18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Randers FC - FC Midtjylland: 2

Match center
19. april 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
BioNutria Park Randers    Morten Krogh
16. apr. 2021 kl. 18:00 (Opdateret 19. apr. 2021 kl. 20:53) 16/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

FCM møder i runde 25 Randers, i en kamp der falder lige efter pokalkampene. Jeg har kigget FCM's vej, da de har en super stærk trup, et godt tag på Randers, og også må have den største motivation for at tage de 3 point.

Chance (1-X-2): 20-28-52%
Betvalue: 106,60%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 0-0
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Det taler for
 • FCM ligger 4 point foran Brøndby, og Randers ligger nr.6 med 6 point op til nr.4. Randers har helt sikkert noget at spille for, men det er FCM der har mest på spil, og hvis de vil blive danske mestre igen, så skal de ikke smide point mod sidstepladsen i mesterskabsslutspillet.
 • FCM har en mega bred og stærk trup, hvor de burde være bedre rustet til at spille igen 4 dage efter en pokalkamp end Randers. Ydermere så kan FCM også med den brede trup, også bedre ændre kampen, hvis der står 0-0, hvor de ikke bliver svækket i samme grad som Randers når de skifter ud.
 • De seneste 5 indbyrdes opgør er endt med FCM sejr, og deres seneste indbyrdes opgør d.08/02 endte med 2-1 hvor FCM var bedst, og vandt fortjent, også ift. xG som endte 1,98 til FCM og 0,94 til Randers
 • Det blev en pokalfuser for FCM, men før den kamp, havde de 3 sejre i træk, og en målscore på 10-1, det er altså stærkt, og især defensivt er FCM bare svær at scorer på når de stiller med deres 4 backkæde, med Frank og Cajuste foran, og jeg tror Randers får det svært i dette opgør, hvor FCM har noget de skal ud og revanchere.
 • Randers har på det seneste vist lidt svagheder i defensiven, hvor de på de seneste 5 kampe har lukket 10 mål ind, og imod et stærkt FCM hold, tror jeg de skal stramme sig alvorligt an, hvis de skal sænke det snit.
Hold øje med
 • Randers har et super stærkt forsvar, hvor de kun har lukket 27 mål ind i 24 kampe, og det er næst færrest i superligaen, og FCM skal stå tidelige op, hvis de vil spille sig igennem Randers, som står godt på banen, og heller ikke tillader modstanderne mange chancer.
 • Randers har også et fornuftigt angreb, hvor de har skabt ligeså mange åbne chancer som FCM, og kigger vi på deres xGF så snitter de 1,41 hvilket er på niveau med FCM, og hvis FCM vil have 3 point i dette opgør, skal de som minimum steppe deres forsvarsspil op fra kampen mod SønderjyskE
 • Ift. tabellen, kan Randers spille frit, og det kan måske give dem mere ro og overskud i spillet, hvilket de måske kan omsætte til point.
 • Selvtilligen er høj hos Randers efter man sendte sig selv i pokalfinalen, og rivalerne fra AGF ud, og hvis de kan spille frit, med tro på tingene, kan Randers bliver svær at styre. Randers har tidligere i sæsonen drillet både FCK og BIF, og jeg tror også gerne de vil forsøge at gøre livet sur for FCM.
Oddsmarked

Jeg har kigget FCM's vej i dette opgør. Randers er inde i en god periode, men synes oddset er for højt på FCM, som i de seneste 3 indbyrdes opgør har lagt på 1,80 - 1,66 - 1,60. 

FCM har en bred trup, og kan bringe flere af deres normale startere ind i dette opgør, som burde kunne give dem de 3 point. 

Jeg tror ikke vi får et målorgie, og derfor kunne under 2,5 mål til odds 2 hos unibet også være interessant. 

Holdene:

Randers:
Her er alle mand klar. Randers vandt over AGF i pokalen, og i deres kamp mod AGF d.15/04 stillede i stærkeste, hvilket kan betyde at de måske rotere lidt til dette opgør, som ligger 4 dage efter pokalkampen. 

Jeg tror vi får et Randers hold i en 4-4-1-1, med følgende spillere, hvor de måske kunne bringe Kallesøe eller Klysner ind, hvis nogen skal have en pause:

Carlgren - Graves, Piesinger, Marxen, Kopplin - Kehinde, Johnsen, Lauenborg, Greve - Hammershøy-Mistrati - Egho 

FCM: 
Gæsterne sparede flere spiller mod SønderjyskE, hvilket ikke var det smarteste eftersom de røg ud med samlet 3-2. 

FCM kan benytte stort set alle, da de ikke har nogle skader og karantæner, og med den bredde de har i truppen, kan de gøre mange spændende ting i dette opgør, også jo længere kampen skrider frem. 
Mit gæt på en FCM start 11'er er:

Lössl - Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho - Cajuste, Onyeka - Isaksen, Evander, Mabil - Kaba

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback