18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Randers FC - FC København: 2

Match center
21. marts 2021 kl. 17:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
BioNutria Park Randers    Jens Maae
17. mar. 2021 kl. 21:36 (Opdateret 21. mar. 2021 kl. 18:52) 17/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

FCK skal i runde 22. en tur til Cepheus Par, hvor Randers venter. Jeg har kigget på de to hold, deres forårssæsoner, skadeslister samt match-upsne i kampen, som har fået mig til at gå med FCK.

Chance (1-X-2): 24-27-49%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 2-1
Bwin Spil nu hos Bwin
Det taler for
 • FCK er både point og spillemæssigt i en langt bedre forfatning nu, end de var i 2020. Kigger vi på deres pointsnit, så har de på 8 kampe i 2021 et snit på 1,88 point pr.kamp. I 2020 havde FCK et snit på 1,45 point pr.kamp. Randers har et snit i 2021 på 0,88 point pr. kamp (hvilket er det næst dårligste snit i 2021)
 • FCK har fejl og mangler defensivt, men overordnet set er der, i min optik, fremgang at sporer, hvor især det offensvie spil fungere meget godt, og FCK har i de seneste 8 kampe scoret 16 mål, og ift. chancer så er FCK det hold i superligaen der skaber flest åbne chancer med 40 åbne chancer på 21 kampe.
 • Randers har flere offensive profiler ude til dette opgør, hvilket kan gøre tingene lettere for FCK. (Se holdinfo)
 • Vil FCK i top 3, så skal de vinde en kamp som denne. Afstanden til AGF kan efter denne runde godt blive 5 point, men måske endnu vigtigere så kan de være 8 og 12 point efter henholdsvis FCM og BIF, hvis de ikke får 3 point i dette opgør. Derfor tror jeg vi får et FCK hold, der vil jagte et resultat, og gå offensivt ind til opgøret.
 • Randers har ikke vundet en superligakamp siden de d.2 februar slog AC Horsens, hvilket giver dem 7 kampe uden sejr, og det kan sagtens have påvirket selvtilliden og moralen. Dog synes jeg ikke man kunne se en manglende tro på tingene i deres seneste kamp mod AGF, hvor de lidt heldigt fik 1 point på et tvivlsomt straffespark i min optik.
 • Randers kan stå i en situation, hvor de skal jagte de 3 point, og hvis det bliver casen, så tror jeg det vil passe FCK rigtig godt, da de vil få mere plads til at komme afsted, samt færre mænd de skal spille sig forbi i det etablerede spil.
 • FCK har mange strenge at spille på, og kigger man på deres bænk fra sidste kamp mod FCM, så sad Fischer, Biel, Bjelland, Bundu, Kaufmann og Oviedo på bænken. Alle spillere der ville kunne gå ind i start 11'eren på stort set alle hold (med Ovideo som undtagelse), og jeg synes bare der er en kæmpe bredte i FCK, hvor de ikke bliver betydeligt svækket ved udskiftninger.
Hold øje med
 • Randers har i denne sæson gjort det super flot, og til tider spillet noget super flot fodbold, hvor de især gjorde det mega flot i de to holds seneste opgør, hvor Randers vandt 2-1 i Parken, kan de finde noget af det spil frem, som de har vist tidligere i denne sæson, så kan de sagtens drille FCK, og tage point.
 • Randers har været forfulgt lidt af uheld i de seneste kampe, hvor de, i min optik, ikke helt har fået som fortjent. Randers kunne sagtens have taget 3 point mod Lyngby, Brøndby og OB hvor de i de 3 kampe kun fik 1 point, men ift. xG kunne have vundet dem alle.
 • FCK har været svingende, og selvom de defensivt var gode mod FCM, så synes jeg det er et skrøbeligt fundament FCK har, og kan Randers udnytte de usikkerheder der stadig viser sig hos FCK, så kan det sagtens give chancer og mål til Randers.
 • Et X kan potentielt være nok for at Randers fastholder deres plads i top 6. Et defensivt Randers hold, som kan nøjes med et point kan sagtens blive casen, og det vil gøre det svært for FCK, som på trods af mange mål, og gode offensive folk, vil få svært ved at bryde igennem et stærkt Randers defensiv.
 • Lige præcis det defensive er der hvor Randers er stærke. Det er det hold i Superligaen der har lukket færrest mål ind, sammen med FCM, og hvis det bliver en forsvarskamp for Randers, så er jeg usikker på om FCK kan få de 3 point.
Oddsmarked

Oddset på en FCK sejr er startet i de 2ish de fleste steder, og står nu i 2,05 de fleste steder. 
Jeg tror ikke dette opgør bliver et festfyrværkeri, og har også kigget på linjen, hvor jeg godt kunne se denne kampe gå under de 2,5 mål til odds 2,05 hos unibet.
Dog så vil jeg geren se noget stabilitet i FCKs forsvarsspil før jeg spiller under i deres kampe. 

Holdene:

Randers:
Her er Tosin Kehinde (fast mand 17 kampe 1 mål) ude med karantæne og topsorer Kamara (fast mand 17 kampe 9 mål) også tvivlsom. Kamara har været ude i de seneste 4 superligakampe, og jeg tvivler på han er med fra start mod FCK. 
Derudover er Jesper Lauridsen (fast mand 16 kampe) også tvivlsom.
Der er dog et par andre folk der kommer tilbage fra karantæne, hvor Greve og Mathias Nielsen har udstået deres straf imod AGF. 
Overordnet set, så synes jeg FCK har en fordel på skadesfronten, hvis man kan sige det. 

FC København:
Daramy (fast/reserve 17 kampe 3 mål) gik ud i opgøret mod FCM, og han så noget mærket ud, efter hans sammenstød med Frank Onyeka, og jeg tvivler på han er med fra start i dette opgør.
Derudover er Peter Ankersen (fast mand 11 kampe 1 mål) stadig ude. 
Mathias Zanka er tilbage igen for Københavnerne efter han har overstået sin karantæne. 

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback