fremstillet maske. Sven Bender og Jakub Blaszykowski er begge på vej tilbage efter skades-pause, men det virker ikke sandsynligt, at de når at blive match-fit nok til denne kamp.


Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:


Real Madrid (4-2-3-1): Iker Casillas; Sergio Ramos, Raphael Varane, Pepe, Alvaro Arbeloa, Luka Modric, Xabi Alonso, Angel di Maria, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo og Gonzalo Higuain.


Dortmund (4-2-3-1): Roman Weidenfeller; Mats Hummels, Lukasz Piszczek, Neven Subotic, Marcel Schmelzer, Moritz Leitner, Ilkay Gündogan, Kevin Grosskreutz, Mario Götze, Robert Lewandowski og Marco Reus.


  • Høje fodbold-odds
  • Stærk mobil-platform
  • Både internet & butikker

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Tirsdag 25. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Danmark - Serbien: 1
2,22
Placer Bet
Lørdag 29. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bliver slået ud i 1/8-delsfinalerne: Danmark
2,20
Placer Bet
23:00 Tour de France: Pogacar
3,15
Placer Bet
Mandag 1. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:00 Republikansk Vicepræsidentkandidat: Kristi Noem
9,00
Placer Bet
Torsdag 18. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Flest guldmedaljer: USA
1,20
Placer Bet
Torsdag 1. August 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
Tirsdag 5. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:30 Hvilket parti får flest stemmer?: Republicans
4,50
Placer Bet
Onsdag 6. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:05 Wisconsin: Democrats
7,00
Placer Bet
Tirsdag 10. November 2026
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Statsminister: Nicolai Wammen
10,00
Placer Bet

Kommentarer

Feedback