18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

RB Leipzig - Bayern Munich: X

Match center
3. april 2021 kl. 18:30 - Fodbold, Tyskland - 1. Bundesliga
Red Bull Arena Leipzig    Daniel Siebert
30. mar. 2021 kl. 07:33 (Opdateret 3. apr. 2021 kl. 20:30) 30/03
266
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I Bundesligaen er de seneste 4 kampe sluttet uden vinder.

Chance (1-X-2): 31-27-42%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 3,70
Rigtig/forkert: 0-1
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

Den store trussel mod dette spil Lewandowski er knæskadet. En skade han fik i landskampen mod Andorra. Han er definitivt ude mod England og yderst tvivlsom til dette opgør. Alle som har haft en mere eller mindre grim knæskade, hvor is på med det samme ikke heler 100% ved det tager tid. Skulle han være med, er det en spiller som passer på sig selv.

Lewandowski har scoret vanvittige 35 mål i Bundesligaen, hvilket er cirka halvdelen af Bayern Munchens måltotal på 78 mål.

Cashpoint har lavet X-tricket. Noget jeg selv lærte for over 30 år siden da jeg arbejdede i UK først som odds compiler siden som supervisor i andet firma i branchen. Mange spiller ikke kryds og hvis de gør det er det typisk i systemer med mange af slagsen. De har ikke ønsket at gøre odds for højt på hverken den ene eller den anden. Det er langt fra første gang at Cashpoint laver det "nummer". Så hold øje om du vil fremover. Det betyder man for pæn værdi IMO i denne kamp

De seneste 4 kampe hjemme og ude er endt uafgjort; hjemme 0-0 samt 1-1 og ude 0-0 samt 3-3.

Bayern har 4 dage efter denne kamp sin meget vigtige kamp mod PSG i CL og med tabellen in mente sikkert tilfreds såfremt de kan køre uafgjort hjem, såfremt det er stillingen med 20 minutter igen.

Leipsig virker ikke specielt målgiftige pt. Deres seneste hjemmekamp endte uafgjort 1-1 mod Frankfurt inden de vandt en smal 1-0 sejr ude over stakkels Bielefeld

Bemærk at Leipzig er ude af CL og vil jagte en sejre

Bemærk ligeledes at odds indikerer en målrig kamp, hvilket ceteris paribus er negativt for spil på uafgjort. Bayern har scoret 11 mål i deres seneste 3 kampe i Bundesligaen, hvor ovennævnte polak har scoret de 7 mål, heraf 1 på straffe. Jeg er ikke overbevist om vi skal have en målfest og andet spil kunne være Asian Under 3 mål odds cirka 2.20, dette er dog hovedsageligt til personer der spiller på det grå marked.

Lewandowskis skade kunne heles til kampen, hvilket er negativt med det målhumør han besidder pt. Mod dette er dog Polens kamp mod Englang er super vigtig og der har han meldt 100% sikkert meldt afbud i en kamp, som spilles 3 dage før. BTW han fik scoret 2 af Polens 3 mål inden han udgik. Verdens mest giftige angriber pt.

NB: Odds 4.00 er højere end alle på det grå marked samt Betfairs Spillebørs

  • Stabile odds
  • God kundeservice
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback